tatlm evet kader..
ama gel görki kader daha size barışma sıfatını yakıştırmamış.
umutlanma derim çnkü ilşkisi hala devam ediyor.sana birşey hissetse mutlaka gelrdi bnce çnkü hep yanındasın.ama sanmıyorrm tatlm
o yüzden etrfaına bak yeni bir aşk yaşa,bak biteli kaç yıl olmuş sn hala aynı yerdesin sanada yazık tatlım.
olurmu olmz mı bilemem.ama şöle düşün o adam uzun bi ilşki yaşadı ve sana geri dönse içn el vere vere
çıkabilcek misn? içinde hep şüpe kalıcak bnce.
bunu düşün..
çok enteresan yaa :))
şaşırdım kaldım, ben kadere çok inanırım yani sevgili olsaydınız bile aynı yerde çalışma imkanını yakalayamazdınız :)
bence de artık hamle yama bakalım, sen bütün gün gözünün önündeyken ve o kızla birlikteyken en iyi şekilde düşünüp karar verecektir eğer vermesi gereken bir karar var ise...
çok umutlandırmak istemem ama iyiye işaret olabilir...Ben de çok inanıyorum esasen, benim sevgili olan bir çok arkadaşım bile aynı şehirde zor kalabildiler, bırak aynı yeri. Şimdi kaderse ve bu kadar şey denk geldiyse gerisi de gelmeli diye düşünüyor insan dimi ama, bi amacı olmalı:) valla şimdilik hiç ilgilenir gibi durmuyor ama böyle uzak da durmuyor hani eski sevgililer bir araya geldiğinde böyle uzak durmaya çalışır bi soğukluk olur ya o yok gayet gülüp şakalaşıyoruz, eskiyle ilgili hiç konuşmuyoruz sanki hiç yaşanmamış gibi davranıyor, sizce bu iyiye mi işaret?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?