olmuyor....

tuciii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
87
6
98
İstanbul
Selam kızlar,

Aslında kırk yıl düşünsem bu topiği açacağımı düşünmezdim. Ama akşam gördüğüm rüya beni darmadağın etti, daha doğrusu bir hafta içinde 3 kere benzer rüyalar gördüm. Benim yaklaşık 2 sene önce ayrıldığım bir sevgilim vardı, 2 yıla yakın da çıktık, aynı okuldayız dolayısıyla birbirimizi sürekli görüyoruz. Benim bu 2 yılda, 1 ayı geçen adam gibi bir ilişkim olmadı, kimseye ısınamadım açıkçası, tamam baktım mantıken her şey istediğim gibi, eğitim durumu falan, ama ne var ki olmadı, o ise bir yıldır bi kızla çıkıyor. kızdan ayrılmak istedi bi ara ama ayrılmadılar ve bir yıl oldu işte. yani hiç belli olmaz tabi de o kızı sevebileceğini hiç düşünemiyorum, neyse 1 haftadır rüyamda barıştığımızı falan görüyorum, hatta bi yerlerden çıkıp koşup sarılıyor arkadaşlarım falan şaşırıyor, böyle görüyorum, kafayı sıyırıcam kızlar artık, 3 ay geçmiş olsa unutursun diyin de artık unutmaya da inancım kalmadı. okulda sürekli görmemin de etkisi mutlaka vardır, ama bir ay sonra mezun olacağız insanın aklından da acaba bi mucize olmaz mı diye geçiyor. Ve ben geçtiğimiz yaz yani o kızla çıkarken mesaj attım ona tekrar olamaz mı o kızı sevmedğini biliyorum diye, hayır seviyorum demedi ama bana da olumlu bişey söylemedi ve o günden sonra konuşmadık hiç ne yüz yüze ne telefonda, gördüğüm rüyalardan çok etkileniyorum kızlar ya, sabah ağlayarak kalkıyorum. ne yapayım ben yardım edin....senağlama

seni çok iyi anlıyorum canım bende rüyalarla uyanıp ağladığım günler çok oldu ayyy cnm benim çok üzülüosun deilmi kaydirigubbakcemile5anlarım rüyamda görürdüm yaşadıgımız mutlu güzel anları fln baska seyler düşünmeye çalış uyurken müzik dinle kitap oku öyle uyu yoksa çıkılmaz bu işin içinden kötüye gidersin cnm benim ya ama ben bunada inanırım bi etkileşim olur yani, bizde öyle oluodu bu kadar yogun onu yasaman rüyanda onunda seni düşünmesi olabilir

Ben çok inanırım canım böyle şeylere ya neden bugünlerde böyle oluyor anlamıyorum, hani eskisinden daha fazla ya da az görmüyorum ya da düşünmüyorum, işte böyle şeylere inandığım için takıyorum bu rüyaları bu kadar. eski mektupları filan saklıyorum hala, az önce okudum birini bunları yazan birinin bu kadar rahat bırakıp gitmesini aklım almıyor. o kızla ciddi düşünmediğine eminim kız zaten şuan 2. sınıfta yani okul bitince muhtemelen ayrılcaklar, ama içinde bişeyler kalmış olsa adım atardı diye düşünüyorum bu saatten sonra umutlanmak da istemiyorum .... offf çok zor

sürekli görmen yüzünde unutamıyorsun oseninse mutlaka sana geri döner mesj atığını olumlu olumsuz cevap yazmadığını söylüyorsun neden ayrıldığınızda yazmamışsın ama bence unutmaya çalış uzun zaman olmuş tekrar başlasaydınız şimdiye kadar olurdu acı ama gerçek malasef ama seni seven adam sana çoktan geri dönerdi başlasanda sen ne kadar sevsende o adamla mutlu olamazsın allah sabırversin aynı şeyleri bende yaşadım psikolojini boşuna değmiycek şeyler için mahvetme

bu bilinçaltı rüyalarıyla bende çok uğraştım cnm, gündüz kurup düşündüğümüz şeyleri rüyamızda görmemiz çok olası..onu sürekli görüyo olmanda bunu tetikleyen diğer bi etken..bence aradan bunca zman geçmiş artık dönüp arkana bakma, düşünmemeye çalış,başka uğraşlar bul kendine mutlu olduğun şeyleri yap.. tabiki bunları yaparken unutucaksın demiyorum unutulmuyo çünkü sadece alışıyosun artık..zaten oda bişeylerin olmasını isteseydi bunca zman beklemezdi..hakkında hayırlısı olsun cnm..yerimseniben

bencede rüyalarını baz alıp umutlanman çok gereksiz cnm, ondan sana bir adım gelmediği sürece hiçbirşey seni umutlandırmamalı ki sonra daha çok üzülmeyesin, zamana bırak ve daha az üzülmeye gayret et hayatım :kahve:

Teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için:) haklısınız bu rüyaları taka taka benim sonum hiç hayırlı olmucak, toparlamam lazım kendimi.

bide şunu dşün senden ayrılmıs baskasyla cıkıyor uzun zamandır ondan ayrılıp sana gelse kabullenecek misin

Rüyalar bilinç altımızın ve düşüncelerimizin yansıması değil mi zaten....
Sürekli onu düşündüğün için rüyalarında da onu görüyorsun.
Bundan boşuna anlam çıkartma derim.

Sürekli gördüğüm için unutamıyorum demişsin,madem yakın zamanda mezun olcaksınız ; bir daha görmeyeceksin demektir. Gözden ırak gönülden de ırak meselesi yani.

Bana bu ilişkinin geri dönüşü olmaz gibi geldi.

kuzum ya inan ki herşey kafanda bitiyor sen de biliyorsun bunu. rüyalar çok fena ama bilirim ben de hiç olmadık eeeen eski sevgilimi zırt diye görebiliyorum bazen ve çok etkiliyor insanı ama bu da senin bilinçaltının yansıması sonuçta. kendi kendine niye böyle rüyalar görüyorum diye üzme amaan diyip kafandan atmaya çalış. film fln izle ordaki yakışıklılara aşık ol bi süre ki rüyalarına onlar girsin :))
hı bi de kafanda sen onu artık mükemmelleştirmeye başladın bence uzakta olduğu için normalde bi ilişki yaşasanız sandığın gibi olmıcak kötü olcak belki. zaman geçtikçe kötü anılar silinir beynimizden ki bu adaptasyon meselesi o yüzden iyi anıların sana çok iyi bi ilişkiymiş gibi hatırlatır. bi de başka kız fln bunlar travma yaratıyor insanda sanki mükemmel sanıyorsun karşındakini. ama değil aslında
böyle yaptığın sürece belki o rüyanda gördüğün kadar güzel bi ilişkiye fırsatını kaçırmış oluyorsun bence. kalbinde onu tuttuğun sürece başkasını sokamazsın bunu yapcak olan sensin.
öpüyorum!

Konuyu açalı 3 ay olmuş fakat şaka gibi bir gelişme oldu arkadaşlar... okulda sürekli gördüğüm için unutamıyorum mezun olduktan sonra kurtulucam derken bilin bakalım ne oldu... aynı şehire yerleşip aynı iş yerine başladık, üstelik aynı departmandayız... bunları yazarken gülmemek için kendimi zor tutuyorum aslında. eskiden okulda biribirimizi görmediğimiz kadar görüyoruz şimdi. 2 yıl boyunca konuşmamışken şimdi sürekli konuşuyoruz...daha doğrusu konuşmak durumundayız. ne düşüneceğimi bile bilmiyorum... kafamdan attım mı atmadım mı inanın fikrim yok. çünkü bir gün salya sümük gezerken 3-4 gün aklıma bile getirmiyorum. arkadaşlarım kader artık bu kadarı diyor. hamle yapmak inanın ki içimden gelmiyor artık, o kadar çok denedim o kadar küçük düşürdüm ki kendimi.. ayrıca o kızla da ilişkileri devam ediyor. hoş kız başka bir şehirde ve o şehirden ayrılma durumu da yok.. klasik uzak mesafe ilişkisi... o ilişkinin varlığını bildiğim sürece hamle yapmayı düşünmüyorum kesinlikle... karşı tarafta da bir insan var sonuçta... ama biter mi acaba diye düşünüyorum ne yalan söyleyim. işte o zaman hakikaten ne yaparım ne ederim bilmiyorum. sonuçta yeni bir iş yeni bir ortam biraz etrafına bak boşver onu diyenleriniz olacaktır. ben de şuan onu yapmaya çalışıyorum ama bu kadarı kader artık diyen arkadaşlarım çok güzel doldurdular beni saolsunlar:) kafamı bir türlü başka bir yöne de veremiyorum. uzak mesafe sonuçta kızla yakında ayrılır diyenler var. şuan baya ii konuşuyoruz, yani 2 yıllık bi yaşanmışlık var biribirimizi tanıyoruz sonuçta. ama onun bana karşı bi hissinin olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum konuşmalarından davranışlarından anlaşılıyor. zaten hissi olan insan ayrılır bir şekilde ben burda burnunun dibindeyim. düşüne düşüne o kadar yıprandım ki, ne yapayım siz söyleyin :(

bence bekle...
çok sevmiyorsa ve arada mesafe varsa ayrılabilirler...
artık daha sık birbirinizi görüyor ve konuşuyorsunuz...
ama çok da umutlanma hayallerin yıkılmasın...
onunla normal şekilde konuş ama bu konuyu açma bence

tatlm evet kader..
ama gel görki kader daha size barışma sıfatını yakıştırmamış.
umutlanma derim çnkü ilşkisi hala devam ediyor.sana birşey hissetse mutlaka gelrdi bnce çnkü hep yanındasın.ama sanmıyorrm tatlm :(
o yüzden etrfaına bak yeni bir aşk yaşa,bak biteli kaç yıl olmuş sn hala aynı yerdesin sanada yazık tatlım.
olurmu olmz mı bilemem.ama şöle düşün o adam uzun bi ilşki yaşadı ve sana geri dönse içn el vere vere
çıkabilcek misn? içinde hep şüpe kalıcak bnce.
bunu düşün..

teşekkür ederim kızlar hızlı cevaplarınız için;) evet mozarellaaa şuan bir hamle yapmıycam bekliycem kesinlikle daha 3 hafta oldu işe başlayalı ztn. şuan ona çok normal davranıyorum yani okuldan herhangi bir erkek arkadaşım gibi ben de aslında ona sana karşı bir şey hissetmiyorum sinyali veriyorum şuan.

tatlm evet kader..
ama gel görki kader daha size barışma sıfatını yakıştırmamış.
umutlanma derim çnkü ilşkisi hala devam ediyor.sana birşey hissetse mutlaka gelrdi bnce çnkü hep yanındasın.ama sanmıyorrm tatlm :(
o yüzden etrfaına bak yeni bir aşk yaşa,bak biteli kaç yıl olmuş sn hala aynı yerdesin sanada yazık tatlım.
olurmu olmz mı bilemem.ama şöle düşün o adam uzun bi ilşki yaşadı ve sana geri dönse içn el vere vere
çıkabilcek misn? içinde hep şüpe kalıcak bnce.
bunu düşün..

sende mi canım yaaa:) evet çok zor tekrar güvenmem ama ayrılır da bana boşluktan dönerse kabul etmem. ama biraz zaman geçer gerçekten tekrar sevdiğini düşünürsem kabul ederim gibi geliyo canım.

Giden gitmiştir boşver canım anladığım kadarı ile hep sen adım atmışsın ama ondan sana bir adım bile gelmemiş.erva147nin yazdığı gibi yeniden başlasanız bile hep içinde bi şüphe olacak gerektiği kadar onla konuş ve arada bir mesafe olsun.

sende mi canım yaaa:) evet çok zor tekrar güvenmem ama ayrılır da bana boşluktan dönerse kabul etmem. ama biraz zaman geçer gerçekten tekrar sevdiğini düşünürsem kabul ederim gibi geliyo canım.[/QUOTE]

tatlm bn aşkın herşeyi hallediceğni düşünürüm herzaman.
tabiki söle olablr,seni orda sık göre göre küllerinden doğablir =)
sevglsi zaten uzakta bitireblr ve elnde bir çicekle sana geri geleblr....
AMA
bunlar olmayadablr tatlm.bak adam 2yıllık bi ilşki yaşıo yaşı da gelmş işide var
o kızla evlilk kararı alablr.
bnce herşeye hazrlıklı ol ve çokk umutlanma
hayatını yaşa artık.yeni insanlar tanı ha geldi ha gelecek diye bekle ömrünün en güzel çagları geçiyo:delphin:

çok enteresan yaa :))
şaşırdım kaldım, ben kadere çok inanırım yani sevgili olsaydınız bile aynı yerde çalışma imkanını yakalayamazdınız :)
bence de artık hamle yama bakalım, sen bütün gün gözünün önündeyken ve o kızla birlikteyken en iyi şekilde düşünüp karar verecektir eğer vermesi gereken bir karar var ise...

çok enteresan yaa :))
şaşırdım kaldım, ben kadere çok inanırım yani sevgili olsaydınız bile aynı yerde çalışma imkanını yakalayamazdınız :)
bence de artık hamle yama bakalım, sen bütün gün gözünün önündeyken ve o kızla birlikteyken en iyi şekilde düşünüp karar verecektir eğer vermesi gereken bir karar var ise...

Ben de çok inanıyorum esasen, benim sevgili olan bir çok arkadaşım bile aynı şehirde zor kalabildiler, bırak aynı yeri. Şimdi kaderse ve bu kadar şey denk geldiyse gerisi de gelmeli diye düşünüyor insan dimi ama, bi amacı olmalı:) valla şimdilik hiç ilgilenir gibi durmuyor ama böyle uzak da durmuyor hani eski sevgililer bir araya geldiğinde böyle uzak durmaya çalışır bi soğukluk olur ya o yok gayet gülüp şakalaşıyoruz, eskiyle ilgili hiç konuşmuyoruz sanki hiç yaşanmamış gibi davranıyor, sizce bu iyiye mi işaret?

Ben de çok inanıyorum esasen, benim sevgili olan bir çok arkadaşım bile aynı şehirde zor kalabildiler, bırak aynı yeri. Şimdi kaderse ve bu kadar şey denk geldiyse gerisi de gelmeli diye düşünüyor insan dimi ama, bi amacı olmalı:) valla şimdilik hiç ilgilenir gibi durmuyor ama böyle uzak da durmuyor hani eski sevgililer bir araya geldiğinde böyle uzak durmaya çalışır bi soğukluk olur ya o yok gayet gülüp şakalaşıyoruz, eskiyle ilgili hiç konuşmuyoruz sanki hiç yaşanmamış gibi davranıyor, sizce bu iyiye mi işaret?
çok umutlandırmak istemem ama iyiye işaret olabilir...
ama sen bu şakalaşmaların yanında öyle bi mesafe koy ki hemen ulaşılabilir olarak algılamasın seni... kaçan kovalanır derler ya o hesap olsun daha cazip gel ona..

Back
X