• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyor :(

SevdimSeviyorum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
93
0
296
Belçika
Merhaba arkadaslarr, bebek istiyoruz ve hapi birakali 6 ay olmasina ragmen adetim cok duzensiz :( 2. ayda gitmistim doktora kan aldi ve ultrasondan bakti hersey normal biraz daha bekle dedi. Ama simdi 6. aydayim hala ayni deisen bisey yok 46. gunumdeyim hala adet gormedim, doktor 60 gune kdr bekle ozamanda olmazsa igneye baslicaz dedi... Ama igneden sonra ikiz veya ucuz olur dedii.

Ama benim kafam karisti simdi ne ignesi bu ne ise yararki fazla aciklamada yapmadii sonra geldiginde anlatirim diye
Bi fikri olan varmii ?

bende yaşadım bu sorunu ama bana iğne vermedi bir ilaç verdi düzenli bitene kadar kullandım bitince bekliyorsun 5 ile 6 gün içinde kanama geliyor..senin doktorun neden bu kadar bekliyor anlamadım..bebek içinde film istedi fındıkzadede radyomarda çektirdim..üç senedir korkudan gitmiyordum..ama boşa korkmuşum bir gram acısız film çekiliyorlar radyomarda...olurda senden de film istenirse şiddetle herkese tavsiye ederim..bence sen doktorunu değiştirdir.bu kadar uzun beklenmez adet gecikmesi...

Merhaba arkadaslarr, bebek istiyoruz ve hapi birakali 6 ay olmasina ragmen adetim cok duzensiz :( 2. ayda gitmistim doktora kan aldi ve ultrasondan bakti hersey normal biraz daha bekle dedi. Ama simdi 6. aydayim hala ayni deisen bisey yok 46. gunumdeyim hala adet gormedim, doktor 60 gune kdr bekle ozamanda olmazsa igneye baslicaz dedi... Ama igneden sonra ikiz veya ucuz olur dedii.

Ama benim kafam karisti simdi ne ignesi bu ne ise yararki fazla aciklamada yapmadii sonra geldiginde anlatirim diye
Bi fikri olan varmii ?

2 ay adet beklemek çok uzun bir zaman canım.Adetin gecikmesi stres rahimde yaraya bağlı olduğu gibi kansızlıkla alakalı da olabilir.Testlerin normalse sana biberiye çayı ve soğan kürünü tavsiye derim.Eğer bulabiliyorsan taze biberiye ve soğanı kaynatıp 1 hafta düzenli tüketebilirsin.Kan sayımın düşükse doğal kan yapıcı gıdaların yanında kan hapları kullanabilirsin.Ve bebek düşünüyorsan folik asit içeren gıdalar doktorunun önerisi ile folik asit tableti de kullanabilirsin.
Geçmiş olsun.
İğneden sonra ikiz veya üçüz olur demiş olabilir ama en iyisini Allah bilir.Onların bu hayata gelmeleri gerekiyorsa üçüzde gelir tekte.Yeterki sağlıklı olsunlar.Artık tüp bebekler bile tek tek yapılıyor.İkiz üçüz olarak rahime yerleştirilmiyor.

Back
X