• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyor!!!

Babamın horulrusu üst kattan duyulur ama anamla hiç ayrı yatmadılar hersabah banyo seslerini duyardım:) sorunbuysa alışmaya çlış annem derki bana ninni geliyor

haklısın. ama inan hayatımda olması bana zarar olmaz. insan olarak cok iyi sorun eşimken :)
geliri zaten yüksek, o hep daha fazlasını istiyor. daha doğrusu çalışmayı koşturmayı karşılığında da para kazanmayı seviyor.

Iş konusunda da çok benziyoruz oğlak burcu mu yoksa

yarın gelince neye uğradığını şaşıracak kız.
şimdi burdan özürlerimi ileteyim -nerdeyim- kusura bakma arkadaşım ben seni çok iyi anlıyor olduğumdan yorum yaptım sana ama sen çıktın çalışıyorsun malum haklısında. böyle dallanıp budaklandı konu konuyu açtı işte. artık deliliğe vurur oldum bende. bazen gülmek gerekiyor kendi ruh sağlığın için. Rabbim sana da yardım etsin inşallah en hayırlı kapıyı açsın.

Önemli değil arkadaşım, dertler ortak, sonuçta çözüm ve fikir arıyoruz, ikimizin konusu olsun madem:) ben de gece dayanamayıp kanepe de uyku ilacı alıp yattım, hala seviyorum diyebilmen de güzel bişey, iki yıl olunca bu evlilikte hiç bişey istediğim gibi olmayınca sevgi tükeniyor yorgunluk ve öfke geliyor

Iş konusunda da çok benziyoruz oğlak burcu mu yoksa

yok değil erkek öküz bu boğa :)
iş arkadaş bilmem ne bi kenara, benden başka her ne olursa olsun benden fazla vakit ayırdığında kırılıyorum ben. bana gelince yorgun keyfsiz dışarda cengaver. benle mutlu değil mi eğlenemiyor muyuz beraber diye bile düşünüyorum zaman zaman. adım adım çözme yolunda ilerliyorum ama bu yol yalnız yürünmüyor

Back
X