- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
- Konu Sahibi kavun kokussu
-
5 yil boyunca karakterine haline tavrına herşeyine hayran olduğum kişiyle nişana bir gün kala ayrıldık. Annesi tarafından küçücük şeyler büyütülüp bahane haline getirildi ve o yanımda dimdik duramadı.. Neyse derdim tekrar bir araya gelmek falan değil.. Verdiğim kararın doğruluğundan hiç kuşku duymadım. Ama bunlar acı çekmeme engel olmuyor. Üstünden 8 ay geçti.. unutmak ne demek bi an bile aklımdan çıkmıyor.. Kendine uğraşlar bul diyeceksiniz dimi? Bu 8 ayda 16 şehri gezdim.. Yüzme bilmiyordum yüzme kursuna gittim öğrendim.. Ehliyetim yoktu aldım.. Sayamadığım kadar çok kitap okudum.. Eskisinden daha yoğun çalışmaya başladım.. Ama olmuyor olmuyor olmuyor.. Bi an olsun aklımdan çıkmıyor.. Olmayacak yerde olmayacak bi anı hatırlayıp ağlama krizlerine giriyorum.
Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur onca anı?Nasıl oyalanır zihin? Var mi bunun yolu yöntemi yoksa ilelebet bi tecrübe olarak kalacak mi sızısı?
Tecrübelerinizi önerilerinizi dinlemek isterim...
Ben es sevgili vs.... Pek takılmam canımı acıtmalarına izin vermem5 yil boyunca karakterine haline tavrına herşeyine hayran olduğum kişiyle nişana bir gün kala ayrıldık. Annesi tarafından küçücük şeyler büyütülüp bahane haline getirildi ve o yanımda dimdik duramadı.. Neyse derdim tekrar bir araya gelmek falan değil.. Verdiğim kararın doğruluğundan hiç kuşku duymadım. Ama bunlar acı çekmeme engel olmuyor. Üstünden 8 ay geçti.. unutmak ne demek bi an bile aklımdan çıkmıyor.. Kendine uğraşlar bul diyeceksiniz dimi? Bu 8 ayda 16 şehri gezdim.. Yüzme bilmiyordum yüzme kursuna gittim öğrendim.. Ehliyetim yoktu aldım.. Sayamadığım kadar çok kitap okudum.. Eskisinden daha yoğun çalışmaya başladım.. Ama olmuyor olmuyor olmuyor.. Bi an olsun aklımdan çıkmıyor.. Olmayacak yerde olmayacak bi anı hatırlayıp ağlama krizlerine giriyorum.
Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur onca anı?Nasıl oyalanır zihin? Var mi bunun yolu yöntemi yoksa ilelebet bi tecrübe olarak kalacak mi sızısı?
Tecrübelerinizi önerilerinizi dinlemek isterim...
Peki gerçekten unutmak isteyen kişi neler yapar? biraz daha açar misiniz?Bu kaynanalar yok muBu tür konular açılınca deli oluyorum bu kaynanalara..
Gerçekten unutmayı istersen eğer unutursun .
Her şerde bir hayır vardır , hakkınızda hayırlısı olsun..
Aynaya bak gördüğün güzelliğin farkına var şanslı oluşunu duşunPeki gerçekten unutmak isteyen kişi neler yapar? biraz daha açar misiniz?
Peki gerçekten unutmak isteyen kişi neler yapar? biraz daha açar misiniz?
Can'ım yanacaksa onu yine ben yakarım yine ben acısını sararımUmarim caniniz hiç acimaz..
Yillardir kurduğum hayaller biranda yıkılınca toparlanmak güç oluyor.. Belki de yıkıla yıkıla öğrenicem bende umursamamayıberilceee
Peki gerçekten unutmak isteyen kişi neler yapar? biraz daha açar misiniz?
Bu endiseler kaygilar hastalik gostergesi zaten?asude_bahar gerçekten çok zor bi süreç geçirdim ve bunları birine en baştan anlatmanın canımı daha çok yakacağını düşünüyorum.. Belki yanlış bi düşünce ama hep bu yüzden destek almayi reddettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?