- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi kavun kokussu
-
Nisandan donuldugu ve kendince bi cok hayalin yarim kaldigi icin icinde ukte halini almistir..5 yil boyunca karakterine haline tavrına herşeyine hayran olduğum kişiyle nişana bir gün kala ayrıldık. Annesi tarafından küçücük şeyler büyütülüp bahane haline getirildi ve o yanımda dimdik duramadı.. Neyse derdim tekrar bir araya gelmek falan değil.. Verdiğim kararın doğruluğundan hiç kuşku duymadım. Ama bunlar acı çekmeme engel olmuyor. Üstünden 8 ay geçti.. unutmak ne demek bi an bile aklımdan çıkmıyor.. Kendine uğraşlar bul diyeceksiniz dimi? Bu 8 ayda 16 şehri gezdim.. Yüzme bilmiyordum yüzme kursuna gittim öğrendim.. Ehliyetim yoktu aldım.. Sayamadığım kadar çok kitap okudum.. Eskisinden daha yoğun çalışmaya başladım.. Ama olmuyor olmuyor olmuyor.. Bi an olsun aklımdan çıkmıyor.. Olmayacak yerde olmayacak bi anı hatırlayıp ağlama krizlerine giriyorum.
Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur onca anı?Nasıl oyalanır zihin? Var mi bunun yolu yöntemi yoksa ilelebet bi tecrübe olarak kalacak mi sızısı?
Tecrübelerinizi önerilerinizi dinlemek isterim...
Demek ki daha bitmemis. Bir ay cok kötüydün diye acin bitmis olmuyor ki. Kendini sartlama. 5 yilini gecirmissin o kisiyle..Acimi yaşamaktan bahsetmissiniz de ben zaten acimi yasadim.
Ona ait herşeyi yok etmen gerek küçük bi iğneyi dahi ve bunu isteyerek yapman lazım sosyal medyadan takibi bırakman lazım merak etmemen lazım seninle görüşmek isteyenler olacak reddetme tanı, kendini bu güzel duygulardan mahrum etme, ben de 4 yıllık ilişki sonunda nişana 10gün kala ayrıldım seni çok iyi anlıyorum, şimdi evliyim bitenden eser yok.Kedicikk061 evet bi gün gecicek ve yillar sonra bunlar çok boş gelecek biliyorum ama bu donemi en az zararla atlatmanin yollarini ariyorum.. Onerebilecegin bisey var mi?
İnsanın zamanı , hayatı ve sağlığı kurduğu hayallerden daha değerli emin olabilirsin. Zihnini sürekli onunla meşgul edersen hasta olursun...Umarim caniniz hiç acimaz..
Yillardir kurduğum hayaller biranda yıkılınca toparlanmak güç oluyor.. Belki de yıkıla yıkıla öğrenicem bende umursamamayı @berilceee
Evet an ı yaşayamiyorum..
Bunun icin bi önerimiz var mi?
Bnm en mutlu olduğum zaman bile aklimin bi köşesinde duruyor olanlarMutluluki
@KuzuYasin tekrar bir araya gelmek gibi bi düşüncem yok.. Yolda karşilasma ihtimalim bile yok. Ömrüm boyunca bir daha görmeyip duymayacağim bi kişi.. Kabullendim bunları sorunum bu değil. Aklima geldiğinde keşke demiyorum. Ornegin bi arkadasim sevgilisinin ailesiyle tanişiyor benim ilk aklima gelen onun ailesinin de ilk günkü haliyle son gun yaptiklari oluyor. Yada internette gezinirken bi kolye görüyorum birden yillar önce aldiği kolye ve onu verirken söyledikleri aklima geliyor. Sadece canim yaniyor yoksa keskelerim yok..
@mandaliina benim bir arkadaşım ayrıldığı sevgilisini tam 2 yılda unuttu şuanda acın çok yeni hayat zaten onu unutman için sürprizler çıkaracak karşına duygularını içine atma günlük tut Arkadaşlarınla dertleş ağlamak istiyorsan ağla rahatlat kendini Birgün öyle biri karşına çıkacak ki hiç hatırlamayacaksım onu aklına bile gelmeyecek zamanla kalbinde hissizlik oluşacak öyle bir zaman gelecek onun fotoğraflarına bakınca bir şey hissetmeyeceksin yapman gereken en önemli şey sana onu hatırlatan her şeyden uzak dur fotoğraflarına bakma mesaj kaldıysa silNaz571 evet geçmişe takilip kaldigimin farkindayim.. Boyle olmasin diye de bildiğim her yolu denedim.. Peki sizin on edebileceğiniz başka bisey var mi?
Korkularinin olmasi cok normal, 8 ay cok uzun bi zaman da degil.. Sana demek istediğim, durumun normalligini kabullenirsen atlatmak daha kolay olur Allah'in izniyle.. Neden unutamiyorum diyerek kendine yuklenme.. Temkin,insanin hayatında kazik yese de yemese de olmali zaten.. Belki de bu yasadiklarin seni daha guzel bi gelecege hazirliyodur.. Bittim, unutamiycam vs seklinde dusunme lutfenCui Bono ister nikah yapalim ister düğün farketmeyecegini ve ayrilacagimizi anladigim için bitirdim zaten.. O yaninda durabilseydi başkakimse umrumda olmazdi.. Ama baskalarinin etkisinde kalan biriyle yapamazdim. BBugün annesi olur yarin kardeşi olur oburgun diskapinin diş mandali olur bi yorum yapar da etkisinde kalip bizim huzurumuzu kaciracaksa neden cabalayayim ki diye düşünüp o gün ipin ucunu biraktim. Ama dediğin gibi onca hayal onca yasanmisliklar kolay unutulmuyor. İçimdekalan çok ukte var.. Yapilan haksizliklarin acisi var.. Konu zaten seviyorum asigim napcam onsuz ddeğil.. Konu nasil unutucam bu anilari? Tüm insanlara karsi guvenim bitti nasil insanlara tekrar guvenicem? Yoksa artik kimseye guvenmeyip hep temkinli mi olmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?