• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmuyor

Annesinin yaninda dimdik duramayip seni koruyamamis olmasi basli basina bir sebep zaten unutmak icin. Cok sevseydi onunde hic bir engel duramaz ve kazanirdi seni. E sevgi de tek tarafli yurumuyor sonucta.

berilceee berilceee kitap okuyorum.. geziyorum.. kurslara katiliyorum.. cilt bakimina gidiyorum.. İşyerinde yükseldim..Aklima gelebilen imkanim olan herşeyi yapiyorum.. Disarda isler yolunda da içimde hep bi eksiklik var.. Daha fazla oyalanacak yada kendimi geliştirecek ne onerirsin?

8 ay unutabilmek için bence oldukça kısa bir süre.
Yıkılmış hayalleriniz, yaşayamadığınız onca anı varken tek yapabileceğiniz şey, kendinize zaman tanımaktır.
Acı ancak gerçekten çekilerek hafifleyen bir şey.
Ertelemek ya da bahsettiğiniz şekilde zaman doldurarak geçiştirmek bu süreyi uzatır.
Bence içinizdeki boşluğu, başka şeylere sevgi olarak yönlendirerek onarmaya başlarsınız.
Yeni bir ilişkiden bahsetmiyorum.
Bir yere gönülden bağlanmanın birçok yolu var.
Yardım dernekleri olabilir, sokak hayvanları olabilir, elinizdeki imkanlarla başkalarını mutlu etmeye çalışmak, onlara yardımcı olmaya çalışmak olabilir.

aslında gerçekten unutmanın ilk şartı affetmektir.

o kişiyi affedin ve hayatınızdan çıkarın.
hayırlısı böyleymiş deyin.

Ayrılmanıza sebep olacak kadar katlanılmaz bir durumdu sanırım.
Şöyle düşün bunu evlendikten sonra yaşadığını düşün hatta üstüne çocuğun olduğunu düşün?
Nolcaktı her şey için geç olacaktı. Zararın neresinden dönsen kardır.
Unutmak diye bir şey yoktur bence unutmak hafızasını kaybedenlere has bir şeydir.
Alışmak vardır, silmek yoktur. Daima içinde yer eder.
Ama gün gelir öyle biri çıkarki karşına onu iki katı seversin. İşte o zaman acıların diner, yaraların sarılır.

berilceee berilceee kitap okuyorum.. geziyorum.. kurslara katiliyorum.. cilt bakimina gidiyorum.. İşyerinde yükseldim..Aklima gelebilen imkanim olan herşeyi yapiyorum.. Disarda isler yolunda da içimde hep bi eksiklik var.. Daha fazla oyalanacak yada kendimi geliştirecek ne onerirsin?
Hayatının merkezinden onu çıkar
Yaşandı bitti güzel anıları kaldı gerisi umurumda degıl diye ikna ol bak boşluklar Zaman'lar ne komik gelecek sana

eger onla ılgılı hatıraları yok etmedıysenız arkadaslarını cevresını belkı gorrum umuduyla sosyal medyadan karıstırıyorsanız sılmedıgınız tek bır fotograf dahı varsa unutamazsınız..

bunları yapıyormusunuz?

@KuzuYasin tekrar bir araya gelmek gibi bi düşüncem yok.. Yolda karşilasma ihtimalim bile yok. Ömrüm boyunca bir daha görmeyip duymayacağim bi kişi.. Kabullendim bunları sorunum bu değil. Aklima geldiğinde keşke demiyorum. Ornegin bi arkadasim sevgilisinin ailesiyle tanişiyor benim ilk aklima gelen onun ailesinin de ilk günkü haliyle son gun yaptiklari oluyor. Yada internette gezinirken bi kolye görüyorum birden yillar önce aldiği kolye ve onu verirken söyledikleri aklima geliyor. Sadece canim yaniyor yoksa keskelerim yok..

5 yillik bir iliski ne anilar biriktirmistir. Dinlediginiz sarkidan tutun, gittiginiz kafeye kadar daha nelere/nerelere sinmemistir ki bu iliski? Dile kolay...

Unutmak istiyorum demekle unutulmuyor maalesef. Oyle kolay degil gonul isleri. Hayat, olsa olsa zaman kavramiyla ve de guzel degisiklikler sunarak size yardimci olacaktir.
Aynen öyle.. Anılar çok can yakıyor.. Yasanilan iyi kotu hicbiseyi unutamiyorum.. Zaman inşallah çare olur

5 yil boyunca karakterine haline tavrına herşeyine hayran olduğum kişiyle nişana bir gün kala ayrıldık. Annesi tarafından küçücük şeyler büyütülüp bahane haline getirildi ve o yanımda dimdik duramadı.. Neyse derdim tekrar bir araya gelmek falan değil.. Verdiğim kararın doğruluğundan hiç kuşku duymadım. Ama bunlar acı çekmeme engel olmuyor. Üstünden 8 ay geçti.. unutmak ne demek bi an bile aklımdan çıkmıyor.. Kendine uğraşlar bul diyeceksiniz dimi? Bu 8 ayda 16 şehri gezdim.. Yüzme bilmiyordum yüzme kursuna gittim öğrendim.. Ehliyetim yoktu aldım.. Sayamadığım kadar çok kitap okudum.. Eskisinden daha yoğun çalışmaya başladım.. Ama olmuyor olmuyor olmuyor.. Bi an olsun aklımdan çıkmıyor.. Olmayacak yerde olmayacak bi anı hatırlayıp ağlama krizlerine giriyorum.
Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur onca anı?Nasıl oyalanır zihin? Var mi bunun yolu yöntemi yoksa ilelebet bi tecrübe olarak kalacak mi sızısı?
Tecrübelerinizi önerilerinizi dinlemek isterim...

Ben nişan atmıştım çokk seviyrum dediğim biriyle. Ayrıldıktan sonra ben ayrıldığım halde ne ağlamalar neler yaşadım 3 psikoloğa gittim abartmıyrum hem de aynı gün gittim belki ilaç verirler diye oradakilerin hepsinin tek cümlesi oldu ZAMAN... İnanmadım hepdi aynı şeyi diyo ya dedimm ne yapıcam nasıl bitecek bu dedimmm... SOnra unutmuşum yani acı çekmiyrum yaşananlar illa hatırlanıyor ki ben nişan attım düşün ama bende 1 yıl sonra tam anlamıyla acım geçti böyle diyim. Sonra babam düştü başı kanadı o anda ne düşündüm biliyr musun bu acıdan daha kötü şeyler varmış dedim.. Sonra ben bayagı kötü rahatsızlandım bırak üzülmeyi aklına birşey gelmesini dünya o anda umrumda olmadı.. Demem o kii sağlıktan ailendennn dha değerlii asla bir şeyy yokk ben su anda 1 yıldan fazlaa geçtiiii çok ıyıyım bin şükür dr ların bana dediğini diyeceğim sana komik saçma gelecek ama ZAMAN arkadaşım senden daha ağrını yasadım inan ki benim bile geçti yaa artık bakmıyrum bile meraak dahi etmiyrum düşün o derece yanii... Sende iyi olacaksın inayrum

Bi zaman gelecek anlamadan gulebileceksiniz..
Cicek bakin..
Anlatin onlara..
Onlar guzellestikce siz yeniden canlanacaksiniz..

C chardel cok tesekkur ederim yorumun için.. Evet arkadaşinin durumuyla çok benziyoruz. Bi haftaya kadar da nikah yapacaktik. İster nişan yapalım ister nikah kıyalım ffarketmeyecekti.. Dik duramayacaktı. Bunu farkettiğim an bitirdim zaten.. Umarim arkadasinin mutlu sonu bana da nasip olur..

5 yil boyunca karakterine haline tavrına herşeyine hayran olduğum kişiyle nişana bir gün kala ayrıldık. Annesi tarafından küçücük şeyler büyütülüp bahane haline getirildi ve o yanımda dimdik duramadı.. Neyse derdim tekrar bir araya gelmek falan değil.. Verdiğim kararın doğruluğundan hiç kuşku duymadım. Ama bunlar acı çekmeme engel olmuyor. Üstünden 8 ay geçti.. unutmak ne demek bi an bile aklımdan çıkmıyor.. Kendine uğraşlar bul diyeceksiniz dimi? Bu 8 ayda 16 şehri gezdim.. Yüzme bilmiyordum yüzme kursuna gittim öğrendim.. Ehliyetim yoktu aldım.. Sayamadığım kadar çok kitap okudum.. Eskisinden daha yoğun çalışmaya başladım.. Ama olmuyor olmuyor olmuyor.. Bi an olsun aklımdan çıkmıyor.. Olmayacak yerde olmayacak bi anı hatırlayıp ağlama krizlerine giriyorum.
Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur onca anı?Nasıl oyalanır zihin? Var mi bunun yolu yöntemi yoksa ilelebet bi tecrübe olarak kalacak mi sızısı?
Tecrübelerinizi önerilerinizi dinlemek isterim...
Yabanci damat bulunacak tez elden. Mumkunse yakisiklibir Amerikali .

C chardel cok tesekkur ederim yorumun için.. Evet arkadaşinin durumuyla çok benziyoruz. Bi haftaya kadar da nikah yapacaktik. İster nişan yapalım ister nikah kıyalım ffarketmeyecekti.. Dik duramayacaktı. Bunu farkettiğim an bitirdim zaten.. Umarim arkadasinin mutlu sonu bana da nasip olur..
Olacaktır arkadaşım sen yeter ki gönlünü ferah tut lütfen.Geçer geçer,neler neler geçmiyor ki.Bu da geçer.

Back
X