- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
- Konu Sahibi kavun kokussu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler geçmiyor bu da geçer ..5 yil boyunca karakterine haline tavrına herşeyine hayran olduğum kişiyle nişana bir gün kala ayrıldık. Annesi tarafından küçücük şeyler büyütülüp bahane haline getirildi ve o yanımda dimdik duramadı.. Neyse derdim tekrar bir araya gelmek falan değil.. Verdiğim kararın doğruluğundan hiç kuşku duymadım. Ama bunlar acı çekmeme engel olmuyor. Üstünden 8 ay geçti.. unutmak ne demek bi an bile aklımdan çıkmıyor.. Kendine uğraşlar bul diyeceksiniz dimi? Bu 8 ayda 16 şehri gezdim.. Yüzme bilmiyordum yüzme kursuna gittim öğrendim.. Ehliyetim yoktu aldım.. Sayamadığım kadar çok kitap okudum.. Eskisinden daha yoğun çalışmaya başladım.. Ama olmuyor olmuyor olmuyor.. Bi an olsun aklımdan çıkmıyor.. Olmayacak yerde olmayacak bi anı hatırlayıp ağlama krizlerine giriyorum.
Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur onca anı?Nasıl oyalanır zihin? Var mi bunun yolu yöntemi yoksa ilelebet bi tecrübe olarak kalacak mi sızısı?
Tecrübelerinizi önerilerinizi dinlemek isterim...
Aynen öyle.. Anılar çok can yakıyor.. Yasanilan iyi kotu hicbiseyi unutamiyorum.. Zaman inşallah çare olur
:) biri yurt disi üstelikdeyne .!.:8 ayda 16 şehir mi?![]()
Onun yaninda giydigim kiyafetleri dahi yok ettim. Hatirasi olan muhabbetini yqptigimiz herşeyi gördüğüm an yok ediyorum. Tabi yillarin birikmisi kolay olmuyor her yerden bisey cikiyor ama sakladigim gözüme ggörünen bisey yokeger onla ılgılı hatıraları yok etmedıysenız arkadaslarını cevresını belkı gorrum umuduyla sosyal medyadan karıstırıyorsanız sılmedıgınız tek bır fotograf dahı varsa unutamazsınız..
bunları yapıyormusunuz?
Bi de amerikali :) neden amerikan?Yabanci damat bulunacak tez elden. Mumkunse yakisiklibir Amerikali .
Tesekkur ederimÇok verimli geçirmişsin. Tebrikler. Aradan bir de yabancı dili çıkar, yılın en iyi ayrılığı olur. Çok ciddiyim. Aferin sana.
Eee cok yakisikli ve adam gibi adam oluyorlar bence.Bi de amerikali :) neden amerikan?
o zaman sana bende farketmeden cok etkılı olan bır yontemı soyleyeyım..Onun yaninda giydigim kiyafetleri dahi yok ettim. Hatirasi olan muhabbetini yqptigimiz herşeyi gördüğüm an yok ediyorum. Tabi yillarin birikmisi kolay olmuyor her yerden bisey cikiyor ama sakladigim gözüme ggörünen bisey yok
Mukemmelsiniz!o zaman sana bende farketmeden cok etkılı olan bır yontemı soyleyeyım..
yardım et !
çok ıyı gelıyor lutfen dene..
Olmaz mi o bir yil içinde. İlla ki benim de oldu geceleri ağlama nöbetleri mi demezsin evde misafir varken odaya kapanip ağlamak mi dersin ben çok agir atlattigim halde su ANda aklima gelip bakmiyrum bile. Şöyle düşün gerçek seven adam olsa nişana bir gün kala gider miydi seven birajamaz sevdiğini. hak etmiyor ya ayr8ca seni tebrik eder8m çok verimli gecirmessin ben eve kapatmistum kendimikedilove
Kesinlikle bu sorundan büyük ne sorunlar var.. Allahim anne babayla saglikla sinamasin inşallah.. Disardan bakinca bunların farkindayim da iste ince ince bi sizi da sol yanindaduruyor.. Bazen ggerçekten iyi vakit geçirirken bazen en basa ddönüyorum ve hic yol alamadigimi görüyorum.. Senin de boyle bi dönemin oldu mu