• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmuyor

Turczynka Turczynka kesinlikle haklisiniz.. Sevgi tek tarafli yürür mu yurumez mi orasini bilemiyorum.. Hatta içimdeki sevgi mi onu da bilemiyorum.. Hissettiğim kocaman bi boşluk..

5 yil boyunca karakterine haline tavrına herşeyine hayran olduğum kişiyle nişana bir gün kala ayrıldık. Annesi tarafından küçücük şeyler büyütülüp bahane haline getirildi ve o yanımda dimdik duramadı.. Neyse derdim tekrar bir araya gelmek falan değil.. Verdiğim kararın doğruluğundan hiç kuşku duymadım. Ama bunlar acı çekmeme engel olmuyor. Üstünden 8 ay geçti.. unutmak ne demek bi an bile aklımdan çıkmıyor.. Kendine uğraşlar bul diyeceksiniz dimi? Bu 8 ayda 16 şehri gezdim.. Yüzme bilmiyordum yüzme kursuna gittim öğrendim.. Ehliyetim yoktu aldım.. Sayamadığım kadar çok kitap okudum.. Eskisinden daha yoğun çalışmaya başladım.. Ama olmuyor olmuyor olmuyor.. Bi an olsun aklımdan çıkmıyor.. Olmayacak yerde olmayacak bi anı hatırlayıp ağlama krizlerine giriyorum.
Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur onca anı?Nasıl oyalanır zihin? Var mi bunun yolu yöntemi yoksa ilelebet bi tecrübe olarak kalacak mi sızısı?
Tecrübelerinizi önerilerinizi dinlemek isterim...
Neler geçmiyor bu da geçer ..
Seninki iyi kabiliyet, cogu kadin bu dediklerini yapamiyor.

Aynen öyle.. Anılar çok can yakıyor.. Yasanilan iyi kotu hicbiseyi unutamiyorum.. Zaman inşallah çare olur

Merak etmeyin, oluyor. Guzel de oluyor. :)

Tum bu acilardan siyrildiginiz gun dunyanin en hafif insani oluyorsunuz ve iste o zaman sizden mutlusu olmuyor.

Guzel gunler sizin olsun. :)

filmdelisi filmdelisi evet yardim kuruluşları etkili oluyor.. İnsanlar ne dertlerle uğraşiyo sen şimariklik yapiyorsun diyorum kendime.. Ama yinede o boşluk dolmuyor. Belki de daha fazla yogunlasmaliyim bu tur şeylere.. Tesekkur ederim onerin için

@goha
İste en zoru bu
Bi kac kişi daha demişti affet hakkini helal et ve unut diye..
Affedemem..
İntikam almak yada zarar vermek gibi bi dusuncem kesinlikle yok ancak ilahi adalet diye bisey var.. Rabbim sorsun hesabini

@mandaliina seni o kadar iyi anlıyorum ki. hislerini çok güzel ifade etmişsin okurken kendi hikayemi buldum.
benimde 3 senelik birlikteliğim nişanlanamadan bitti benzer sorunlardan. Aşamadık problemlerimizi yollarımızı ayırmaya karar verdik. O kadar çok hayalimiz vardı ki onca yapılacak planlar hepsi yıkıldı..
toparlanmak çok güç oluyor çok iyi biliyorum. bunlarla yüzleşmek çok zor. bugün uyanıyorum iyiyim diyorum ertesi gün bir anı, bir eşya da, bir film de bütün yasadığım güzellikler canlanıyor gözümde ağlıyorum çaresizce engel olamıyorum. kendini şöyle avut böyle avut demeyeceğim sana çünkü biliyorum ki avutmuyor seni hiç bir şey.
eğer inaçlıysan maneviyatını biraz daha yüksek tut. allaha yönel ve kendin için dualar oku. inan bana çok faydasını görüceksin. ben bu şekilde iyileşiyorum ve tamamen iyi olacağım günü bekliyorum.
uzun süren birlikteliklerin ardından yaşanan ayrılık ta toparlanma süreci çok uzun oluyor. ben hala dışarı çıkarken bir yere giderken ona haber vermem gerekiyormuş gibi hissediyorum. ona ihanet ediyormuşum gibi bir hisse kapılıyorum çünkü alışkanlıklardan vazgeçmek ne yazık ki çok zaman alıyor.
unutmak mümkün değil.. herşey kabul etmekten geçiyor. bu fikre kendini beynini yavaş yavaş alıştırmanı tavsiye ediyorum ve hakkında en hayırlısını diliyorum.

berilceee, post: 44914549, member: 310605"]Hayatının merkezinden onu çıkar
Yaşandı bitti güzel anıları kaldı gerisi umurumda degıl diye ikna ol bak boşluklar Zaman'lar ne komik gelecek sana[/QUOTE]
İnsallah dediğingibi olur.. Tesekkur eederim yorumun için

eger onla ılgılı hatıraları yok etmedıysenız arkadaslarını cevresını belkı gorrum umuduyla sosyal medyadan karıstırıyorsanız sılmedıgınız tek bır fotograf dahı varsa unutamazsınız..

bunları yapıyormusunuz?
Onun yaninda giydigim kiyafetleri dahi yok ettim. Hatirasi olan muhabbetini yqptigimiz herşeyi gördüğüm an yok ediyorum. Tabi yillarin birikmisi kolay olmuyor her yerden bisey cikiyor ama sakladigim gözüme ggörünen bisey yok

Çok klasik bir yorum olacak Allah bir kapıyı kapatır başka bir kapıyı açar üzülme senin arkanda duramayan bir erkeğe mi ömrünü adayacaktın?

kedilove kedilove
Kesinlikle bu sorundan büyük ne sorunlar var.. Allahim anne babayla saglikla sinamasin inşallah.. Disardan bakinca bunların farkindayim da iste ince ince bi sizi da sol yanindaduruyor.. Bazen ggerçekten iyi vakit geçirirken bazen en basa ddönüyorum ve hic yol alamadigimi görüyorum.. Senin de boyle bi dönemin oldu mu

Çok verimli geçirmişsin. Tebrikler. Aradan bir de yabancı dili çıkar, yılın en iyi ayrılığı olur. Çok ciddiyim. Aferin sana.
Tesekkur ederim
Almancaya baslayip yarim birakmistim :)
En kisa zamanda dil ögrenilecek o zaman

insaatci, post: 44915133, member: 488935"]Ben sizin duruşunuza ve üslubunuza hayran kaldım..
Sizin gibi kaliteli insanlar er ya da geç mutlaka hakettikleri mutluluğu bulacaklardır...[/QUOTE]
İnsallah
Çok tesekkur ederim

Onun yaninda giydigim kiyafetleri dahi yok ettim. Hatirasi olan muhabbetini yqptigimiz herşeyi gördüğüm an yok ediyorum. Tabi yillarin birikmisi kolay olmuyor her yerden bisey cikiyor ama sakladigim gözüme ggörünen bisey yok
o zaman sana bende farketmeden cok etkılı olan bır yontemı soyleyeyım..
yardım et !
neye ıstersen ne konuda ıstersen bır suruu proje ve dernek var stk tarzı yerler.. ben oylesıne gırdıgım bır kulupten nıce dernek stk vasıtasıyla yardımlara basladım.. bır sure sonra hayatımın merkezını yardım etme hazzı aldı.. okuldan cıkısıma gore ayarlayıp heryere yetısmeye calısma cabasından bır de baktımkı sorunlarımı hatırlamıyorum.. yok mu oldular hıc mı dert edecek sey yoktu.. arasam kurcalasam bıraz bos kalsam belkı ama gece uyumadan uyumaya gıttıgım yurtta bıle bı sonrakı gunun programını yapıyordum bırcok sosyal olusumda gorev aldım sergıler tıyatroları kendı sehrıme ben tasıyayım dedım bır cok etkınlıgın sehrıme tasıyan koordınator oldum.. bı suru de ıse yarar cevrem oldu kuru gurultu degılde.. arkadasla bırgun oturup dusundukte ıs yardım proje vs. gorusmek dısında sadece sohbet ıcıp çay ıcmek ıcın bı cafeye oturmayalı 2 yıl olmus demıstık gülmüştük.. o sohbette gecen zamna bıle fuzılı gelıyordu bıze..

ha sayemızde yüzlerce hatta binlercesinin yüzü güldü.. apayrı bı hazzı var. barınaklar - köy okulları - yetim evleri - cocuk esırgemeler - tek basına yasayan yaslılar- mülteciler - yeterkı bırseyler yapmak ıste sana ben yardım edebılırım eger baslatmak ıstersen danısabılırsın .. yapamam sanıyorsun bı okuldan gelen talebe hayır dıyemeyıp bakayım dıyorsun baslıyor efsane.... bır ılanla nerelerden neler gelıyor toplayıp gonderdıgınde kanatların cıkmısta gokyuzunde dans edıyorsun kuslarla sankı :) farklı bır haz dıyorum yaa...

iyi ki ayrılmısım yoksa bunların bırıne bıle vakıt ayırma sansını vermezdım kendıme demıstım..

çok ıyı gelıyor lutfen dene..

kedilove kedilove
Kesinlikle bu sorundan büyük ne sorunlar var.. Allahim anne babayla saglikla sinamasin inşallah.. Disardan bakinca bunların farkindayim da iste ince ince bi sizi da sol yanindaduruyor.. Bazen ggerçekten iyi vakit geçirirken bazen en basa ddönüyorum ve hic yol alamadigimi görüyorum.. Senin de boyle bi dönemin oldu mu
Olmaz mi o bir yil içinde. İlla ki benim de oldu geceleri ağlama nöbetleri mi demezsin evde misafir varken odaya kapanip ağlamak mi dersin ben çok agir atlattigim halde su ANda aklima gelip bakmiyrum bile. Şöyle düşün gerçek seven adam olsa nişana bir gün kala gider miydi seven birajamaz sevdiğini. hak etmiyor ya ayr8ca seni tebrik eder8m çok verimli gecirmessin ben eve kapatmistum kendimi

Cazu Cazu ayni gitgelleri bende yasiyorum
İyiyim eskisi kadar aci cekmiyorum derken aklima ufacik bi ani geliyor ağlamaya basliyorum.
Ben ayriligi kabullendim ama insanlara güven konusunda problem yasamaya basladim. Düşünsene en guvendigin insan tarafindan hayal kirikligina ugratiliyosun simdi ben kime nasil guveneyim. Sevgili olma acisindan demiyorum bunu.. Normal bi arkadasim sen su ise gir bak bende arkandayim sana destek olurum dediklerinde komik geliyor. Kimseye zerre kadar güvenim kalmadi.. Ama bunu söylediğimde insanlar kiriliyor..
Umarim ikimiz içinde hayirlisi olur.. Aileler duymadan bitirdiyseniz sevinmelisin. Araya aile girince soran eden bitmiyor ne yazikki

Back
X