• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmuyor

Çok klasik bir yorum olacak Allah bir kapıyı kapatır başka bir kapıyı açar üzülme senin arkanda duramayan bir erkeğe mi ömrünü adayacaktın?
İste bu yuzden keşkem yok.. Sadece acım var

Unutursun hem de öyle bi Unutursun ki yolda gördüğünde sıradan biri gibi gelecek sana

Bende senin gibiydim bi ömur bu aciyla nasil yaşarim diyordum. Hee unutuyor musun ? Hayir. Sadece içinde ona karşi hic birsey kalmiyor. Suan evliyim ve esimi cok seviyorum bunu aşmak icin cok ugrastim ve oldu unutmadim ama hatirlamam içinde hic bir sebep yok. Sende buna inan ve o sekilde hayatini devam ettir. Düşün daha çok düşün ve uzaklaş. Bunu telkin yoluylada yapabilirsin zor degil.

Dilerim o kişiyi unutturacak iyi bir insan çıkar karşınıza ve bu çektiklerinize değer.

ra_punzel ra_punzel sizinle iletişime geçmek isterim.
Ben küçük bi ilçede calisiyorum ve yapabildiğim tek şey bbelediyenin baslattigi yardimlara katılmak oldu..

tesekkur ederım :KK33:
mükemmel olan yardım edebılmek
Rabbim sevdıklerımızle saglıgımızla sınamasın..
Vazgecılmeyecek ne bır ınsan ne bır madde hıcbırsey yok evrende..

mınıcık bebekler anasız babasız kalıyor dogdugu gün de o büyüyor adam oluyor..
onun kaybının yanında sevdılı nısanlı es nedır kı.. kendıne yetemeyen bı bebek annesız hayatta kalabılıyor.. Daha acı daha zor ne olabilir kı..

Cazu Cazu ayni gitgelleri bende yasiyorum
İyiyim eskisi kadar aci cekmiyorum derken aklima ufacik bi ani geliyor ağlamaya basliyorum.
Ben ayriligi kabullendim ama insanlara güven konusunda problem yasamaya basladim. Düşünsene en guvendigin insan tarafindan hayal kirikligina ugratiliyosun simdi ben kime nasil guveneyim. Sevgili olma acisindan demiyorum bunu.. Normal bi arkadasim sen su ise gir bak bende arkandayim sana destek olurum dediklerinde komik geliyor. Kimseye zerre kadar güvenim kalmadi.. Ama bunu söylediğimde insanlar kiriliyor..
Umarim ikimiz içinde birlisi olur.. Aileler duymadan bitirdiyseniz sevinmelisin. Araya aile girince soran eden bitmiyor ne yazikki

benimde güven kırıklıklarım çok var ne yazık ki. seni benden ancak ölüm ayırır bunu o kafana sok derdi bana.. anladım ki o deli sevgiler tükeniyormuş.
arkadaşlarım bana da kırılıyorlar.
ailelerimiz birlikteliğimizi biliyorlardı hatta bütün akrabalarım. insanlardan bende kaçıyorum.
birbirimizi iyi anladık seninle..
ne diyebilirim ki fazla bir tavsiye de bulunamıyorum sana. ikimiz içinde hayırlısı olsun. demek ki bizim de yaşamamız gereken buymuş.
herşey gönlünce olsun inşallah.:KK37:

kedilove kedilove buraya yazmadigima bakma 1 ay yataktan çikmadim sürekli agladim gözlerimin şşişliği hiç inmemişti.. Az bi uykuya dalsam bana yaptiklarini ruyamda görüyordum. İnsan her uykuda ayni ruyayi görür mu ben gördüm.. Bi ara kafqyi yiyeceğini sandim.. Daha sonra bu zamana kadar yapmak isteyip de erteledigim şeylerin listesini yaptim. Gitmek istediğim şehirler öğrenmek istediğim şeyler.. Listemde şuan bi şehir disinda hicbisey kalmadi.. Belki de o yüzden tekrar boşluğaddüştüm.. Yeni bi listenin zamani gelmiş:)

TE="Naz571, post: 44915808, member: 502427"]Aynı yollardan hepimiz geçtik kimse aşk acısından ölmemiş de mi[/QUOTE]
Dimi :) kimse bu acidan ölmüyo.. Bnm de çok sık kullandigim bi sözdür

ra_punzel ra_punzel sizinle iletişime geçmek isterim.
Ben küçük bi ilçede calisiyorum ve yapabildiğim tek şey bbelediyenin baslattigi yardimlara katılmak oldu..

güzel baslamıssınız..
beledıyeyı zıyaret edın arge ofısını sosyal ısler burosunu fln kım varsa bırkac proje sunun hıbe beledıyeden akıl hocalıgı sızden olsun ;)

dogu batı kuzey güney ? nerelerdesınız?

köy okullarına gönüllü bi kac kısı ekıp kurup beledıyeden esnaftan yardım toplayıp yenıleyebılırsınız (boya yada oyuncak vs ne ımkan varsa ) yada bı anasınıfını gücünüz yettıgınce yanı genelde tek katlı mınık okullar oluyordu kolay bıtıyordu bır gunde fln. buyuk projelerde 3-4 gün koylunun evlerıne dagılıp uyudugumuzda oluyordu.)

bu sayede boya badana işlerını bıle ogrendık deneye deneye netten nasıl yapıldıgını arastırıp bakarak gıdıp yaptık :) bazen koyluler yemek alıp gelıyor yanınıza bı ates yakılıyor bahceye oturup ıkı lokma agzınıza atıyorsunuz ustune bır evden cay gelıyor sını ıcınde ne bıleyım hos sıcak hatıralar.. bende yakın zamanda dogunun bi köyünde olurum gıbıme gelıyor atamamız yaklastı.. :) hıc korkmuyorum eksık gedık ımkansızlıklardan cok şükür hepsini yapmayı öğrendim :) pencere macunlar sıra cilalar boya badana yaparım :)

kedilove kedilove buraya yazmadigima bakma 1 ay yataktan çikmadim sürekli agladim gözlerimin şşişliği hiç inmemişti.. Az bi uykuya dalsam bana yaptiklarini ruyamda görüyordum. İnsan her uykuda ayni ruyayi görür mu ben gördüm.. Bi ara kafqyi yiyeceğini sandim.. Daha sonra bu zamana kadar yapmak isteyip de erteledigim şeylerin listesini yaptim. Gitmek istediğim şehirler öğrenmek istediğim şeyler.. Listemde şuan bi şehir disinda hicbisey kalmadi.. Belki de o yüzden tekrar boşluğaddüştüm.. Yeni bi listenin zamani gelmiş:)
bende bu konuda cok ozendım sana ben sırf gezmek ıcın ıstedıgım yerlere gitmiyorum.. bazen gıdesım gelıyor tek ggıtmek ıstemıyorum.. yoldas bakınıyorum sonra vazgecıyorum..
tek hop dıye cıkıp gıdebılıyormusun mesela ? :) çok heyecanlı gelıyor acayıp ozenıyorum oylelerıne ama hıc yapmadım.

Svartbabe Svartbabe
Peki bi kalp kirikligindan sonra eşine nasil sans verebildin?
Eşini sevdiğin halde nasil aklina geliyor durup dururken anilarin mi aklina geliyor yoksa konusu acilinca eski bi arkadaştan bahseder gibi mi hatirliyosun?
Çok soru sordum kusura bakma istersen cevapvermeyebilirsin

Svartbabe Svartbabe
Peki bi kalp kirikligindan sonra eşine nasil sans verebildin?
Eşini sevdiğin halde nasil aklina geliyor durup dururken anilarin mi aklina geliyor yoksa konusu acilinca eski bi arkadaştan bahseder gibi mi hatirliyosun?
Çok soru sordum kusura bakma istersen cevapvermeyebilirsin

Tabiki hemen böyle birseye girişmek dogru olmaz. Aradan iki yıl geçti ve bi gun bile aklimdan cikarmadim onu bir gun bile unutmadim. Ama onun sozlendigini ogrendigim gun benim için bitti dedim. O gune kadar her gun her dakika sosyal medyadan takip ederken o gun karar verdim ve bakmadim. Aradan bir hafta gecti. Birisnin aracıligiyla esimle tanıştım bu benim için bi şans dedim. Rabbimin bana verdigi bi firsat. Ve bir yil sonra da evlendim. İnsan hayatina giren birisini nasil unutabilir ki? Kim oldugu hiç fark etmez. Unutmak degil ama hatirlamamak mumkun. Şoyle soyliyim evliyken birisi bana dugunune bir iki hafya kala nişanini attigini soyledi içimde en ufak bi kıpırdama olmadi. Yeri geldi ruyamda gördüm. Rabbim hatirlatacak ya ama hic bir duygu eskisi gibi olmadigi için umursamiyorsun. Kimseyle de ondan bahsetmiyorum evliyim sonuçta gecmişte yaşadigim birsey gecmişte kalmiş diyorum... İnan geçicek bu gunler :) bn iki sene hergunu onu dusunerek gecirmiştim ama gecti bitti :)

ra_punzel ra_punzel ben calisiyorum bu kadarina vakit ayiramayabilirim ama fikir olarak yardimci oluyorum. Mesela şuan ilçedeki yaslilarin evine gidip temizlik ve yemek yapma projesi var.. Calistigim için gidip yapamam ama malzemelerine destek olabilirim.. Ben batida sayilirim.
Kafama gore cikip gezmiyorum.. İnsan bi arkadas istiyo yaninda.. Eee herkesin isi gucu var ayarlamak baya zor oluyor. Ya tur ayarliyorum ya başka bi şehirdeki arkadasimin yanina gidiyorum. Su ara kafamda tek basima gidip gezmek vardi ama ülkeolarak pek tekin ddeğiliz malum.. Cesaretimi toplayamadim yalniz gitmeye..

Svartbabe Svartbabe ilk zamanlar çok takip ettim hemen birini bulacak mi diye :) ama artik baya zaman geçti bi ilişkiye de baslayabilir .. Sirf bunu gorursem korkusuyla takibi biraktim.. Evet biliyorum bi gün birini benden daha çoksevecek ve onu yariyola birakmayacak evlenecek. BBunları biliyorum ama gôrmeyeyim ya :) ben gormeyeyim en azindan..
Samimi anlatimin için teşekkürler.. Şuan bana ilgi duyan insanlardan koşarak uzaklasiyorum.. Nur topu gibi evlilik fobim var artik.. Umarim zamanla düzelir herşey darisi basima :)

Bilinçaltı temizliğini dene belki bir faydasi olur.
Geçmişten kurtulma diye bir şey var.

Degisimehazirim gir bir bak. Cd'lerin çok ise yaradığını okuyorum hep.

Her sey beyinde bitiyor.
Unutmak istediğini sürekli kendi kendine telkin edeceksin. Zaten o kişiyle alakalı fotoğraf, anılar zamanla silinecektir.
Zamanla azalır.
Biraz gayret gösterin.

Back
X