Olmuyor

Eski sevgilinle birlikteyken mi şu anki nişanlınla da birlikteydin? Seni zorla nişanlamıyorlar ya ne diye nişanlanıyorsun? Niye ona bağladın kendini? Çocuğu aldatmışsın ne bekliyorsun ki daha fazla

İnşallah nişanlanacağın adam bunları öğrenir kusura bakma ama karşındaki insanı hiç mi düşünmüyorsun ? Ne kadar garip bi konu bu böyle okurken bile rahatsızlık hissettim.. Ne yağdan olurum ne baldan.. Mazallah evlenirsin karşı taraftan olumlu bi görüntü alsan boşanacaksın o Zaman.. Eyvah eyvah eyvah eyvah.. İnşallah gerçekler gün yüzüne çıkar herkes hakettiğini yaşar..

Olmuyor sevgime inanmıyormuş haklıda.. Keşke onu aklımdan çıkarabilsem Nisan da başkasıyla nişanım var bende sevdiğim kişiyle konuşmak istedim bi umut aptallık ettim çünkü yine konuşunca ona alıştım sevgime inanmıyormuş senin kitabını yazdım beni aldattın şimdi nişanın var bana dönme diyor dönme demekle olurmu beni hala çok sevdiğini çok acı cektiğini söylüyor öyleyse bi ömür buna nasıl dayanıcak insan nasıl dayanır bana gel demiyor beni kabul edemiyor ama bana bi inansa herşeyi yaparmış ne yapayım çok yoruldum
ilahi adalet.canın yanacak senin

Senin gibi bir insan sayesinde(senin erkek versiyonun) bir yıldır yaşasam da yaşamıyorum Hayatım da hiç ölmek için dua etmemiştim ama her sabah yaşadığıma üzülüyorum Sevdiğin insanın başka biri ile olduğunu düşünmek o kadar acı ki....
Rabbim eski sevgiline onu hakedecek birini nasip etsin ve çok mutlu olsun üzülmesin

Senin gibi bir insan sayesinde(senin erkek versiyonun) bir yıldır yaşasam da yaşamıyorum Hayatım da ondan sonra hiç ölmek için dua etmemiştim ama her sabah yaşadığıma üzülüyorum Sevdiğin insanın başka biri ile olduğunu düşünmek o kadar acı ki....
Rabbim eski sevgiline onu hakedecek birini nasip etsin ve çok mutlu olsun üzülmesin
Tabi siz onunla neden ayrıldığımı sorunları bilmiyosunuz bende bu nişanlanacağım kişiyle yapabilirim sandım ama 3yıldır ziyan içindeyim en son nişana geldik ben çok geç olmadan konuşmak istedim ona göre aldattım ama öyle sorunlar vardıki 1. Mardinli kendisi bilinen örgütü fikir olarak destekliyor bana rağmen bu huyundan vazgeçmedi açıkça söyleyebiliyordu ailemde yanaşmadı 2. maddi durumu kötüydü yurt dışına gitti beni burda bırakıp onu bekledim aylarca orda kaldı 3. Ailem zaten onu istemiyodu beni çok kışkırttılar normalde bana çalışma sakın ben gelince paramız olcak herşeyi yapcam dedi ama bütün bunlar üst üste gelince bende kafam dağılsın diye işe girdim şuan nişanlanacağım kişiyle orada tanıştık sonra ben buna anlattım ve ayrıldım oysa buna aldatmak dedi nişanlancgm kişiyle 3yıldır beraberim ama her gün onu yaşadım şimdi nişanım var ben bi umut konuşmak istedim onun dedikleriyse seni seviyorum çok acı çektim nişanın var beni aldattın sana inansam herşeyi yaparım bende konuşmayı kestim evet mutlu olsun ama ben ziyan olmuşum

Tabi siz onunla neden ayrıldığımı sorunları bilmiyosunuz bende bu nişanlanacağım kişiyle yapabilirim sandım ama 3yıldır ziyan içindeyim en son nişana geldik ben çok geç olmadan konuşmak istedim ona göre aldattım ama öyle sorunlar vardıki 1. Mardinli kendisi bilinen örgütü fikir olarak destekliyor bana rağmen bu huyundan vazgeçmedi açıkça söyleyebiliyordu ailemde yanaşmadı 2. maddi durumu kötüydü yurt dışına gitti beni burda bırakıp onu bekledim aylarca orda kaldı 3. Ailem zaten onu istemiyodu beni çok kışkırttılar normalde bana çalışma sakın ben gelince paramız olcak herşeyi yapcam dedi ama bütün bunlar üst üste gelince bende kafam dağılsın diye işe girdim şuan nişanlanacağım kişiyle orada tanıştık sonra ben buna anlattım ve ayrıldım oysa buna aldatmak dedi nişanlancgm kişiyle 3yıldır beraberim ama her gün onu yaşadım şimdi nişanım var ben bi umut konuşmak istedim onun dedikleriyse seni seviyorum çok acı çektim nişanın var beni aldattın sana inansam herşeyi yaparım bende konuşmayı kestim evet mutlu olsun ama ben ziyan olmuşum
Seni yargılamak istemiyorum lakin madem bilinen örgütü destekliyordu sen bunu başında bilmiyor muydun? ayrıca hadi eski sevgilini es geçelim diyelimki dünyanın en kötü insanı yahu senin nişanlının suçu ne?

Seni yargılamak istemiyorum lakin madem bilinen örgütü destekliyordu sen bunu başında bilmiyor muydun? ayrıca hadi eski sevgilini es geçelim diyelimki dünyanın en kötü insanı yahu senin nişanlının suçu ne?
suçu yok benim ne suçum var gönül bu hayat resmen aramıza sorunları koydukça koydu

Kardeşim severken o kişiyi tamamen seviyoruz bunu açıklaması ve nedenleri yok kararsızsan ona geliş gidiş yapma ümitlendirme onu Başka birinin gururuyla oynamak en kötü şey O hayır dese de seni hala seviyordur şimdiki nişanlın ile de evlenme onu da sevmiyorsun demek ki unutamamışsın eski sevgilini unuttuğunda aşık olduğun başka biri ile evlen kararlı ol çünkü onunla evlenirsen iki kişi değil üç kişi mutsuz olacak

Kardeşim severken o kişiyi tamamen seviyoruz bunu açıklaması ve nedenleri yok kararsızsan ona geliş gidiş yapma ümitlendirme onu Başka birinin gururuyla oynamak en kötü şey O hayır dese de seni hala seviyordur şimdiki nişanlın ile de evlenme onu da sevmiyorsun demek ki unutamamışsın eski sevgilini unuttuğunda aşık olduğun başka biri ile evlen kararlı ol çünkü onunla evlenirsen iki kişi değil üç kişi mutsuz olacak
Onu unutabilseydim 5yıldır ilk günki gibi şimdi evlenmesemde başkasına aşık olup onu unutacağıma ihtimal veremiyorum 10yılda geçse bu böyle kalcak zaten çok mutsuzum herkes beni topa tutmuş ağlıyorum bu hayattan nefret ettim artık gidip bi otelde intihar etmeyi düşünüyorum yinede sağol

Kurtuldum diye şükretmiyorsun da kendi hayatını ellerinle karartmaya çalışıyorsun...

Ya biz seni anlayamiyoruz ya da sen kendini iyi ifade edemiyorsun. Orda siraladiğin bahanelerin hiç birisi aldatma sebebi değil. Kusura bakma ama çok da guvenilecek biri değilsin. Nisanlanacagin kişiden ayrıl, aldittigin eski sevgilini arama sorma görüşme. Kendine yeni bi yol çiz. Baska aşklara yelken aç neden mutsuz olacağını bile bile kendinle beraber başkalarını da dibe çekmeye çalışıyorsun.
Şunu da söyleyim eski sevgilinin seni sevdiği felan yok ona dönmeye çalışsan bile intikam alır bırakır seni. Erkekler de kadınlarda olduğu gibi aldatilmaya tahammulleri yoktur.

Önce sözlünüzle ayrılın,sonra ne yapacaksanız kime mesaj atacaksanız atın. Adama yazık

Onu unutabilseydim 5yıldır ilk günki gibi şimdi evlenmesemde başkasına aşık olup onu unutacağıma ihtimal veremiyorum 10yılda geçse bu böyle kalcak zaten çok mutsuzum herkes beni topa tutmuş ağlıyorum bu hayattan nefret ettim artık gidip bi otelde intihar etmeyi düşünüyorum yinede sağol
saçmalama her şey yoluna girer sabret ve kendinle başbaşa kalıp düşün kendinede nişanlınada yazık etme

Olmuyor sevgime inanmıyormuş haklıda.. Keşke onu aklımdan çıkarabilsem Nisan da başkasıyla nişanım var bende sevdiğim kişiyle konuşmak istedim bi umut aptallık ettim çünkü yine konuşunca ona alıştım sevgime inanmıyormuş senin kitabını yazdım beni aldattın şimdi nişanın var bana dönme diyor dönme demekle olurmu beni hala çok sevdiğini çok acı cektiğini söylüyor öyleyse bi ömür buna nasıl dayanıcak insan nasıl dayanır bana gel demiyor beni kabul edemiyor ama bana bi inansa herşeyi yaparmış ne yapayım çok yoruldum
Sevse size engel çıkartmaz siz yokunuza bakın

bence suan ıcın yapabılecegınız en ıyı sey sozlunuzden ayrılmak, hem kendınız dıyorsunuz kac yıl gecerse gecsın unutamam eskisini diye, o zaman sevmedıgınız ,sevmeyecegınız bırıyle nısan yapmanın bır anlamı yok.Kendınızı suankı sozlunuzun yerıne koyun bır de..Sozu bozar, nısanı yapmazsınız , Ha eski sevgilinizdeki kusurları gozardı edeceksenız de onu tekrar kazanmaya calısırsınız..

Iy adam bildigin malum terörist örgütünden diyor, daha neyi tartıșıyoruz.
örgütten falan demedim düşünce olarak öyle düşünüyor dedim faliyet yaptığı yok mesela ailemle beraberken siyaset açılınca konuşmalarından anlaşılıyor içinde tutmayı bilmiyor dedim başka yere çekmeyin

Back
X