Olmuyor

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Olmuyor sevgime inanmıyormuş haklıda.. Keşke onu aklımdan çıkarabilsem Nisan da başkasıyla nişanım var bende sevdiğim kişiyle konuşmak istedim bi umut aptallık ettim çünkü yine konuşunca ona alıştım sevgime inanmıyormuş senin kitabını yazdım beni aldattın şimdi nişanın var bana dönme diyor dönme demekle olurmu beni hala çok sevdiğini çok acı cektiğini söylüyor öyleyse bi ömür buna nasıl dayanıcak insan nasıl dayanır bana gel demiyor beni kabul edemiyor ama bana bi inansa herşeyi yaparmış ne yapayım çok yoruldum

Olmuyor sevgime inanmıyormuş haklıda.. Keşke onu aklımdan çıkarabilsem Nisan da başkasıyla nişanım var bende sevdiğim kişiyle konuşmak istedim bi umut aptallık ettim çünkü yine konuşunca ona alıştım sevgime inanmıyormuş senin kitabını yazdım beni aldattın şimdi nişanın var bana dönme diyor dönme demekle olurmu beni hala çok sevdiğini çok acı cektiğini söylüyor öyleyse bi ömür buna nasıl dayanıcak insan nasıl dayanır bana gel demiyor beni kabul edemiyor ama bana bi inansa herşeyi yaparmış ne yapayım çok yoruldum
A

Baskasiyla nisan yapmanda aldatma her ikisinide eger olmuycak biri ve nisani o yuzden yapicaksan onu hayatindan cikarman lazim
Aldattın dediği suan nisanlanacagım kisiyi diyor karısık biliyorum o yüzden acı çekiyorum

Seni bilmem ama nişanlınacağın insan duysa keşke bunları. Anlamıyorum ne hakkınız var insanların hayatlarını alt üst etmeye, böyle yaralar açmaya. Nasıl böyle entrikaları idare edebiliyorsunuz ?

Eğer eski ilişkindeki insanı seviyorsan nişanlacak olanı sevmiyorsun demektir. Nişanlanmaz o insandan ayrılr eskisine dönersin kabul ederse devam edersiniz etmezse yeni bir yol çizersiniz. Bu kabul edilebilir bir davranış ve çok daha dürüstce.

Ancak sizin yaptığınız hem karnım doysun hem pastam dursun. Hem nişanlım şu köşede beklesin hem eskisiyle konuşayım kabul ederse nişanlıyı bırakır giderim kabul etmezse hazır nişanlanır bununla evleniveririm. Ne hakkınız var Allah aşkına o insana yazık değil mi?

Aci cekiyorsun hala konusuyorsun ama nisanin var. .. nisanliniz yedek kulubesindemi o olmazsa ötekiylemi evlenceksiniz. Bu nasil is bi insanin gururuyla oynamaya ne hakkiniz var.

Hayatınızda illa biri mi olmak zorunda niye nisanlaniyorsun o zaman? Çok seviyosun madem sana inanmıyor bu yüzden hazır elimin altında bu var diyemi nisanlaniyorsun ben anlamadım şahsen.

"2,5 yıldır biriyle birlikteyim ilk zamanlar bu kişi benim hayatıma girmeden önce yaklaşık 3 ay peşimden koşmuştu her seferde cevabım hayır olmuştu çünkü başka bir ilişkim vardı. sonunda kabul etmiştim( hoşlanmaya başladığım için) sonra biz birbirimizi tanıdık tatile gittik birbirimize çok alıştık bana bebek gibi davranır "

Nişanlanacağın kişi bir başka konunda bahsettiğin sana bebek gibi davranan kişi sanırım ( karışmaması için bu şekilde belirttim) Galiba o kişi hayatına girmeye çalıştığı sıradada şu an eski sevgilim dediğin kişiyle birlikteymişsin. Sonrası muallakta ama sonuç olarak onunla ayrılıp bebek gibi davrananla birlikte olmuşsun. Acaba o yüzden aldattın beni diyor olabilir mi?

Nişanlınız adına üzüldüm. Onu hak etmiyorsunuz. Adama da yazık günah. Sevmediğiniz biriyle neden evlenirsiniz ki?
İnsanların canını yakmak sizin duygularınızın yanında hiç önemli değil, öyle değil mi?
NOT: İnşallah nişanlınızda eski sevgiliniz gibi size güvenmemesi gerektiğini hisseder anlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nişanlınız adına üzüldüm. Onu hak etmiyorsunuz. Adama da yazık günah. Sevmediğiniz biriyle neden evlenirsiniz ki?
İnsanların canını yakmak sizin duygularınızın yanında hiç önemli değil, öyle değil mi?
NOT: İnşallah nişanlınızda eski sevgiliniz gibi size güvenmemesi gerektiğini hisseder anlar.

eski konularına bak anlarsın. nisan da nişanı olacağına da ihtimal vermiyorum.

Eğer nisanlini değil başkasını seviyorsan evlenmekle hayatının hatasını yaparsın.
Ömür boyu pişmanlık yaşama sevgilinden ayrıl , diğeriyle de olmak zorunda değilsin.
Kendine zaman tani yalnız kal bi süre.

Adam haklı.

Sen adamı aldat, sonra nişanlan. Düğüne 2 ay kala geri dön.

Şuanki nişanlını da aldatıyorsun.

Sana güvenmemesi için daha ne olsun, adam tanımış demek.

Keşke şimdiki nişanlın da duysa o da seni ortada bıraksa.

Hem eskisini yenisiyle aldattın, nişanlandın.. şimdi nişanlını eskisiyle aldatıyorsun.Acı çekmek vebal almaktan daha mertçedir.

Nişanlına bir iyilik yap ve ona yapacağın en büyük kötülükten koru ve ayrıl..
Eskisine gelince, Seviyor olması önemli değil güven olmadığı sürece ve onla olma ihtimalinde de onu sürekli diken üzerinde bırakacaksın o da bunu haketmez.

Bence sen bebek gibi davranıyor diye birinden hoşlanmaya çalışmk yerine, Adam gibi birini sevmeyi öğren...

Kendimi filmin baslangicini kacirip bos bos bakan, bakan ama hic bi halt anlamayan birisi gibi hissettim.

Ne? Nezman? Nerde? Nasil?
Konunun ortasindan giriyon sonra cevap bekliyon ya.
Ilk mesajinizdan yola cikiyorum o halde; si ne hakla aldatip, uzerine nisanlanip, sonra " beni istemiyor" diye uzuluyosunz ya?
Napmasini istersiniz, kendimi assin? Kapindami yatsin? Yalvarsinmi? Oysaki aldatmakla gitmeyi secmissiniz zaten bi kere.
Ben olsam napiyim sizin gibi birini.
Dusmanimin basina vermesin.

Back
X