Olmuyor

örgütten falan demedim düşünce olarak öyle düşünüyor dedim faliyet yaptığı yok mesela ailemle beraberken siyaset açılınca konuşmalarından anlaşılıyor içinde tutmayı bilmiyor dedim başka yere çekmeyin

Ne fark eder ki onu da yapabilir o zaman, Neyse.

Evet canım seninde hayatındaki herkesin düşünceleri çok doğrudur ve temizdir eminim

Arkadaşım aklını başına al adam ülkesine düşman. Bölücü düşünceleri var evlensen Vicdanın rahat edicekmi? Bide gidip adama yalvarmissin. Savas çıksa ilk sizden başlar bunlar. Hangi sevgiden bahsediyosun.

Teröristleri destekleyen bir pisliği böyle mi savunuyorsun?
Ay gerçekten nasıl miden alıyor bir anlatsana!!!
Ne diyosun sen yahu bu ülkede CHP akp hdp herkes özgür düşünür bu partilerden istediğini destekler düşünceye kilit vurulmaz insanlara zarar vermediği sürece yeterince nutuk dinledim gelip burda bilip bilmeden aldatmışın diyen beyinsizlere anlattım bunları sizin gibiler yorum yapsın diye değil

Arkadaşım aklını başına al adam ülkesine düşman. Bölücü düşünceleri var evlensen Vicdanın rahat edicekmi? Bide gidip adama yalvarmissin. Savas çıksa ilk sizden başlar bunlar. Hangi sevgiden bahsediyosun.
Savaş falan çıkmaz korkma konu o değil başka birşey dediğiniz yok bir aldatmışsın iki adam kürtmüş

Evet canım seninde hayatındaki herkesin düşünceleri çok doğrudur ve temizdir eminim
Bu konunun kapısına kilit vurulacak belli oldu. Ondan önce bir şeyler yazayım.
Kaç yaşındasın bilmiyorum. Yaptıklarına bakılırsa çok büyük değilsin, yaşın varsa da olgun değilsin. İkisi de aynı kapıya çıkar. Birine aşık olmak, sevmek güzel şeyler.
Ama aynı evin içine girince aşk, sevgi yetmiyor. Ortak fikir de gerekiyor, en azından asgaride müşterek olmak gerekiyor. İstediği örgütü destekleyebilir. O işe hukukçular baksın.
Sen o örgütü desteklemiyorsan ki desteklemiyorsun. O zaman bundan daha büyük bir sorun ancak senin ağzını burnunu dağıtması olur.
Fikriyat önemlidir. Amann herkesler de pür-i pak değil diyerek geçemezsin, bu senin hayatın.
Diğer mevzulara gelince.
Nişanlından ayrılmanı tavsiye ederim. Evlenecek olgunlukta değilsin. Kafan karışık. Her şeyden öte nişanlını sevmiyorsun. Başka bir adama son bir ihtimal için gitmen bile buna kanıt.
Hem kendini hem adamı üzersin evlendikten sonra.
Yerinde olsam yol yakınken ayrılır, evlenmek için de yeterince olgunlaştığım anı beklerdim.

Bu konunun kapısına kilit vurulacak belli oldu. Ondan önce bir şeyler yazayım.
Kaç yaşındasın bilmiyorum. Yaptıklarına bakılırsa çok büyük değilsin, yaşın varsa da olgun değilsin. İkisi de aynı kapıya çıkar. Birine aşık olmak, sevmek güzel şeyler.
Ama aynı evin içine girince aşk, sevgi yetmiyor. Ortak fikir de gerekiyor, en azından asgaride müşterek olmak gerekiyor. İstediği örgütü destekleyebilir. O işe hukukçular baksın.
Sen o örgütü desteklemiyorsan ki desteklemiyorsun. O zaman bundan daha büyük bir sorun ancak senin ağzını burnunu dağıtması olur.
Fikriyat önemlidir. Amann herkesler de pür-i pak değil diyerek geçemezsin, bu senin hayatın.
Diğer mevzulara gelince.
Nişanlından ayrılmanı tavsiye ederim. Evlenecek olgunlukta değilsin. Kafan karışık. Her şeyden öte nişanlını sevmiyorsun. Başka bir adama son bir ihtimal için gitmen bile buna kanıt.
Hem kendini hem adamı üzersin evlendikten sonra.
Yerinde olsam yol yakınken ayrılır, evlenmek için de yeterince olgunlaştığım anı beklerdim.
İlk önce ilk sayfalardaki mesajları okursan bana yapılan hakaretleri görürsün bende bunlara cevap olarak dedimki bu düşüncesel ayrılığımız vardı ikincisi diğer nedenleri ki bilip bana hakaret etmesinler sonra iş neye döndü bakarmısın ben diyorum bu adam fikirlerini içinde tutmuyordu öyleki bugün chpli birine başka muhalefeti övsen onlarda kızabiliyor çünkü herkesin düşüncesi farklı bunlar işi savaşa getirdi bilmem neye olmayan şeylere getirdi benimde tepem atar böyle çünkü ne anlatsam kafaları derdime değil başka yerlere gidiyor

İlk önce ilk sayfalardaki mesajları okursan bana yapılan hakaretleri görürsün bende bunlara cevap olarak dedimki bu düşüncesel ayrılığımız vardı ikincisi diğer nedenleri ki bilip bana hakaret etmesinler sonra iş neye döndü bakarmısın ben diyorum bu adam fikirlerini içinde tutmuyordu öyleki bugün chpli birine başka muhalefeti övsen onlarda kızabiliyor çünkü herkesin düşüncesi farklı bunlar işi savaşa getirdi bilmem neye olmayan şeylere getirdi benimde tepem atar böyle çünkü ne anlatsam kafaları derdime değil başka yerlere gidiyor
Önceki sayfaları okudum. Sana hakaret edilmesini elbette doğru bulmuyorum fakat günaşırı 7-8 şehit gelirken insanların öfkeli olması çok mu garip sence?
Tamam sana hakareti hoş görmüyorum, elbette kimse sana hakaret etmemeli. Ama şu günlerde insanların öfkelerine PKK'lı bir kurban (sen değil, eski sevgilin) bulmak istemeleri de anormal değil.
Ondan dedim bu konu kapanır diye.
Bu tartışmadan paçanı sıyıramazsın. Hele de bugünlerde.

Önceki sayfaları okudum. Sana hakaret edilmesini elbette doğru bulmuyorum fakat günaşırı 7-8 şehit gelirken insanların öfkeli olması çok mu garip sence?
Tamam sana hakareti hoş görmüyorum, elbette kimse sana hakaret etmemeli. Ama şu günlerde insanların öfkelerine PKK'lı bir kurban (sen değil, eski sevgilin) bulmak istemeleri de anormal değil.
Ondan dedim bu konu kapanır diye.
Bu tartışmadan paçanı sıyıramazsın. Hele de bugünlerde.
Kapansın zaten çünkü bir iki kişi dışında kimse açıklamalarımla beraber konu için fikrini söylemedi ben açıklama yapmasaydımda burası oh iyi olmuş müstahak sana inşallah yalnız kalırsın senin gibiler böyle diye mesajlardan öteye geçmeyecekti

Tabi siz onunla neden ayrıldığımı sorunları bilmiyosunuz bende bu nişanlanacağım kişiyle yapabilirim sandım ama 3yıldır ziyan içindeyim en son nişana geldik ben çok geç olmadan konuşmak istedim ona göre aldattım ama öyle sorunlar vardıki 1. Mardinli kendisi bilinen örgütü fikir olarak destekliyor bana rağmen bu huyundan vazgeçmedi açıkça söyleyebiliyordu ailemde yanaşmadı 2. maddi durumu kötüydü yurt dışına gitti beni burda bırakıp onu bekledim aylarca orda kaldı 3. Ailem zaten onu istemiyodu beni çok kışkırttılar normalde bana çalışma sakın ben gelince paramız olcak herşeyi yapcam dedi ama bütün bunlar üst üste gelince bende kafam dağılsın diye işe girdim şuan nişanlanacağım kişiyle orada tanıştık sonra ben buna anlattım ve ayrıldım oysa buna aldatmak dedi nişanlancgm kişiyle 3yıldır beraberim ama her gün onu yaşadım şimdi nişanım var ben bi umut konuşmak istedim onun dedikleriyse seni seviyorum çok acı çektim nişanın var beni aldattın sana inansam herşeyi yaparım bende konuşmayı kestim evet mutlu olsun ama ben ziyan olmuşum

3 yıldır aklında o adam var ve sen o adama yanındayken ıhanet edıyorsun zaten,ayrıca o dedıgın seyler magzeretten ote degıl adamın fıkrı,gorusu sana uymuyorsa ayrılırsın ondan en başından cocuk bunu senden saklamamıs bu aldatmak için magzeret değil onuda gectim aradan kaç sene geçmiş bu uydurdugun mağzaretler gercek olsaydı gıdıp adamı tekrar arayıp sevgılının arkasından iş cevirmezdin,şu iletine uygun davranırsın insallah su zamanda sadece ıletilerde kaldı zaten inaç,bağlılık,güven.Allah akıl fikir versin.

Kapansın zaten çünkü bir iki kişi dışında kimse açıklamalarımla beraber konu için fikrini söylemedi ben açıklama yapmasaydımda burası oh iyi olmuş müstahak sana inşallah yalnız kalırsın senin gibiler böyle diye mesajlardan öteye geçmeyecekti
O zaman Mune'ye mesaj at ya da konuda etiketle kapattır konunu.
Konun hakkında da sana cevap yazan insanlardan nasıl bir yorum bekliyorsun, bilmiyorum ama Nişanlanıyorum, hala sevdiğim eski sevgilime gittim bana gelme dedi, dersen eski konularından da bu adamla hala birlikteyken başkasıyla birlikte olduğun ortaya çıkarsa kimse sırtını sıvazlamaz.
Profil fotondan belli olduğu üzere kocaman genç kızsın. Aklın ermeli bunun etik ve doğru bir şey olmadığına. Tamam, hepimiz insanız, hepimizin zaafları var, hepimiz hata yapıyoruz ama hata yaptığını kabul etmek erdem.
Sen hata yapıyorsun.
İnsanlar ben nişanlıyım ama başkasını seviyorum, dediğinde ne desin sana?
İkisini de cepte tut, belki lazım olur mu?

Kadın erkek fark etmiyor ama bazı ınsanlarda bu durum var herkes benı sevsın hepsı benım olsun hep benım,benımm,benımm başka hayatı olmasın benı unutamazsın yanımdakıde benimle olsun diye Oldu Canım.Yanınızdaki adamın hayatını mahfetmeyın.

Kadın erkek fark etmiyor ama bazı ınsanlarda bu durum var herkes benı sevsın hepsı benım olsun hep benım,benımm,benımm başka hayatı olmasın benı unutamazsın yanımdakıde benimle olsun diye Oldu Canım.Yanınızdaki adamın hayatını mahfetmeyın.
Evet tek o benim olsun istiyorum ama zaten olmuyor

O zaman Mune'ye mesaj at ya da konuda etiketle kapattır konunu.
Konun hakkında da sana cevap yazan insanlardan nasıl bir yorum bekliyorsun, bilmiyorum ama Nişanlanıyorum, hala sevdiğim eski sevgilime gittim bana gelme dedi, dersen eski konularından da bu adamla hala birlikteyken başkasıyla birlikte olduğun ortaya çıkarsa kimse sırtını sıvazlamaz.
Profil fotondan belli olduğu üzere kocaman genç kızsın. Aklın ermeli bunun etik ve doğru bir şey olmadığına. Tamam, hepimiz insanız, hepimizin zaafları var, hepimiz hata yapıyoruz ama hata yaptığını kabul etmek erdem.
Sen hata yapıyorsun.
İnsanlar ben nişanlıyım ama başkasını seviyorum, dediğinde ne desin sana?
İkisini de cepte tut, belki lazım olur mu?
En azından nişanlanacağın kişi senden kurtulır inşallah demeleri değilde bu yanlıştır onunda duyguları var öğrense üzülür demeleri zaten onu üzmek istemiyorum çünkü çok iyi bi insan ama sanki hiç aşık olmamış gibi yargılıyorsunuz ben keyfimden zamanında onu bırakmışım şimdi geç olmadan konuşmak hakkım değilmiş gibi çünkü bunu ömür boyu yaşamak var

Evet tek o benim olsun istiyorum ama zaten olmuyor

Evet ama bu sağlıklı bir davranış değil o insan sizin malinizda değil .Normal bi insan olmıycak diye düşünüyorsa ki mağzeret olarak adamın görüşünü söylemişsiniz o zaman kapatırsınız konuyu 3 senedır yanınızdaki adamla beraberım demişsiniz o adama yazık değil mi ?insan sevmediği adamın yanında 3 sene nasıl durur? her sarıldıgınızda,optugunuzde,bişey konuştugunuzda başka bir adamı düşünüp zaten aldatıyorsunuz onu.

Çok acımasız konuşmak istemiyorum,hayat bu ne yaşıycağımız belli olmaz ama bence nişanlınıza yazık etmeyin,adamın hayatını yalan üstüne kurdurmayın. Hayattan gerçekten ne istediğinizi anlayın bence once .

En azından nişanlanacağın kişi senden kurtulır inşallah demeleri değilde bu yanlıştır onunda duyguları var öğrense üzülür demeleri zaten onu üzmek istemiyorum çünkü çok iyi bi insan ama sanki hiç aşık olmamış gibi yargılıyorsunuz ben keyfimden zamanında onu bırakmışım şimdi geç olmadan konuşmak hakkım değilmiş gibi çünkü bunu ömür boyu yaşamak var
Vallaha ben de aşık oldum, sokak ortasında aşkımdan ağladığımı da bilirim ama kimseyi de aldatmadım be güzelim. Üstelik fırsatım varken.
Tamam sana gelen kimi yorumlar sert. Onları savunmuyorum zaten, yanlış anlama. Savunsam ben de o şekilde yazardım sana.
Ama sen de aşık olmanın her şeyin mazereti olduğunu sanıyorsun.
Değil.
Başkasına aşık olman senin meselen. Nişanlının değil. Nişanlın aşık olup seni aldatsa, daha önce çok büyük bir aşk yaşamış biri gibi mi davranırsın, aldatılmış biri gibi mi?

Back
X