Olmuyorr

Senden hoşlanmıyorsa zorlamaya gerek yok bence..
Israrcı antipatik tiplerden olmayın.

Anlayamadım neden bunu vurgulayıp durdunuz? Bir kadının kendini güzel bulması çok mu kötü bir şey? Güzeller güzeliyim demiyor zaten konu sahibi de kendince güzel olduğunu belirtmiş sadece.
Guzel lafini duymaya bile tahammul edemiyolar komplekslerinden dolayi onun icin vurgulayip duruyolar. Bu arada ben cook guzelim ye kendini simdi

Kendini sevmek ve güzel bulmak kötü birşey mi anlamadım ben demedim ki çok güzelim benden güzeli yok.

ahh be canım herşeyi oluruna bırak..zorla aşık olacak deil ya..yada zorlu aşık olmayacak değil ya :) sen gereken değeri göster..olcaksa olur zaten

Ben yanlış birşey yapmaktan korkuyorum genel de çok değer veriyorum terk ediliyorum

O çocuk şu an hayatı laylaylom yaşıyor, o yüzden herkese mavi boncuk dağıtır sakın ümitlenme. Hep temkinli ol. Ben de ünideyken kesin benden hoşlanıyor dediğim bi arkadaşımdan bi türlü adım göremedim. Baktım ki sadece bana değil bikaç kişiye daha ümit veriyor. Hemen uzaklaştım. Aşk güzeldir ama doğru kişiyle yaşanırsa. Doğru kişi olduğunu nasıl anlayacağım dersen o bi anlık bi his, anlatılmıyor işte Umarım hakkında hayırlısı olur...

Çok haklısın bende sadece aşık olursa doğru kişi olacağına inanıyorum çünkü dediğin gibi laylaylom bağlanmazsa bu iş zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…