Olmuyorsa zorlamayacaksın...

Bunun da kararsızlığını yaşıyorum.Babam da evde ve ona bulaşmadi.Cocuk her odaya giriyor çıkıyor bilmiyorum ne yapsam
Ben de kusurlu olunacağını düşünmüyorum.Kendisi internette bununla ilgili araştırma yapmış,gizlice o yazıyı okudum,tazminat hakkını kaybediyormusum.
Bence evden çıkmadan bir avukat.a danış eğer durumun yoksa üzerine bir mal varlığı ve çalışmıyorsan atanır
Adam atağa geçmiş bile üzüldüm size
Eşiniz askeriyede mi çalışıyor

Ayrı olduğumuz dönemlerde her gün ama her gün çocuğun videosunu istiyor,her canı istediginde gelip çocuğu canı istediği kadar görmesine müsaade ediyordum.Bu kadar toleransli olamam artık ona karşı.Mahkeme hangi tarihleri uygun görüyorsa odur bundan sonra ve öyle her aksam video filan beklemesin.

Bi
Ayrı olduğumuz dönemlerde her gün ama her gün çocuğun videosunu istiyor,her canı istediginde gelip çocuğu canı istediği kadar görmesine müsaade ediyordum.Bu kadar toleransli olamam artık ona karşı.Mahkeme hangi tarihleri uygun görüyorsa odur bundan sonra ve öyle her aksam video filan beklemesin.

Bir arkadaşım eşiyle boşanma sürecine girmişti. Normalde çocuğu umrunda olmayan adam evleri ayırdıklarında 10 dakikada bir görüntülü arıyor, aramadığında video istiyordu. Sizin eşiniz nasıl çocuğa karşı bilmiyorum ama bu ayrılık zamanında bir haller oluyor herhalde erkeklere. Sınırlar dahilinde görüşün, konuşun bence de. Belli ki çok suistimal etmeye yatkın bir tip eşiniz

Bence evden çıkmadan bir avukat.a danış eğer durumun yoksa üzerine bir mal varlığı ve çalışmıyorsan atanır
Adam atağa geçmiş bile üzüldüm size
Eşiniz askeriyede mi çalışıyor
Çalışıyorum,avukat tutacağım,o kadar kızgınım ki anlaşamaya bile varmak istemiyorum.Zaten anlaşmayı da 200 TL nafaka şartıyla kabul ediyordu eve donmeden önceki ayrılıkta
Evet sivil memur

Bi

Bir arkadaşım eşiyle boşanma sürecine girmişti. Normalde çocuğu umrunda olmayan adam evleri ayırdıklarında 10 dakikada bir görüntülü arıyor, aramadığında video istiyordu. Sizin eşiniz nasıl çocuğa karşı bilmiyorum ama bu ayrılık zamanında bir haller oluyor herhalde erkeklere. Sınırlar dahilinde görüşün, konuşun bence de. Belli ki çok suistimal etmeye yatkın bir tip eşiniz
Çocukla vakit geçirmeyi sever normalde de

Çalışıyorum,avukat tutacağım,o kadar kızgınım ki anlaşamaya bile varmak istemiyorum.Zaten anlaşmayı da 200 TL nafaka şartıyla kabul ediyordu eve donmeden önceki ayrılıkta
Evet sivil memur
200tl nafaka çocugunuzun neyine yetecek allahım hayırlısıyla gönlünüze göre versin inş. Bu insan çocuğunu ancak sizin hayatınızda biri olunca görmek aklına gelir oğlunuz kaç yaşında

Öyle yapacağım,üçüncü boşanmasını da gerçekleştirmiş olsun madem.
Her seferinde boşanıp yeniden mi evlendiniz? :( ne kadar yıpratıcı olmuştur. Hiç barışmamalıydınız. Zararın neresinden dönülse kar.

200tl nafaka çocugunuzun neyine yetecek allahım hayırlısıyla gönlünüze göre versin inş. Bu insan çocuğunu ancak sizin hayatınızda biri olunca görmek aklına gelir oğlunuz kaç yaşında
İki yaşında..bir oğlu daha var 750 filan ödüyor ona da.. Bunu bahane ediyo

Once yarin bir avukata git. Dilekceni verdikten sonra evi terk edersen bildigim kadariyla kusurlu olmuyorsun.

Merhabalar sevgili kk hanımları,
İki yaşında oğlum var,4 aylıkken babasının psikolojik şiddetine dayanamayıp esyalarimi ve oğlumu alıp kendime yeni bir düzen kurmuştum.Annem ve babami da yanıma almıştım,annem çocuğa bakiyor ben çalışıyorum.

Es kişisinin,annemin ve kv nin ayrı ayrı ısrarları yüzünden arada geçen zaman zarfında toplam 4 kez barıştık ayrıldık.Klasik olacak ama oğlumun hatrina denedim ama sonuç hep başarısızlık.Adam değişmiyor,kavga etmeye yer arayan,bunun akabinde yatak yemek ayıran,ben evde yokmuşum gibi davranan biri oluyor.Zaten aldatma şüphesi var, gördüğüm bazı nesneler oldu,uzatmak sıkmak istemiyorum.Bir güvensizlik söz konusu, sevmiyorum da..O da beni sevmiyor biliyorum.
Evde kullandığım elektrik su yediğim şeyler bile ona batıyor.Gecenlerde mikrodalgada ekmek ısıttım ve bu yüzden benimle kavga etti,oysaki önceden hep o mikrodalgada ısıtmaya yönlendirirdi beni,böyle de dengesiz biri.O gün bugün araya buzlar girdi ama kendisi mısır patlatip çay film keyfi yapıyordu,benimle arası bozulunca hep boyke yapar.
Bugün büyük tartisma çıktı,zaten sivri dillidir iyice abarttı.Ben de ona söyledim.İlk evden çıkmadan önce yaptığı gibi bana yine defol diye bağırdı.
Bu arada annem korona oldu ve 5.gunu..pozitif olduğundan eş kişisinin haber yok çünkü iletişim yok aramızda.Bana ettiği laflar yüzünden iki saniye durmazdim şu evde ama annem 14 günü tamamlamadan çocukla o eve gitmek istemiyorum,bunu da söylemiyorum ona.oncekinde bana evi terk ettiğin için kusurlu tarafsin demişti.Bu evde 10 gun daha oyalanip bir yandan da avukat ile görüşmek istiyorum.Kusurlu görünmemek için neler yapabilirim öğrenmem lazım.Annemi arayıp bana bıçakla saldırdı demiş şok oldum,nasıl boyle bir iftirayi atıp bu kadar tehlikeli olabilir ya,asla onu yapicak biri değilim.Kim bilir daha neler üretecek mahkeme zamanına kadar,amaci ne onu da çözemedim.
Çok sinirliyim gerçekten ve çok üzgün.O son şansı ona vermeyecektim.Simdi bosansak asla onunla çocuk için bile olsa muhatap olamam çünkü bitmeyecek bir nefret girdi içime o cümlelerden sonra..Beni yalvar yakar bu eve getirip bu muameleyi nasıl yapar.
İçimi dökmek istedim.Okuyan iki satır bişey yazan herkese teşekkür ederim
Eşiniz evden gitsin. Ayrıca uzaklaştırma kararı çıkarın. Böylece bi pislik yüzünden düzeninizi bozmamis olursunuz

Bir avukatla gorus. Tanikla ispat edebilirsin. Evi terk ettigin gun annenlere gidersen onlarin sahitligi de olur. Neden bir avukata gitmiyorsun?
Yıllık izinde evde şu an,evden çıksam arkamdan kapıyı kilitler de çocuğu görmezsem diye onun haftaya ise başlamasını bekliyorum.Ne yapacağını kestiremez oldum hele ki bıçak iftirasindan sonra.
Bir de kararsızım avukati kadın mı secsem erkek mi ? Güvendiğim bir erkek avukat var ama zamanında cüzdanında prezervatif gördüğümü, cinsel hayatın bittiğini nasıl söylerim

Eşiniz evden gitsin. Ayrıca uzaklaştırma kararı çıkarın. Böylece bi pislik yüzünden düzeninizi bozmamis olursunuz
En güzeli bu ama alsın pis fareli evini başına çalsın benim çok şükür ayrı bir evim var annem babam o evde şu an

siz niye onu evden kovmuyorsunuz? ev onun üzerine mi? evlenmeden önce var mıydı? eger oyleyse bilemeyecegim ama ev evlendikten sonra alindiysa ya da kiraysa onun gitmesi lazim. çocuklu olan o cocugun sorumlulugunu buyuk olcude alacak olan sizsiniz. o gitsin evden. o kursun kendine yeni bir duzen siz de evinizde cocugunuzla yasamaya devam edin.

Yıllık izinde evde şu an,evden çıksam arkamdan kapıyı kilitler de çocuğu görmezsem diye onun haftaya ise başlamasını bekliyorum.Ne yapacağını kestiremez oldum hele ki bıçak iftirasindan sonra.
Bir de kararsızım avukati kadın mı secsem erkek mi ? Güvendiğim bir erkek avukat var ama zamanında cüzdanında prezervatif gördüğümü, cinsel hayatın bittiğini nasıl söylerim
Neden soyleyemeceksin? Cuzdaninda preservatif buldum demekte birsey yok ki. Kadin erkek ne fark eder? Seni iyi savunsun yeter.
Bu adama o kadar taviz vermissin ki, resmen sinmissin, sindirilmissin. Kocan olacak pislik resmen tepene cikmis. Bicak iftirasi icin sahit gostetmesi gerek. Yoksa iftira atmis olur, ki iftira bir suc.

Bir de neden bu adami evden gondermiyorsun? Sen gitmesen onu gondersen olmuyor mu? Evin kimin uzerine oldugunun onemi yok. Evlilik birlikteligi sirasinda alindi ise senin de hakkin var, tani kendi evinizse.

siz niye onu evden kovmuyorsunuz? ev onun üzerine mi? evlenmeden önce var mıydı? eger oyleyse bilemeyecegim ama ev evlendikten sonra alindiysa ya da kiraysa onun gitmesi lazim. çocuklu olan o cocugun sorumlulugunu buyuk olcude alacak olan sizsiniz. o gitsin evden. o kursun kendine yeni bir duzen siz de evinizde cocugunuzla yasamaya devam edin.

Bir de neden bu adami evden gondermiyorsun? Sen gitmesen onu gondersen olmuyor mu? Evin kimin uzerine oldugunun onemi yok. Evlilik birlikteligi sirasinda alindi ise senin de hakkin var, tani kendi evinizse.
Bu ev lojman,onun üzerine tahsisli..Hem 1.5 yıl önce tüm eşyayı alıp çıktığım ev duruyor,oraya gideceğim

Back
X