Kızlar bende kaynana temalı konu açtım ya ,ölsem de gam yemem gayrı..Hindiiii bana bir yardımcı oluverin.
Kayınvalidemler başka bir şehirde yaşıyorlar ve bize kalmaya geldiler. Bendeniz 4 aylık hamileyim. Oturduğumuz evden toplu taşımalarla tam 2,5 saatte ulaşabildiğimiz bir görümcem var.Ve bu yolun tamamının ayakta olduğuna emin olabilirsiniz...ki bu yolculuğun herhangi bir yarım saatinde oturabilseydim eminim ki bu yıl milli piyangonun bana çıkma ihtimali vardı.Neyse en az 4 vasıta değişimi söz konusu..E anladınız işte arabada yok bizde..Pazar günü görümcemin kızının doğum günü var.Oraya gidicek kayınvalidemler..Bizi de çağırdılar..Ancakkk..ben bugün hediye alıp işten eve geldim .Hava buzzz..yorgunum..cumartesi sabah da çalışıcam.Kayınvalideme dedim ki anne ben gelemicem..Çünkü dedim ben hamıleyım yoruluyorum sımdı 2.5 saat gıtcez gecenin bi körü eşimle ordan tekrar dönmeye çalışcaz malum ertesi gün iş var..tek tatil gunum pazar evimin bi dolu işi var..Dedim ben hasta olursam biterim.Arabamız yok mazur görsünler ..Dedim eşime karışmam o isterse gitsin ama onunda gitmesi taraftarı değilim kıyamıyorum o da hemen hasta olup yoruluyor dedim. sadece hersey karşılıklı dedi..Bende kardesi bunu düşünemicek mi diye dusundum bozuldum.Kararsız kaldım ?
sakın gitme.2,5 saat az değil.KV çok kaba ve düşüncesiz.