ölseydim daha iyi

arkadaşlar eşim şu an umrede az önce mesajlasiyorduk bana sen beni çok seviyorsun diye bende seni seviyor ve özlüyorum dedi gerçektende eşimi çok seviyorum ben de sadece bunun için mi beni seviyorsun dedim ve beni aradi biz eşimle görücü usulü evlendik ve bana aynen şunları söyledi ben seni başlarda sevmiyordum zamanla severim dedim baktım beni çok seviyorsun bende seni sevmeye başladım daha 1.5 yıllık evliyiz yani o ilk zamanlar da ki herşey yalanmiydi hâlâ şoktayim ve ağlıyorum telefonu yüzüne kapatım ve asla mesajlarina cevap vermicem elimde olsa kesinlikle ayrılırdim.Akıl verin şimdi ben ne yapayım

ben çok karamsar bakmadım bu duruma.belki görücü usulu diye hemen heyecan duyamamıştır ama bu hiç bişey hissetmediği anlamına gelmez bence.ve sana şuan gerçekten aşık olmuş ne güzel işte aşkın öle büyükmüşki onuda büyülemmiş.kafana takma kendini yıpratma ikinizde seviyosunuz ne güzel.

NE GEREK VARMIŞKİ BUNLARI SÖYLEMESİNE....ÜMREYE GİDİNCE DÜRÜSTLÜK FİLAN BULAŞMIŞ GALİBA..AMA YERSİZ VE GEREKSİZ OLMUŞ..YANİ SAÇMALAMIŞ..

sevmese evlenmezdi..belki şuanda hissttiği kadar yoğun değildi duyguları..daha azdı...ama seni tanıdıkça,senin ona olan sevigini gördükçede ,sana karşı duyguları günden güne arttı..
belki seninde öyleydi..

Son düzenleme:
arkadaşlar eşim şu an umrede az önce mesajlasiyorduk bana sen beni çok seviyorsun diye bende seni seviyor ve özlüyorum dedi gerçektende eşimi çok seviyorum ben de sadece bunun için mi beni seviyorsun dedim ve beni aradi biz eşimle görücü usulü evlendik ve bana aynen şunları söyledi ben seni başlarda sevmiyordum zamanla severim dedim baktım beni çok seviyorsun bende seni sevmeye başladım daha 1.5 yıllık evliyiz yani o ilk zamanlar da ki herşey yalanmiydi hâlâ şoktayim ve ağlıyorum telefonu yüzüne kapatım ve asla mesajlarina cevap vermicem elimde olsa kesinlikle ayrılırdim.Akıl verin şimdi ben ne yapayım

Bence aksine mutlu olman lazım çünkü görücü usulü ile evlenmişsiniz. Adam sana resmen sevgisini ilan etmiş ve senin sevginin farkında olduğunu ve senin ona olan sevgini de bildiğini belirtmiş.:nazar::nazar::nazar: ALLAH BOZMASIN:nazar::nazar::nazar:

Şaka olamaz mı ?

Bende eşime hangi huyumu seviyorsun derim gülerek, valla senin sevilecek hiç iyibir huyun yok ki neyini sevdiğimi bende bilmiyorum der. Belki benim umursamazlığım büyük bir aşk yaşayıp evlenmektendir. Görücü usulü olsa belki bende dert ederdim ama eşinde böyle bir şeyi itiraf edecek olsa da binlerce km uzaktan etmez, muhtemel şaka yapıyor.

Son düzenleme:
seneler önce bende eşime,ilk günki kadar hala seviyormusun beni demiştim.o da saçmalama şimdi daha çok seviyorum, demişti.demekki eşiminde duyguları başta yoğun değilmişti.ama benim hoşuma gitmişti şimdi daha çok sevmesi:32:

haklısınız arkadaşlar o an o sözleri duyunca hemen konu açıp dertlesmek istedim ama ışte o sinirle biraz ağır oldu ama eşimden hiç almadığım mesajlar aldım telefonu açmadım ama mesajlarını okuyordum okudukça cook mutlu oluyordum ne kadar üzüldüğünü anladım ve kendiside yanlış anladığımı söyledi ilk zamanlar dedigi evlenmeden önceymiş(bu kısma inanmıyorum ama)neyse dediğiniz gibi şu anda sevmesi önemli.başta çok özledim diye üzülüyordum ama şimdi özlem yaramis diyorum yani o telefon konuşmasını saymazsak ama hâlâ affetmedim:)

bende eşimle görücü usulü evlendim.
ama bundan şu çıkmasın,hemen 1 ay içinde apar topar evlendik...
biz eşimle tanıştırıldıktan sonra 4 ay flört ettik,ilk 1 ay tanışma evresiydi,sonrasında da birbirimizi çok sevdik,nişanlandık,7 ayda nişanlı kaldıktan sonra evlendik.
eşim bana:''seni şimdi daha da çok seviyorum'' dese havalara uçarım ama bana:''seni ilk evlendiğimiz zamanlar sevmiyordum'' dese gerçekten üzülürdüm.
neden?
çünkü adam ilk tanıştığımızda sevmiyordum demiyor,ilk evlendiği sıralar(konu sahibinin dediğine göre balayında) bunu derse bu çok kırıcıdır.
ayrıca görücü usulü olayını çok abartmayalım arkadaşlar,konu sahibide demiş biz tanıştık,birbirimizi sevdik diye.
ona kalırsa görücü usulü olmadan evlenenler eşleriyle ilk tanıştıkları andan sonra mı flört edip,aşık oluyorlar?
ister görücü ister,ister görücü usulü olmayan...her ikisinde de bi tanıma süreci vardır.
bu süreçte daha az sevilebilir bu gayet normaldir.ama söz konusu olan hayat kurmak,aynı evi paylaşmak...bu raddeden sonra: ''ben ilk evlendiğimde seni sevmiyorum'' demek çok ağır gelir insana...
konu sahibi konu başlığını abartmış evet....ama unutmayalımki insanlardan mutsuzken çok doğru davranmasını beklemek hatadır.
şuan bizim için bi sorun yok,o nedenle biz o başlığın abartısını hemen anladık,ama ondan aynı şeyi eklemek hata olur.
kaldıki kendiside demiş haklısınız,SAKİNLEŞİNCE baktığımda abartmışım.daha da üstelemeye gerek yok.
bir de ben en çok şuna takıldım.
eşiniz çok kutsal topraklara gitmiş...herkese her zaman nasip olmayan bir nimettir bu.o kutsal mekanda karı koca bile birbirini unutur ve yalnızca Yaradana yönelir.
eşinizin bu bilinci taşımaması çok üzücü...üstelik böyle kırıcı bir üslupla yapışı...bence bunada üzülün.

görücü usulüyle evlenmişsiniz, önceleri sevmemesi gayet normal, şimdi bi aile olmuşsunuz bitanede evladınız var, tabikide seviyordrdur ama bunu söyleyiş tarzı biraz patavatsızca olmuş. Duygularını yanlış ifade etmiş. Bişey sorucam konu dışı eşin umreye neden sensiz gitti?

görücü usulüyle evlenmişsiniz, önceleri sevmemesi gayet normal, şimdi bi aile olmuşsunuz bitanede evladınız var, tabikide seviyordrdur ama bunu söyleyiş tarzı biraz patavatsızca olmuş. Duygularını yanlış ifade etmiş. Bişey sorucam konu dışı eşin umreye neden sensiz gitti?

Bu soruyu cevaplamistim. Çünkü kızım daha küçük zor olur diye ben gitmek istemedim gecen sene hamileyken gittik eşim gil her sene ramazan ve bayramı orda geçirirler inşallah kızım biraz büyüsün ben de tekrar giderim

herkes tanışır tanışmaz sevmz ki karşısındakini.önce beğenir,sonra hoşlanır sonra da belki sever.sizin eşiniz belkiyi atmış artık seviyor.sen de onu seviyorsun e daha ne.çok aşık olup evlenip sonra "aşkım bitti ya da artık bir başkasına aşığım" demesini mi beklerdin.böylesi çok daha güzel ve dürüstçe.

nekadar komik bir olay yaa. Dert ettiğin şeye bak. Ben de eşimin peşinden 4 ay koştum. Ben sevdim o sevmedi inat ettim uğraştım zorla sevdirdim kendimi. Şimdi ben seni daha çok seviyorum dediğinde hiçte bile benim 4 ay fazlam var diye hava atıyorum kendisine. Sonuçta sevdimi sevdi şimdi mutlumuyum evet. Kimin önce sevdiğinin neden sevdiğinin ne önemi var. Ben uğraşmasaydım sevmeyecekti beni şimdi otrup buna ağlayayım mı_?

yersiz dürüstlük olmuş eşininki...kaş yapayım derken gözünü oymuş yani....

üzülme canım aşılmayacak sorun değil bu..mutlaka ne hissediyorsan paylaş eşinle bunu...

Aynen.. Yersiz olmuş.. Aslında kötü niyetli değil, iyi bir şey yapmak istemiş ama yanlış ifade etmiş..Kendini üzme, yüz yüze sakince konuşursunuz. Boşanmak için bir neden yok..Bence konuyu uzatmayın eşinle de konuş,kendinizi yıpratmayın. Gelince açıkça anlatır.

Ölmeyi isteyecek kadar kötü bir durum göremedim ben ortada.

Bende ilk nişanlandığımız zamanlarda eşimi sevmezdim, yani şöyle söyleyim eşimin evlenme teklifini beni çok sevdiği, saydığı ve beni mutlu edeceğini bildiğim için kabul ettim. Ama zamanla öyle bir sevdim ki hiç azalmadı da sevgim.

Muhtemelen eşinde benim gibidir ve bunu anlatmak istemiştir sana.

bazı insanlar karsısındaki kişinin sevmesini bekler sevmek için .. bu bi çeşit savunma mekanizması gbi.. kendni korumak için bedenin ve zihnin bir oyunudur.. çünkü svipte sevilmemekten korkarlar.. ayrıca görücü usulu evlenmişsiniz sizi tanıdıkça sevmiştir.. ama cümle kuruşları biraz üzücü olmus gercekten.. hem görücü usulu evlilikle severek evlilik arasndaki fark 7 yılda tamamen kapanıyor arastrmalara göre.. yani mutlu olduktan snra çok önemli değil nasıl oldğu..

Back
X