ölseydim daha iyi

ben bu sitedeki "ölseydim daha iyi, ölüyorummm,öldüm vs " gibi başlık açıp içeriğinden apır sapır şeyler çıkmasına ifrit oluyorum.ne olmuş sanki evin mi yanmış, depremzede misin? abartmayın nolur..o önce sevmemiş ben önce sevmişim falan filan....sonuçta sevmiş. başka önemli olgular var hayatta uğruna ölseydim daha iyi denecek.

arkadaşlar eşim şu an umrede az önce mesajlasiyorduk bana sen beni çok seviyorsun diye bende seni seviyor ve özlüyorum dedi gerçektende eşimi çok seviyorum ben de sadece bunun için mi beni seviyorsun dedim ve beni aradi biz eşimle görücü usulü evlendik ve bana aynen şunları söyledi ben seni başlarda sevmiyordum zamanla severim dedim baktım beni çok seviyorsun bende seni sevmeye başladım daha 1.5 yıllık evliyiz yani o ilk zamanlar da ki herşey yalanmiydi hâlâ şoktayim ve ağlıyorum telefonu yüzüne kapatım ve asla mesajlarina cevap vermicem elimde olsa kesinlikle ayrılırdim.Akıl verin şimdi ben ne yapayım

canım bunlar gerçekten ciddi sorunlar değil...haticeye değil neticeye bakıcaksın..insan hemen sevmez ki zaten

begenır ve hoşlanır
sonrasında aşk falan gelır...

:49::49:

şöyle düşün; senı gerçekten beğenmeseydi evlenır mıydı??

ben bu sitedeki "ölseydim daha iyi, ölüyorummm,öldüm vs " gibi başlık açıp içeriğinden apır sapır şeyler çıkmasına ifrit oluyorum.ne olmuş sanki evin mi yanmış, depremzede misin? abartmayın nolur..o önce sevmemiş ben önce sevmişim falan filan....sonuçta sevmiş. başka önemli olgular var hayatta uğruna ölseydim daha iyi denecek.

evet arkadaş yaa
tamam bi derdin var ama buna ölümlü başlık konmaz ki

hem şuan seni seviyor ya daha ne istiyorsun
nerdeyse tüm ilişkilerde böyle olur zaten
başta biri sever diğeri sevmez
eğer ilişki yürüyorsa diğeri de sevmeye başlamış demektir

bence buyutulecek bisey degil..ben mesela pat diye asik olamam..platonik sevmemisimdir hic..biri beni sevr bunu belli ederse,bende tatmin olursam beni sevdiginden emin olursam sevmeye baslayabilirim..esim bana ilk goruste asik oldugunu soyler hep.bende ona senin bana guven vermen,beni sevdigini belli etmenle seni sevdim derim..suan cooooook seviyorum.evlenmeden oncede gercekten severek bu ise basladim..ama dedigim gibi ondan daha sonra sevmeye basladim.esim hic bir zaman alinmaz buna..hatta ona seni seviyorum dedigimde ,ben daha cok seviyorum,senden once basladim sevmeye der..esinizinde oyledir.

arkadaşlar eşim şu an umrede az önce mesajlasiyorduk bana sen beni çok seviyorsun diye bende seni seviyor ve özlüyorum dedi gerçektende eşimi çok seviyorum ben de sadece bunun için mi beni seviyorsun dedim ve beni aradi biz eşimle görücü usulü evlendik ve bana aynen şunları söyledi ben seni başlarda sevmiyordum zamanla severim dedim baktım beni çok seviyorsun bende seni sevmeye başladım daha 1.5 yıllık evliyiz yani o ilk zamanlar da ki herşey yalanmiydi hâlâ şoktayim ve ağlıyorum telefonu yüzüne kapatım ve asla mesajlarina cevap vermicem elimde olsa kesinlikle ayrılırdim.Akıl verin şimdi ben ne yapayım

canım eşin biraz patavatsızlık etmiş ama sakin ol bence.kötü birşey dememiş ki aslında..görücü usulü evliliklerde hemeh aşk,sevgi olmayabilir zamanla çiftler birbirine alışınca oturur bazı şeyler.ayrılığı dşünmek için sebep göremedim ben.evet biraz kırıcı konuşmuş ama onu da erkeklerin genel odunluğuna ver.

görücü usulu evlılık yapmısısnız bırbırınızı tanımadan... (ilk görüşte de ınsan sevılmez asık olunur belki..) o yuzden tanıdıkca sevmesı gayet normal... ama tabi daha kibar söylenırdı bu ...

görücü usulu evlilik olduğu için bunlar normal bence boşuna üzme kendini

seni beğenmiş davranışlarını kişiliği beğenmiş ee sende onu seviyorsun

ilk mantıklı düşünmüş sonra da duygular gelişmiş şuan aynı duyguları beslediğinize göre sorun yok

Gorucu usulu evlenmissiniz ve dogal olarak birbirinizi kendiniz secmemissiniz.. Bir kisinin daha cok begenmesi sevmesi normal bence gorucu evliliklerde... Digerinin de zamanla alismasi ve sevmesi normal... Ilk baslarda ailesine yapisina vs.. Uygunsunuz diye evlenmeyi kabul etmistir ardindan da sizi sevmeye baslamistir.. Yani zaten ilk basta sevgi olamazki gorucu tanistirildigin biriyle...

Ama soyle de bir durum var beni sevmeni seviyorum gibi bir seyd emis... Sadece sizin onu sevisiniz mi sevdigi? Sonucta siz evlisiniz.. Kadin olarak da enne olarak da sizi begenmesi sevmesi gerekiyor diye dusunuyorum.. Ne bileyim sacinizi, gulusunuzu,ntipinizi, tarzinizi vs... Yanlis miyim?:44:

Yani gece okumuştum telefondan yazdıklarınızı ama yazamadım.Canım bunu durduk yere mı soyledı konu nasıl acıldı.İnan bana bu buyutulecek bir sey değil.Hemen ıkınızde aynı anda asık olacaksınız dıye bır sey yok bu aynı anda olmaz zaten.Ben de esimi zamanla sevdım he biz gorucu usulu olmadığı ıcın sevdıkten sonra evlendım ama onun sevgısı beni kendine asık etti.ben de ılk goruste asık olmam zamanla olur.

cnmm öfkeyle kalkıp zararla oturma ne demek boşanırdım falan :19:
adam resmen boşboğazlılık etmiş ama olsun sonuçta seviyormuş hee hemen yine canm cicim olma ama boşanma falan olacak kadar da ileri düşünme kuzum Allah beterinden saklısın dha büyük bir olay olmasın yeter... kimsenin evliliği 4x4 lük değil güzelim nazlan falan ama bence boşanmayı düşünecek kadar üzme kendini

Ben olsam ben de bozulurdum ,
ama lafın nereye gidecegini bilememiş.

Bir de zaten şu an birbirinizden uzaktasınız.
Özlemler bu gibi durumlarda,
küçücük şeyde kırgınlıga yol açar...

Aslında kötü birşey söylememiş eşiniz, sanırım biraz kaba söylemiş. Ben de eşimi ilk tanıştığımızda sevmiyordum. Sonra onun beni sevme biçimine aşık oldum. Beni öyle güzel seviyordu ki bana da onu sevmeyi öğretti. Şimdi mi; onun için ölürüm. Bütün bu yazdıklarımı eşim de biliyor üstelik bana sevmeyi öğrettiği için de kendisiyle gurur duyuyor. Siz de kendinizle gurur duyun. Hiçbirşey hissetmeyen bir adamı kendinize aşık etmişsiniz.

bazı arkadaşlar eşinin bu tutumunu görücü usulüne vermiş...
tamamda bayanlar görücü usulüyle bunun ne alakası var?sonuçta o şekilde evlenenlerde birbirini bi süre tanıyoyo geziyo vs..vede birbirine ısınamayıp sevemezse bu iş olmuyo....
yani görücü usulü demek bribirlerini sevmeden evleniyorlar anlamına gelmez ki...
benim annemle babamda görücü usulü evlenmiş..vede annem hep der onu görüdğümde hoşlanmıştım sonra nişanlılık sürecinddede(1 yıl)aşık olup sevdim..sonra severek evlenmiş olmuyor mu??haa ben görücü usulüyle evlenmedim,eşimi kendim seçtim orası ayrı...
eşinin dediğine gelirsek:durduk yere helede umre deyken senden uzaktayken bu muhabbeti açmanın ne anlamı vardı??(eşine söylüyorum)yani madem başta ok sevmemişssin şimdi seviyosun birde kızınız olmuş durduk yere senin kalbini kırmış ki buna %90 kadının kalbi kırılır yani....anlam veremedim...bende senin yerinde olsam içimde on akarşı bi kızgınlık olurdu belkide tavır bile alabilirdim döndüğünde...ama ayrılınmaz tabiki bu sebebten...ne yapıp edip gönlümü almadanda(artık yalan mı söyleyecek yoksa lafımı kıvırıcak umrumda olmaz) içim soğumazdı...

Gorucu usulu evlenmissiniz ve dogal olarak birbirinizi kendiniz secmemissiniz.. Bir kisinin daha cok begenmesi sevmesi normal bence gorucu evliliklerde... Digerinin de zamanla alismasi ve sevmesi normal... Ilk baslarda ailesine yapisina vs.. Uygunsunuz diye evlenmeyi kabul etmistir ardindan da sizi sevmeye baslamistir.. Yani zaten ilk basta sevgi olamazki gorucu tanistirildigin biriyle...

Ama soyle de bir durum var beni sevmeni seviyorum gibi bir seyd emis... Sadece sizin onu sevisiniz mi sevdigi? Sonucta siz evlisiniz.. Kadin olarak da enne olarak da sizi begenmesi sevmesi gerekiyor diye dusunuyorum.. Ne bileyim sacinizi, gulusunuzu,ntipinizi, tarzinizi vs... Yanlis miyim?:44:

Seni gönülden tebrik ediyorum çok teşekkürler beni anlayan birinin olması ne güzel benim de demek istedgim buydu zaten şu anda bile ben onu seviyorum diye sevdiğini söyledi daha da konusmadik

Biraz sakin ol.Sen beni sevdiğin için evliliğimiz devam ediyor dememiş.
Başta severim sandım ama sevemedim dememiş.

Söylediği söz gereksiz ve yanlış anlamaya açık ama yukarıda yazdıklarım kadar kötü değil.

Belki seni tanıdıkça daha çok sevmiştir.

Yani o cümle şöyle olabilirdi : baktım beni çok seviyorsun bende seni (daha çok)sevmeye başladım.

Seninle silah zoruyla evlenmedi herhalde.Seni evleneceği,hayatını paylaşabileceği,aile kurabileceği biri olarak gördü.
Yani beğendi,hoşlandı,saygı duydu.Sevgi zamanla gelmiş veya zamanla derinleşmiş olabilir.
Her ilişki aşkla başlamaz.Aşkla başlayıp sevgiyle saygıyla devam edemeyen çok evlilik var.

kocan seni sevmiyor diye ölmek istiyorsun :25:
öldügün anda bu söyledigin lafi sana hatirlatan olsa keske
kolaymi öyle ölmek :18:
eminim ölürken keske o ölseydi bile dersin :1:

görücü usulu olarak evlenmissin zaten, ne bekliyordun :25:

Haklısınız dün o sözleri duyunca sok oldum ve ciddende ölmek istedim çok kırıldım ama şimdi sakin kafa ile düşünunce başlığım abartılı olmuş

görücü uslulü evliliklerde zaten boyle degilmidir insan zamanla sever karsisindakini direk nasil asik olabilirki:26:

Back
X