• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölsün istedim

GCos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
656
538
103
Kızlar merhaba, başlık ilginç biliyorum.Ama canıma tak etmiş vaziyetteyim.Toksik , bir kere ayrılınıp barışılınan 2 senelik bir ilişkim var.Bu insan 2 aydır yazlığında tatil yapıyor.Orada da çocukluk arkadaşım dediği bir kadın var ( yaşlar adamın 35 kadının 37 bu arada ) Yazlıkta bildiğiniz komşular.Adam babasıyla gitti ama sürekli dip dibeler.İşleri serbest meslek paraları da var istedikleri kadar kalıyorlar kafa rahat.Ve bu insan ömrü boyunca bu şekilde rahat kafasına göre özgür olup yaşamak isteyen bir adam.Ben ilişkinin toksik olduğunu, vazgeçmem gerektiğini o insanla geleceğim olmadığını bildiğim halde ( çünkü evlenmekle ilgili fobisi olan ilişkide darlanmaya hiç gelemeyip öfke problemi yaşayan biri ) bu kadınla olan durumdan rahatsızım.Normalde beni günde 3-4 kere arar , yatarken konuşulur ,sabah uyanınca konusulur ama rutin bozlulunca hissediyorum tuhaflık olduğunu kızla olduğunu hissediyorum,sorunca da hemen arıza çıkarıp beni çok soru sorup sürekli mutsuz olmamla vuruyor ve okları bana döndürüyor.Ben elimde veri olmadan elbette ki suçlayamam ama kadını sevmedğimi de biliyor rutin şaşınca haber vermeyince kendimi iyi hissetmek adına soruyorum bende.Ne yaptın niye aramadın ? Gece geç mi yattın aktivite mi vardı diye ? Bu bugün yaşandı ve ben öyle sıkışmış, öyle yerler altında hissediyorum ki o tartışma anında, resmen bastırılıyorum ne desem.Sorun çıkmasın, giderse pişman olursam çok üzülürsem diye gemileri yakmamak için hemen geri pısıyorum ve bu benim içimi öylesine köpürtüyor ki bugün resmen bana yaşattıkları için ölsün istedim.O ölürse ve bu toksik ilişkiden kurtulursam diye geçirdim resmen içimden, ilk defa birine bunları hissettim.Normal değil biliyorum ama çok üzüldüm artık bu ilk değil tabiki birikmişlik de var o yüzden zaten ayrılmam gerek.Yani aslında biten bir ilişki ama görüşmeyi de kesmem gerek.Nasıl yapacağım bilmiyorum, bırakamıyorum sorun var bende resmen.Pişman olmak istemiyorum.Ama o pişman olsun bana çektirdiklerini çeksin istiyorum.Güya beni sevdiğini de söyleyen biri ama ben onlayken özellikle tartışma anlarında kendimi öylesine kasıyorum ve yansıtamıyorum ki arıza çıkmasın diye resmen hasta olacağım.Burada forumları okuyorum millet kocasından bunu görüyo kadın boşanmayı düşünüyor.Ben daha sevgilikle bana şevkat merhamet göstermeyen şüpheli davranışları olan ve geleceğine beni koyamayan birinden neden vazgeçemiyorum ?

kendine bunu niye yapiyorsun.
Adam amacina ulasmis, kendini sucluyorsun.
ya giderse diyorsun. onunda tam yapmak istedigi bu.
o korkuyu vermis sana ki onu daha fazla yargilama, sorgulama diye.
oda rahat rahat keyfini sürüyor.
ayril da görsün sensizligi.

Bir insan neden hayatında biri olsun ister sizce? İlgi görmek, o kişinin hayatında değerli olduğunu hissetmek, çekici olduğunu hissetmek, tamamlandığını hissetmek, aşık olmak/kendisine aşık olunduğunu hissetmek için... Sizin bir ilişki içinde olması gereken hangi ihtiyacınız karşılanıyor ki bu ilişkiye devam etmek için bu kadar uğraşıyorsunuz? Gemileri yakmasından neden korkuyorsunuz? Bu soruların cevabı sizde. Sağlıklı bir ilişkiniz olsaydı bu korkularınız olmazdı zaten. Sağlıklı bir bağ kurmadığınızı fark etmişsiniz, sıra sebebini bulup hayatınıza nasıl devam edeceğinize karar vermekte...

Bır ınsanın ölmesini dilemekten daha basit bir sey var, ayrılmak. Pısman olur olmaz, onu hesap etmeden yol vermek. Mutsuzsun, hastalanmaktan korkuyorum dıyosun ama bilinçaltın hastalanmış zaten. Bu adam giderse yasayacagın tek sey huzur. Insan boyle biri ıcın huzurundan vazgecmemelı.

Yahu sanki 10 çocuğunuz var da aşiret hayatı yaşıyor gibi davranıyorsunuz, bu yüzden ayrılamıyorsunuz. Tam olarak ne gibi bir bağınız var bu adamla? İpini bırakın gitsin. Farkında olduğu halde ayrılamamak ne demek bilmiyorum. Bana toksik olan tarafları karıştırıyorsunuz gibi geldi.

Problem adamda ya da ilişkinizde değil. Problem sizde. Sağlıklı insan böyle bir ilişkinin içinde bulunmaz. Bağlanma konusunda problemlisiniz bence. Böyle şeylerin temeli genelde çocukluk hatta bebeklik ilk 2 yaş dönemine dayanıyor. Bence önce psikolojik yardım alın. Zaten sonrasında kendiliğinden acısız şekilde ayrılırsınız.

Ayrılmak gibi bir çözüm varken karşıdaki insanın ölmesini istemek de ne kadar sağlıksiz düşüncelere sahip olduğunuzu gösteriyor.

Sanki evlisiniz de kocanız ölümle tehdit ediyor sizi ayrılamıyorsunuz öyle bir çaresizlik içindesiniz.

Ne yaşıyorsanız isteyerek yaşıyorsunuz. Biraz irade göstermek bu kadar zor olmamalı. Psikolojik destek alın en acilinden.

Yasiniz kac? Kendiniz teshisi koymussunuz zaten mutlu degilseniz ayrilirsiniz. Ama cocukluk arkadasi konusunda size hak veremedim. Hic yok mu sizin cocukluk arkadasiniz? Hemen onunla mi beraber oluyorsunuz yani anlamadim ki. Arkadas ayridir sevgili ayri

Kızlar merhaba, başlık ilginç biliyorum.Ama canıma tak etmiş vaziyetteyim.Toksik , bir kere ayrılınıp barışılınan 2 senelik bir ilişkim var.Bu insan 2 aydır yazlığında tatil yapıyor.Orada da çocukluk arkadaşım dediği bir kadın var ( yaşlar adamın 35 kadının 37 bu arada ) Yazlıkta bildiğiniz komşular.Adam babasıyla gitti ama sürekli dip dibeler.İşleri serbest meslek paraları da var istedikleri kadar kalıyorlar kafa rahat.Ve bu insan ömrü boyunca bu şekilde rahat kafasına göre özgür olup yaşamak isteyen bir adam.Ben ilişkinin toksik olduğunu, vazgeçmem gerektiğini o insanla geleceğim olmadığını bildiğim halde ( çünkü evlenmekle ilgili fobisi olan ilişkide darlanmaya hiç gelemeyip öfke problemi yaşayan biri ) bu kadınla olan durumdan rahatsızım.Normalde beni günde 3-4 kere arar , yatarken konuşulur ,sabah uyanınca konusulur ama rutin bozlulunca hissediyorum tuhaflık olduğunu kızla olduğunu hissediyorum,sorunca da hemen arıza çıkarıp beni çok soru sorup sürekli mutsuz olmamla vuruyor ve okları bana döndürüyor.Ben elimde veri olmadan elbette ki suçlayamam ama kadını sevmedğimi de biliyor rutin şaşınca haber vermeyince kendimi iyi hissetmek adına soruyorum bende.Ne yaptın niye aramadın ? Gece geç mi yattın aktivite mi vardı diye ? Bu bugün yaşandı ve ben öyle sıkışmış, öyle yerler altında hissediyorum ki o tartışma anında, resmen bastırılıyorum ne desem.Sorun çıkmasın, giderse pişman olursam çok üzülürsem diye gemileri yakmamak için hemen geri pısıyorum ve bu benim içimi öylesine köpürtüyor ki bugün resmen bana yaşattıkları için ölsün istedim.O ölürse ve bu toksik ilişkiden kurtulursam diye geçirdim resmen içimden, ilk defa birine bunları hissettim.Normal değil biliyorum ama çok üzüldüm artık bu ilk değil tabiki birikmişlik de var o yüzden zaten ayrılmam gerek.Yani aslında biten bir ilişki ama görüşmeyi de kesmem gerek.Nasıl yapacağım bilmiyorum, bırakamıyorum sorun var bende resmen.Pişman olmak istemiyorum.Ama o pişman olsun bana çektirdiklerini çeksin istiyorum.Güya beni sevdiğini de söyleyen biri ama ben onlayken özellikle tartışma anlarında kendimi öylesine kasıyorum ve yansıtamıyorum ki arıza çıkmasın diye resmen hasta olacağım.Burada forumları okuyorum millet kocasından bunu görüyo kadın boşanmayı düşünüyor.Ben daha sevgilikle bana şevkat merhamet göstermeyen şüpheli davranışları olan ve geleceğine beni koyamayan birinden neden vazgeçemiyorum ?
Zaten farkindasin aslinda adamin deger vermediginin.Şöyle deriiiin bir nefes al ,şu andan itibaren söz ver kendine deger verip o dallamayi aramayacagini,ondan değer dilenmeyecegine.Ve kendine olan sözünü tut.Kendi degerini anlaman icin karsina cikan bir figür olarak dusun.Gercek iliski,gercek sevgi insana kendini prenses gibi hissettirir .

Kuzum seni bu hale getiren bu adam.farkinda degil misin? Hic sevgi deme boyle sevgi olmaz baskasiyla oldugunu hissediyorum demissin ki eminimde dogrudur ayrilmak istiyorum.diye mesaj at cevabini bile bekleme ayril sahsen askindan olecek.dereceye gelsem yine biylesiyle olmam yok evlilik fobisi yok rahatina duskun seni zayif noktanla vurmalar vs vs ne ugrasacaksin ?ayril kafan dik olsin agla gel.buraya konu ac teselli ederiz ama bu sagliksiz adama katlanma.

Aslinda normal sartlarda erkek arkadasinizin cocukluk arkadasini yazlik komsusunu kiskanacak biri gibi gelmediniz bana... Bence bunu size dusunduren, sizi huzursuz eden sey tamamen iliskinizin sartlari.

Keyfi bir uzak mesafe iliskisi surduruyormus gibi geldi sizinle... Keyfi diyorum cunku onu sizden ayiran bir zorunluluk yok. Mesela hani yazliga gidebilir orada kalabilir tamam, herkes ozgur, herkesin ozel alani var, ama insan sevgilisiyle sik sik gorusmek ister, oradan da calissa sevgilisine vakit ayirmak ister, arada sehre gelir, hatta iki yil sonunda artik birlikte yasamak icin, hayatlari birbirine uyumlu hale sokabilmek icin bir adim atar vb vb. Yani hayatindaki kadina hayatindaki kadin gibi davranmasi lazim...

Ama kendiniz de ilgi, sevgi gormediginizi dile getiriyorsunuz zaten ki size bu sekilde davranmiyor. Sanki telefondan suruyormus gibi geldi iliskiniz. Iki seneniz bir iliskide almaniz lazim olan ihtiyaclari alamadan, ama kendinizi de diger iliski ihtimallerine kapatarak (cunku obur turlusu aldatmak olur) gecmis. Kisacasi sizi sinir hastasi yapmis + zamaninizi calmis.

Ama her iliskiden ogrenmemiz gereken seyler var be, hangimizin olmadi boyle ruh hastasi tarzda iliskileri. Kopamamanizin olasi sebeplerini yazicam cunku kendimden biliyorum:

1. Yalniz kalirim korkusu, ozguvensizlik: en azindan HUZURLU bir yalnizlik olacak, onunla telefonda konusarak, ona sinirlenerek, kendinizi sorgulayarak harcadiginiz saatler size kalacak. Isterseniz butun gun tavana bakarak gecirin yani ozgur olacaksiniz en azindan.

2. Ona haksizlik mi ediyorum acaba hakli mi korkusu: boyle iliskilerde somurulmeye en acik damarimiz asiri hassas adalet anlayisimiz. Ozguveni dusuk kadinlarda bu cok guclu "aman yanlis bir sey yapmayayim" korkusu. Aman yanlis yaparsaniz da yapin yani, o hic dusunuyor mu bunu??

3. Iliski biterse onu ozlerim: kanka artik sizin aranizda ASK yok, katiksiz bir SEVGI yok ki zaten. Artik nefret var, hinc var. Var olmanin dayanilmaz hafifliginde Tereza kendisini surekli aldatan Tomas'a der ki: "Yaslanmani istiyorum, cok yaslanmani, zayif olmani, gucsuz dusmeni istiyorum." Cunku neden? Cunku aci cekiyor. Sizin de sevgiliniz hakkinda "keske geberse gitse pislik" diye dusunmeniz de bir yere kadar normal aslinda... Cunku sevginin yerini ezme ezilme iliskisi almis. E bunun da farkindasiniz zaten?

O yuzden olabilecek ennnn dramasiz sekilde iliskiyi bitiriiiiin, gerekirse iletisimi tamamennn kesinn, iplerinizi serbest birakinnn, imaj degisikligi + yapabilirseniz tatil + yeni hobi + kiz arkadaslarla dertlesme + komedi dizisi izleme = YENI HAYAT YENI UMUTLAR ;)

Kisi,kendine iyi gelecek bir sey yapabilmek icin bazen cesur davranmak zorundadir. Bu iliskiyi sonlandirmak kesinlikle size iyi gelecek bir sey. Ve cesaretli olmaniz gerekiyor. Cunku iliskinizi bitirmedgnz surece ne kendinize sayginiz kalacak ne de ozguveniniz. Her seyi mahvedeceksiniz kendinizde. Surekli kaybetme korkusu,yenilmislik hissi ve surekli kendinizi hatali gormeye baslayacaksnz. Herhengi bir sevgisizlik ya da ilgi yoksunlugu gecmisiniz varsa dahi muhim degil,bir an once kurtulun. Bu icinizdeki aci cekmeye musait yaninizi da bu iliskiyle birlikte kesip atin. Zire ilerleyen sureclerde pek mutlu olamazsiniz...

Back
X