• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölsün istedim

Okuma ablacım sen o zaman yazma beni mi buldun o kadar derdin arasında ??
o dişlerini bana değil seni uzenlere çıkar bence.boylelikle ölsün istemekle yetinmemiş olursun

Ben bu ayrılamıyorum havalarına inanmıyorum ya. Yok ölsünmüş de ilişki bitmişmiş. E oldu anam daha neler. Bence toksik taraf var da, karşınızdaki kişi değil işte. Bu kadarı bağımlılık. Tedavi dahi gerektirebilir.

Çok seviyorsun, güvensiz bağlanmışsın onun seni yeterince sevmediğini düşünüyorsun, benden dolayı biterse onun geri dönmeyeceğini ve sevginin ağır basacağını tekrar öne döneceğini bu seferde gururun da yine incineceğim hepten hiç bişeye ses çıkarmaya hakkın kalmayacağını biliyorsun. Bi taraftan kurtulmak istiyorsun aslında ama ondan sonraki süreçten korkuyorsun. Bence güçlüsün kendine gel insanlar ailelerini evlatlarını anne babalarını toprağa veriyor. Biliyorum her acı Farklı bu da Farklı biliyorum ama. Sonu olmayan bi yol bi girdap bu. Her şeye evyalah yeterki hayatımda olsun diyen biri olsaydınız zaten bu kadar yıpranmaz üzülmezdin. Kendinize bi şans verin onun da vazgeçilmez olduğunu gösterin değerinizi kendi gözünüzde yükseltin
çok doğru

Şimdi bu adam size sağlıklı bi ilişkinin vermesi gereken hiçbir şeyi vermiyor. @Margaret Hamilton detayını yazmış zaten ben ikinci kez yazmayayım. Peki ne veriyor bu adam size? Yani bi insan sizin sağlıklı yönlerinize hitap etmediği halde hala hayatınızdaysa geriye tek bi seçenek kalıyor, sağlıksız bi yönünüze hitap ediyordur. Hangi travmanız tekrar tetikleniyor onu bulmalısınız bence. Kendinizi eksik / yetersiz/ değersiz hissettiğiniz, kırılıp üzüldüğünüz ama bi yandan da içselleştirip olması gereken buymuş dediğiniz, yani özünde olumsuzken sizin normal kabul ettiğiniz bi deneyim var bi yerde. Adam da bu yanlış öğrenmeden sızmış içeri. O sızma noktasını bulun, o deliği kapatın. Sonra bu bi mesele olmaktan çıkacak diye düsünüyorum.
bunun yöntemleri varmış bende denedim ama ciddi bir çalışma gerektiriyor bulamadım, aslında çocukluga kadar iniliyor

Ben böyle yapa yapa diye diye 2 yıl kaybettim. 1,5 yıl boyunca ağlamadığım gün yoktu,artık kör olacaktım.Gözlerim hep kırmızıydı.Millet sorunca (özellikle abim,çünkü ilişkimi onaylamıyordu keşke en başında onu dinleseydim ilk ayrıldığımızda bitirseydim tekrar barışmasaydım) kedi sevdim alerjim tuttu diyordum..Hatta bugün geçen seneki günlüğümde bu zamanlar yazdıklarımı okudum,inanamadım kendime.Ortada bana yapılmış bir haksızlık,bariz ilgisizlik,irdenmişlik varken sırf onu kaybetmemek adına pısıp kalmışım.Anam babam yapsa ortalığı kasıp kavuracağım suçsuz olduğum bir olayda sırf gitmesin diye suçu kabullenmişim...Yapmayın bunu..Kimse vazgeçilmez değil..Bitirdikten sonra hem çok hafifledim hem de her gece bana aldığı boyunluğu öpüp koklayıp ağladım..Ama zamanla geçiyor..Geçmesede alışılıyor...
nasıl bitti peki nasıl kurtuldunuz ?

Ben bu ayrılamıyorum havalarına inanmıyorum ya. Yok ölsünmüş de ilişki bitmişmiş. E oldu anam daha neler. Bence toksik taraf var da, karşınızdaki kişi değil işte. Bu kadarı bağımlılık. Tedavi dahi gerektirebilir.
ok

Son düzenleme:
Yardımcı olmayacaklar kötü kalbiyle laf sokacaklar yazmasın abi zaten canım sıkkın birde sizinle uğraşamam.Kötü lafı olan başlığı terketsin, yazmasın.İnsanların sorunlarıyla dalga geçmeyin.

1- kadın hisseder, delile gerek yok. Yazdıklarına bakarak ruh hastası imajın yok. O yüzden hislerin % 99 doğrudur bence.
2- öfke patlamaları olan biriyse hayatınj lütfen bir dk daha bu adamla geçirme. İnan bana ilerleyen zamanlarda daha farklı yüzlerini görebilirsin. İnanamazsın. Ben yaşamıştım oradan biliyorum. Hareketleri çok tanıdık.
3- Ve zaman geçtikçe ilişkiye verdiğin emekten vazgeçmek zorlaşıyor. Vakit kaybetmeden, daha fazla kendinden vermeden bir konuşmada, öyle koskançlık krizi vs gibi bahanelere sığınmadan ayrıldığını net şekilde söyle. Ayrılmak istediğini değil bak, ayrıldığını. Konu tartışmaya kapalı.
4- gittiğim bir psikolog o dönem şöyle demişti: “kadınlar ilişkilerde fedakarlık yapmakla taviz vermeyi karıştırıyor. Sen fedakarlık yapmamışsın bu öfke patlamalarında sinmekle, alttan almakla. Kendinden vermişsin ve kendinden verdiklerini yerine koyamazsın.
Lütfen kendini sev, kendine en çok kendine değer ver ve kendin için en iyi olanı yap.
Bneim de gitmem lazım ama bulamıyorum işte :( Nereye gideceğimi de bilmiyorum.Size iyi gelmiş miydi ?

nasıl bitti peki nasıl kurtuldunuz ?
Mart ayında kendi kendine triplere girmeye başladı. Hareketleri filan değişti,bende sordum “hayırdır?” diye.En sonunda bana “artık sevgili değiliz ama sohbetimiz devam ediyor” dedi.Benden ayrılmış ve benimle arkadaş kalmış ama benim haberim yok...Başlarda geçer,fikri değişir diye düşündüm.2 kez maskeli mesafeli açık havada buluşmaya çağırdım bana evde yaşlı ananem dedem var tehlikeli dedi ve o akşam sevgili kankasıyla buluştu..Bunu bile hazmettim..Mayısın ortasına kadar çektim bu durumu..Mayısta 2. yıldönümümüze denk gelen gün için yine buluşmak istedim onada “gelemem” diyince “tamam” yazdım sadece.Daha da hiçbir şey yazmadım onun yazdıklarınıda okumadan sildim.Numarasını sildim.Fotoları sildim aldığı her şeyi çöpe attım.İki kere aradı numarayı tanımadığım için açmış bulundum.”Özledim napıyosun seni dün rüyamda gördüm(ciddi ciddi bunu dedi :rolleyes: :KK70: )” tarzı konuştu hepsine kayıtsız kaldım.Bugün tam 4 ay oluyor.Çok daha mutluyum.İyi ki bitirmişim.2 ay ağladım sonra mantıklı düşünüp duruldum.Keşke 1,5 yıl önce başka kızlarla instagram sohbetlerini yakaladığımda kendime saygı duyup bitirseydim diyorum.

Bneim de gitmem lazım ama bulamıyorum işte :KK43: Nereye gideceğimi de bilmiyorum.Size iyi gelmiş miydi ?
Evet çok iyi gelmişti! Eğer İstanbuldaysan sana bilgilerini verebilirim. Gerçekten şahane biriydi. Ve sana ilaç tedavisi vermeyeceğim çünkü ilaç tedavisi taviz verme sorununa çözüm değil. Birlikte aşacağız demiştiz

Evet çok iyi gelmişti! Eğer İstanbuldaysan sana bilgilerini verebilirim. Gerçekten şahane biriydi. Ve sana ilaç tedavisi vermeyeceğim çünkü ilaç tedavisi taviz verme sorununa çözüm değil. Birlikte aşacağız demiştiz
İlacı bende istemiyorum.Antidepresan resmen illet bişi.Ben Ankaradayım :(

İlişkiyi birden keseceksin mesela tam şu an sil her yerden çünkü bu adam seni sevmiyor sadece boşta kalmamak için seni kullanıyor; arayınca açma, mesajına cevap verme o sana bunu yapabiliyorsa sen neden yapamayasın
Benim de geçmişte toksik bi ilişkim olmuştu ve gerçekten onu silip konuşmayınca ben ne yapıyormuşum kendime demiştim ve ne hikmetse ben iletişimi kesince değer vereceği tutmuştu ama ben hiç yüz vermedim konuşmadım
Biraz alışkanlıktan üzülürsün ama kendine saygı duyduğunu gördükçe kendinle gurur duyarsın.

Kızlar merhaba, başlık ilginç biliyorum.Ama canıma tak etmiş vaziyetteyim.Toksik , bir kere ayrılınıp barışılınan 2 senelik bir ilişkim var.Bu insan 2 aydır yazlığında tatil yapıyor.Orada da çocukluk arkadaşım dediği bir kadın var ( yaşlar adamın 35 kadının 37 bu arada ) Yazlıkta bildiğiniz komşular.Adam babasıyla gitti ama sürekli dip dibeler.İşleri serbest meslek paraları da var istedikleri kadar kalıyorlar kafa rahat.Ve bu insan ömrü boyunca bu şekilde rahat kafasına göre özgür olup yaşamak isteyen bir adam.Ben ilişkinin toksik olduğunu, vazgeçmem gerektiğini o insanla geleceğim olmadığını bildiğim halde ( çünkü evlenmekle ilgili fobisi olan ilişkide darlanmaya hiç gelemeyip öfke problemi yaşayan biri ) bu kadınla olan durumdan rahatsızım.Normalde beni günde 3-4 kere arar , yatarken konuşulur ,sabah uyanınca konusulur ama rutin bozlulunca hissediyorum tuhaflık olduğunu kızla olduğunu hissediyorum,sorunca da hemen arıza çıkarıp beni çok soru sorup sürekli mutsuz olmamla vuruyor ve okları bana döndürüyor.Ben elimde veri olmadan elbette ki suçlayamam ama kadını sevmedğimi de biliyor rutin şaşınca haber vermeyince kendimi iyi hissetmek adına soruyorum bende.Ne yaptın niye aramadın ? Gece geç mi yattın aktivite mi vardı diye ? Bu bugün yaşandı ve ben öyle sıkışmış, öyle yerler altında hissediyorum ki o tartışma anında, resmen bastırılıyorum ne desem.Sorun çıkmasın, giderse pişman olursam çok üzülürsem diye gemileri yakmamak için hemen geri pısıyorum ve bu benim içimi öylesine köpürtüyor ki bugün resmen bana yaşattıkları için ölsün istedim.O ölürse ve bu toksik ilişkiden kurtulursam diye geçirdim resmen içimden, ilk defa birine bunları hissettim.Normal değil biliyorum ama çok üzüldüm artık bu ilk değil tabiki birikmişlik de var o yüzden zaten ayrılmam gerek.Yani aslında biten bir ilişki ama görüşmeyi de kesmem gerek.Nasıl yapacağım bilmiyorum, bırakamıyorum sorun var bende resmen.Pişman olmak istemiyorum.Ama o pişman olsun bana çektirdiklerini çeksin istiyorum.Güya beni sevdiğini de söyleyen biri ama ben onlayken özellikle tartışma anlarında kendimi öylesine kasıyorum ve yansıtamıyorum ki arıza çıkmasın diye resmen hasta olacağım.Burada forumları okuyorum millet kocasından bunu görüyo kadın boşanmayı düşünüyor.Ben daha sevgilikle bana şevkat merhamet göstermeyen şüpheli davranışları olan ve geleceğine beni koyamayan birinden neden vazgeçemiyorum ?
Kusura bakmayın ama o kadar acizsiniz ki kendi acizliğinizi kapatmak için bir insanın canından olmasını diliyorsunuz. Bu ayrılmaktan daha zor değil mi?

Aşık bir kalbi kırabilmek pek çok darbe ister. Seven bir kalbi kırabilmek için darbe üstüne darbe gerekir. Ama bir gün kırıldığında o kalbi tekrar birleştirmek imkansızdır. Ondan sonra elde sadece akıl kalır. Akıl ise güvensizliğe yol açar ve güvensizlikle nefret arasında ince bir çizgi vardır. Cable Girls dizisinden. Ne yapmanız gerektiğini siz de çok iyi biliyorsunuz.

Back
X