• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölsün istedim

Kızlar merhaba, başlık ilginç biliyorum.Ama canıma tak etmiş vaziyetteyim.Toksik , bir kere ayrılınıp barışılınan 2 senelik bir ilişkim var.Bu insan 2 aydır yazlığında tatil yapıyor.Orada da çocukluk arkadaşım dediği bir kadın var ( yaşlar adamın 35 kadının 37 bu arada ) Yazlıkta bildiğiniz komşular.Adam babasıyla gitti ama sürekli dip dibeler.İşleri serbest meslek paraları da var istedikleri kadar kalıyorlar kafa rahat.Ve bu insan ömrü boyunca bu şekilde rahat kafasına göre özgür olup yaşamak isteyen bir adam.Ben ilişkinin toksik olduğunu, vazgeçmem gerektiğini o insanla geleceğim olmadığını bildiğim halde ( çünkü evlenmekle ilgili fobisi olan ilişkide darlanmaya hiç gelemeyip öfke problemi yaşayan biri ) bu kadınla olan durumdan rahatsızım.Normalde beni günde 3-4 kere arar , yatarken konuşulur ,sabah uyanınca konusulur ama rutin bozlulunca hissediyorum tuhaflık olduğunu kızla olduğunu hissediyorum,sorunca da hemen arıza çıkarıp beni çok soru sorup sürekli mutsuz olmamla vuruyor ve okları bana döndürüyor.Ben elimde veri olmadan elbette ki suçlayamam ama kadını sevmedğimi de biliyor rutin şaşınca haber vermeyince kendimi iyi hissetmek adına soruyorum bende.Ne yaptın niye aramadın ? Gece geç mi yattın aktivite mi vardı diye ? Bu bugün yaşandı ve ben öyle sıkışmış, öyle yerler altında hissediyorum ki o tartışma anında, resmen bastırılıyorum ne desem.Sorun çıkmasın, giderse pişman olursam çok üzülürsem diye gemileri yakmamak için hemen geri pısıyorum ve bu benim içimi öylesine köpürtüyor ki bugün resmen bana yaşattıkları için ölsün istedim.O ölürse ve bu toksik ilişkiden kurtulursam diye geçirdim resmen içimden, ilk defa birine bunları hissettim.Normal değil biliyorum ama çok üzüldüm artık bu ilk değil tabiki birikmişlik de var o yüzden zaten ayrılmam gerek.Yani aslında biten bir ilişki ama görüşmeyi de kesmem gerek.Nasıl yapacağım bilmiyorum, bırakamıyorum sorun var bende resmen.Pişman olmak istemiyorum.Ama o pişman olsun bana çektirdiklerini çeksin istiyorum.Güya beni sevdiğini de söyleyen biri ama ben onlayken özellikle tartışma anlarında kendimi öylesine kasıyorum ve yansıtamıyorum ki arıza çıkmasın diye resmen hasta olacağım.Burada forumları okuyorum millet kocasından bunu görüyo kadın boşanmayı düşünüyor.Ben daha sevgilikle bana şevkat merhamet göstermeyen şüpheli davranışları olan ve geleceğine beni koyamayan birinden neden vazgeçemiyorum ?
Toksik toksik takılın artık üçünüz.
çok afedersin ama akıl tutulması mı yaşıyorsunuz?

Aslinda normal sartlarda erkek arkadasinizin cocukluk arkadasini yazlik komsusunu kiskanacak biri gibi gelmediniz bana... Bence bunu size dusunduren, sizi huzursuz eden sey tamamen iliskinizin sartlari.

Keyfi bir uzak mesafe iliskisi surduruyormus gibi geldi sizinle... Keyfi diyorum cunku onu sizden ayiran bir zorunluluk yok. Mesela hani yazliga gidebilir orada kalabilir tamam, herkes ozgur, herkesin ozel alani var, ama insan sevgilisiyle sik sik gorusmek ister, oradan da calissa sevgilisine vakit ayirmak ister, arada sehre gelir, hatta iki yil sonunda artik birlikte yasamak icin, hayatlari birbirine uyumlu hale sokabilmek icin bir adim atar vb vb. Yani hayatindaki kadina hayatindaki kadin gibi davranmasi lazim...

Ama kendiniz de ilgi, sevgi gormediginizi dile getiriyorsunuz zaten ki size bu sekilde davranmiyor. Sanki telefondan suruyormus gibi geldi iliskiniz. Iki seneniz bir iliskide almaniz lazim olan ihtiyaclari alamadan, ama kendinizi de diger iliski ihtimallerine kapatarak (cunku obur turlusu aldatmak olur) gecmis. Kisacasi sizi sinir hastasi yapmis + zamaninizi calmis.

Ama her iliskiden ogrenmemiz gereken seyler var be, hangimizin olmadi boyle ruh hastasi tarzda iliskileri. Kopamamanizin olasi sebeplerini yazicam cunku kendimden biliyorum:

1. Yalniz kalirim korkusu, ozguvensizlik: en azindan HUZURLU bir yalnizlik olacak, onunla telefonda konusarak, ona sinirlenerek, kendinizi sorgulayarak harcadiginiz saatler size kalacak. Isterseniz butun gun tavana bakarak gecirin yani ozgur olacaksiniz en azindan.

2. Ona haksizlik mi ediyorum acaba hakli mi korkusu: boyle iliskilerde somurulmeye en acik damarimiz asiri hassas adalet anlayisimiz. Ozguveni dusuk kadinlarda bu cok guclu "aman yanlis bir sey yapmayayim" korkusu. Aman yanlis yaparsaniz da yapin yani, o hic dusunuyor mu bunu??

3. Iliski biterse onu ozlerim: kanka artik sizin aranizda ASK yok, katiksiz bir SEVGI yok ki zaten. Artik nefret var, hinc var. Var olmanin dayanilmaz hafifliginde Tereza kendisini surekli aldatan Tomas'a der ki: "Yaslanmani istiyorum, cok yaslanmani, zayif olmani, gucsuz dusmeni istiyorum." Cunku neden? Cunku aci cekiyor. Sizin de sevgiliniz hakkinda "keske geberse gitse pislik" diye dusunmeniz de bir yere kadar normal aslinda... Cunku sevginin yerini ezme ezilme iliskisi almis. E bunun da farkindasiniz zaten?

O yuzden olabilecek ennnn dramasiz sekilde iliskiyi bitiriiiiin, gerekirse iletisimi tamamennn kesinn, iplerinizi serbest birakinnn, imaj degisikligi + yapabilirseniz tatil + yeni hobi + kiz arkadaslarla dertlesme + komedi dizisi izleme = YENI HAYAT YENI UMUTLAR :KK66:
emeğinize sağlım teşekkür ederim haklısınız :(

Kendi tecrübemden de biliyorum bu tarz mutlu gitmeyen ve ayrılınca ya pişman olursam diye sürdürülen ilişkiler bitirildiğinde insan üzerinden yük kalkmış gibi hissediyor. Zaten ilişkide mutlu değilsiniz ayrılınca en azından sevdiğiniz kişi tarafından mutsuz ediliyor olmayacaksınız ve alışacaksınız. Aslında siz de bunların farkındasınız o cesareti gösterdiğiniz an daha iyi hissedeceksiniz.

Kendi duygusal zayıflığını başkalarını suçlayarak mutlu olabilmek yaşam tarzı
Kendi, kendinizi ne güzel manipüle ediyorsunuz

Bi kere ayrıl pişman olursan geri dönersin :)

Bu adamları bulunmaz hint kumaşı gibi görmeyin. Öyle hissettirmeyin.
Sizden değerli değiller.

niye kendini bu kadar degersiz hissediyorsun snde can taşıyorsun korkma wazgeç adam zaten senle olmak istese şuan yanında etrafında olurdu sürekli arama sosyalleş arkadaslar edin yawas yawas onu soyutla kendinendeger wermezsen elin oğlu daha beterini yapar

Bu hikayede yanan siz olacaksınız. Yazlık arkadaşından hoşlanıyordur yüksek ihtimalle.

konuyu okuyamadım ama 'ölsün istedim' sağlıklı bi düşünce değil. yapılması gerekeni biliyorsunuz, burada bu gibi düşüncelere verilen cevabı da biliyorsunuz. öncelikle düşünce şeklinizi değiştirin.:KK14:

Kızlar merhaba, başlık ilginç biliyorum.Ama canıma tak etmiş vaziyetteyim.Toksik , bir kere ayrılınıp barışılınan 2 senelik bir ilişkim var.Bu insan 2 aydır yazlığında tatil yapıyor.Orada da çocukluk arkadaşım dediği bir kadın var ( yaşlar adamın 35 kadının 37 bu arada ) Yazlıkta bildiğiniz komşular.Adam babasıyla gitti ama sürekli dip dibeler.İşleri serbest meslek paraları da var istedikleri kadar kalıyorlar kafa rahat.Ve bu insan ömrü boyunca bu şekilde rahat kafasına göre özgür olup yaşamak isteyen bir adam.Ben ilişkinin toksik olduğunu, vazgeçmem gerektiğini o insanla geleceğim olmadığını bildiğim halde ( çünkü evlenmekle ilgili fobisi olan ilişkide darlanmaya hiç gelemeyip öfke problemi yaşayan biri ) bu kadınla olan durumdan rahatsızım.Normalde beni günde 3-4 kere arar , yatarken konuşulur ,sabah uyanınca konusulur ama rutin bozlulunca hissediyorum tuhaflık olduğunu kızla olduğunu hissediyorum,sorunca da hemen arıza çıkarıp beni çok soru sorup sürekli mutsuz olmamla vuruyor ve okları bana döndürüyor.Ben elimde veri olmadan elbette ki suçlayamam ama kadını sevmedğimi de biliyor rutin şaşınca haber vermeyince kendimi iyi hissetmek adına soruyorum bende.Ne yaptın niye aramadın ? Gece geç mi yattın aktivite mi vardı diye ? Bu bugün yaşandı ve ben öyle sıkışmış, öyle yerler altında hissediyorum ki o tartışma anında, resmen bastırılıyorum ne desem.Sorun çıkmasın, giderse pişman olursam çok üzülürsem diye gemileri yakmamak için hemen geri pısıyorum ve bu benim içimi öylesine köpürtüyor ki bugün resmen bana yaşattıkları için ölsün istedim.O ölürse ve bu toksik ilişkiden kurtulursam diye geçirdim resmen içimden, ilk defa birine bunları hissettim.Normal değil biliyorum ama çok üzüldüm artık bu ilk değil tabiki birikmişlik de var o yüzden zaten ayrılmam gerek.Yani aslında biten bir ilişki ama görüşmeyi de kesmem gerek.Nasıl yapacağım bilmiyorum, bırakamıyorum sorun var bende resmen.Pişman olmak istemiyorum.Ama o pişman olsun bana çektirdiklerini çeksin istiyorum.Güya beni sevdiğini de söyleyen biri ama ben onlayken özellikle tartışma anlarında kendimi öylesine kasıyorum ve yansıtamıyorum ki arıza çıkmasın diye resmen hasta olacağım.Burada forumları okuyorum millet kocasından bunu görüyo kadın boşanmayı düşünüyor.Ben daha sevgilikle bana şevkat merhamet göstermeyen şüpheli davranışları olan ve geleceğine beni koyamayan birinden neden vazgeçemiyorum ?
Çok seviyorsun, güvensiz bağlanmışsın onun seni yeterince sevmediğini düşünüyorsun, benden dolayı biterse onun geri dönmeyeceğini ve sevginin ağır basacağını tekrar öne döneceğini bu seferde gururun da yine incineceğim hepten hiç bişeye ses çıkarmaya hakkın kalmayacağını biliyorsun. Bi taraftan kurtulmak istiyorsun aslında ama ondan sonraki süreçten korkuyorsun. Bence güçlüsün kendine gel insanlar ailelerini evlatlarını anne babalarını toprağa veriyor. Biliyorum her acı Farklı bu da Farklı biliyorum ama. Sonu olmayan bi yol bi girdap bu. Her şeye evyalah yeterki hayatımda olsun diyen biri olsaydınız zaten bu kadar yıpranmaz üzülmezdin. Kendinize bi şans verin onun da vazgeçilmez olduğunu gösterin değerinizi kendi gözünüzde yükseltin

Adamın yerinde olsam böylesine tutsak, pısık, bildiği şeyleri hala sorgu sual devam ettiren biriyle konuşmak istemem sorun sende bence. Sıkıcı geliyo bana bu laflar bırakamıyorum, vazgeçemiyorum bıkbıkbık ne var vazgeçemeyecek Allah aşkına, şeyi altın varaklı mı nedir yani bu vazgeçilmez durumlar.

Kendi tecrübemden de biliyorum bu tarz mutlu gitmeyen ve ayrılınca ya pişman olursam diye sürdürülen ilişkiler bitirildiğinde insan üzerinden yük kalkmış gibi hissediyor. Zaten ilişkide mutlu değilsiniz ayrılınca en azından sevdiğiniz kişi tarafından mutsuz ediliyor olmayacaksınız ve alışacaksınız. Aslında siz de bunların farkındasınız o cesareti gösterdiğiniz an daha iyi hissedeceksiniz.

Katiliyorum.

Su ana kadar "ayrilirsam pisman olurum" diye ayrilmaya cekinen birinin, ayrildiktan sonra pisman olduguna tanik olan kimse var mi??

Allah akıl fikir versin. Milletin ölümünü düşünene kadar bu Toksit ilişkinizi bitirmeyi düşünseniz ya sizin için daha iyi olmaz mı? Bariz ortada size değer verilmiyor.

Ölmesini isteyecek duruma geldiysen zaten o senin için çoktaaaaaann ölmüştür..fiilen de ayrıl bitsin gitsin.
bu durumu şeye benzettim ben hastanın beyin ölümü gerçekleşmiş ama hala makineye bağlı.

Sizde crazy ex girlfriend olma potansiyeli var. Az sakin olun, birçok erkek girdi hayatıma ve hepsi ayrılıkla bitti. Bir erkeğin benim için uygun olmadığını anlar anlamaz yol vermeyi öğrendim. Bazıları için zerre üzülmedim, bazıları içinse çok ağladım ama yine de bitirdim. Hayatınızda size huzur verecek yeni insanlara yer açın ve bu insanlara yer açabilmeniz için ise boşa yer kaplayanları sonsuza kadar hayatınızdan çıkarmalısınız.

Back
X