• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölsün istedim

Kızlar merhaba, başlık ilginç biliyorum.Ama canıma tak etmiş vaziyetteyim.Toksik , bir kere ayrılınıp barışılınan 2 senelik bir ilişkim var.Bu insan 2 aydır yazlığında tatil yapıyor.Orada da çocukluk arkadaşım dediği bir kadın var ( yaşlar adamın 35 kadının 37 bu arada ) Yazlıkta bildiğiniz komşular.Adam babasıyla gitti ama sürekli dip dibeler.İşleri serbest meslek paraları da var istedikleri kadar kalıyorlar kafa rahat.Ve bu insan ömrü boyunca bu şekilde rahat kafasına göre özgür olup yaşamak isteyen bir adam.Ben ilişkinin toksik olduğunu, vazgeçmem gerektiğini o insanla geleceğim olmadığını bildiğim halde ( çünkü evlenmekle ilgili fobisi olan ilişkide darlanmaya hiç gelemeyip öfke problemi yaşayan biri ) bu kadınla olan durumdan rahatsızım.Normalde beni günde 3-4 kere arar , yatarken konuşulur ,sabah uyanınca konusulur ama rutin bozlulunca hissediyorum tuhaflık olduğunu kızla olduğunu hissediyorum,sorunca da hemen arıza çıkarıp beni çok soru sorup sürekli mutsuz olmamla vuruyor ve okları bana döndürüyor.Ben elimde veri olmadan elbette ki suçlayamam ama kadını sevmedğimi de biliyor rutin şaşınca haber vermeyince kendimi iyi hissetmek adına soruyorum bende.Ne yaptın niye aramadın ? Gece geç mi yattın aktivite mi vardı diye ? Bu bugün yaşandı ve ben öyle sıkışmış, öyle yerler altında hissediyorum ki o tartışma anında, resmen bastırılıyorum ne desem.Sorun çıkmasın, giderse pişman olursam çok üzülürsem diye gemileri yakmamak için hemen geri pısıyorum ve bu benim içimi öylesine köpürtüyor ki bugün resmen bana yaşattıkları için ölsün istedim.O ölürse ve bu toksik ilişkiden kurtulursam diye geçirdim resmen içimden, ilk defa birine bunları hissettim.Normal değil biliyorum ama çok üzüldüm artık bu ilk değil tabiki birikmişlik de var o yüzden zaten ayrılmam gerek.Yani aslında biten bir ilişki ama görüşmeyi de kesmem gerek.Nasıl yapacağım bilmiyorum, bırakamıyorum sorun var bende resmen.Pişman olmak istemiyorum.Ama o pişman olsun bana çektirdiklerini çeksin istiyorum.Güya beni sevdiğini de söyleyen biri ama ben onlayken özellikle tartışma anlarında kendimi öylesine kasıyorum ve yansıtamıyorum ki arıza çıkmasın diye resmen hasta olacağım.Burada forumları okuyorum millet kocasından bunu görüyo kadın boşanmayı düşünüyor.Ben daha sevgilikle bana şevkat merhamet göstermeyen şüpheli davranışları olan ve geleceğine beni koyamayan birinden neden vazgeçemiyorum ?
yazdıklarınız bana karışınızdaki kişinin narsist olduğunu düşündürdü nedense.. dikkat edin. kendinizi uzak tutun.

Adam olecegine ayrilsaniz mi acaba?
Bu evlilik fobisi olan adamlar asik olduklarında 3 haftada falan evleniyor, haberiniz olsun.
Fobisi evliliğe değil, sizinle goremedigi gelecege.
O Açık açık ifade ediyorken siz niye eyvallah ediyorsunuz?

Çok iyi yapıyorsunuz.
Hatta o kadar iyi yapıyorsunuz ki... Yerinizde olsam gel dediğinde gider, git dediğinde giderim.
Böylelikle hiç moraliniz bozulmaz.
Hiç de soru sormam.
Kurtulmaya çalışmam.

Kızlar merhaba, başlık ilginç biliyorum.Ama canıma tak etmiş vaziyetteyim.Toksik , bir kere ayrılınıp barışılınan 2 senelik bir ilişkim var.Bu insan 2 aydır yazlığında tatil yapıyor.Orada da çocukluk arkadaşım dediği bir kadın var ( yaşlar adamın 35 kadının 37 bu arada ) Yazlıkta bildiğiniz komşular.Adam babasıyla gitti ama sürekli dip dibeler.İşleri serbest meslek paraları da var istedikleri kadar kalıyorlar kafa rahat.Ve bu insan ömrü boyunca bu şekilde rahat kafasına göre özgür olup yaşamak isteyen bir adam.Ben ilişkinin toksik olduğunu, vazgeçmem gerektiğini o insanla geleceğim olmadığını bildiğim halde ( çünkü evlenmekle ilgili fobisi olan ilişkide darlanmaya hiç gelemeyip öfke problemi yaşayan biri ) bu kadınla olan durumdan rahatsızım.Normalde beni günde 3-4 kere arar , yatarken konuşulur ,sabah uyanınca konusulur ama rutin bozlulunca hissediyorum tuhaflık olduğunu kızla olduğunu hissediyorum,sorunca da hemen arıza çıkarıp beni çok soru sorup sürekli mutsuz olmamla vuruyor ve okları bana döndürüyor.Ben elimde veri olmadan elbette ki suçlayamam ama kadını sevmedğimi de biliyor rutin şaşınca haber vermeyince kendimi iyi hissetmek adına soruyorum bende.Ne yaptın niye aramadın ? Gece geç mi yattın aktivite mi vardı diye ? Bu bugün yaşandı ve ben öyle sıkışmış, öyle yerler altında hissediyorum ki o tartışma anında, resmen bastırılıyorum ne desem.Sorun çıkmasın, giderse pişman olursam çok üzülürsem diye gemileri yakmamak için hemen geri pısıyorum ve bu benim içimi öylesine köpürtüyor ki bugün resmen bana yaşattıkları için ölsün istedim.O ölürse ve bu toksik ilişkiden kurtulursam diye geçirdim resmen içimden, ilk defa birine bunları hissettim.Normal değil biliyorum ama çok üzüldüm artık bu ilk değil tabiki birikmişlik de var o yüzden zaten ayrılmam gerek.Yani aslında biten bir ilişki ama görüşmeyi de kesmem gerek.Nasıl yapacağım bilmiyorum, bırakamıyorum sorun var bende resmen.Pişman olmak istemiyorum.Ama o pişman olsun bana çektirdiklerini çeksin istiyorum.Güya beni sevdiğini de söyleyen biri ama ben onlayken özellikle tartışma anlarında kendimi öylesine kasıyorum ve yansıtamıyorum ki arıza çıkmasın diye resmen hasta olacağım.Burada forumları okuyorum millet kocasından bunu görüyo kadın boşanmayı düşünüyor.Ben daha sevgilikle bana şevkat merhamet göstermeyen şüpheli davranışları olan ve geleceğine beni koyamayan birinden neden vazgeçemiyorum ?

Ne zamandır bu ilgisizliği? 2 aydır tatilde demişsiniz, 2 aydır böyle mi?

O ölürse ve bu toksik ilişkiden kurtulursam diye geçirdim resmen içimden, ilk defa birine bunları hissettim.
Neden vazgeçemediğinizi bilmek için tüm hayatınızı bilen profesyonel psikologlar falan olmalıyız ne yazık ki. İlla vardır bir sebebi. Ölmesine gerek yok, ayrılmanız yeterli kurtulmak için. Daha önce hem de çok küçükken toksik bir ilişki yaşamış birisi olarak söylüyorum, online terapi alın ve terapistinizi iyi seçin (pandemi sebebiyle online dedim ama yüz yüze de olur tabi) ve sonra da ayrılın gitsin Söylemesi kolay ama inanın yapması da biraz cesaret edince sanılandan kolay

İnsanın kendine yaptığını azılı düşmanı bile yapamıyor ki zaten. Gencecik kadınsınız bırakın Allah aşkına böylelerinin bir taraflarını kaldırmayı da kendi hayatınızı yaşayın. İçiniz de ona bu kadar öfke biriktirmenize sebep olmuş bir adam ağzıyla kuş da tutsa hayatınızda olmamalı diye düşünüyorum.

Sevgiliyken nisanliyken ayrılmadığım için pişmanlık duyan biriyim. Evlendim, iki evladım var. Şimdi onları düşünüp geride kalmak durumunda kaliyorum. Sevgili olsaydik ve sizin durumunuzda olsaydim ardima bakmazdim. Aşk acisi elbet geçer

Yalnızlık korkunuz var galiba ama bu ilişki de zaten yalnızsınız. Ayrılmak gibi basit bir çözümü varken niye bunu yapmayıp ölmesini diliyorsunuz? Bu kadar acizlik neden?
Pek çok kadın çoluk çocuğunun düzenini, kendi düzeni, evini eşyasını yılların emeğini umudunu bırakıp eşinden ayrılıyor. Davasıydı nafakasıydı velayetiydi hepsini göze alıyor da ayrılıyor. Altı üstü iki yıllık toksik ilişki mi vazgeçemediğiniz???

Neden vazgeçemediğinizi bilmek için tüm hayatınızı bilen profesyonel psikologlar falan olmalıyız ne yazık ki. İlla vardır bir sebebi. Ölmesine gerek yok, ayrılmanız yeterli kurtulmak için. Daha önce hem de çok küçükken toksik bir ilişki yaşamış birisi olarak söylüyorum, online terapi alın ve terapistinizi iyi seçin (pandemi sebebiyle online dedim ama yüz yüze de olur tabi) ve sonra da ayrılın gitsin Söylemesi kolay ama inanın yapması da biraz cesaret edince sanılandan kolay
Nerden bulabilirim acaba terapisti cidden araştırıyorum artık ama konuya uzağım :( işe yarıyor mu gerçekten ?

Adam Avrupai yaşıyor sende onun peşinde koş.. Sana bir gelecek vaad etmeyen, ileriyi görmeyen bir kişiyi daha ne kadar hayatında olmasına izin vereceksin... Seni sevmiyor elinin altında diye zaman öldürüyor... Sen bu adamı sevmiyorsun sadece takıntı haline getirmişsin

Siz ne diyorsunuz ya?
Kafaya bak "ölsün de ilişkiden kurtulayim."

Birinin hayatinin bitmesi, sonlanmasi sizin sacma sapan bagimliliginzdan daha kolay oyle mi?
O kadar bencil bir insansiniz ki, dunya sizin etrafinizda dönmüyor. İstemediginiz ilişki içindeyseniz çekip gideceksiniz zorla tutan mi var?
Biri sizinle evlenmiyor, istediginiz şekilde davranmiyoruz diye acı çekmeyi veya ölmeyi hak etmiyor. Siz ne yapiyorsanuz kendinize yapiyorsunuz. Akli olan da sizinle birlikte olmaz zaten insallah adam ayrilir.

Cok mu cırkınsınız.o adamdan baska kımse mı yuzunuze bakmaz diye dusunuyorsunuz. Hıc ozguwenınız yok mu. ıkı kelımeyı bj araya getirip karsı cınsle muhabbet edemıyor musunuz o adamdan baska. Boyleysenız haklısınız.degilsenız bu kadar gurursuzluga ne gerek var. Bu erkeklerın ben ozgurlugume duslunum ben soyleyım ben boyleyım ayaklarına nasıl knanıyorsunuz o yasta.işlerıne geldı mı bambaska olurlar. Size bı guzel soz soylemeyen adam hedıyelere bıgar mesela baska kadını. Bu kadar saf olmayın.yol verın gitsin.bır omür bır adam pesınde harcanmaz degmez

çünkü evlenmekle ilgili fobisi olan ilişkide darlanmaya hiç gelemeyip öfke problemi yaşayan biri
kızla olduğunu hissediyorum,sorunca da hemen arıza çıkarıp beni çok soru sorup sürekli mutsuz olmamla vuruyor ve okları bana döndürüyor.
Sorun çıkmasın, giderse pişman olursam çok üzülürsem diye gemileri yakmamak için hemen geri pısıyorum ve bu benim içimi öylesine köpürtüyor ki bugün resmen bana yaşattıkları için ölsün istedim

İlk cümle sonrası kaçarak kurtulunması gereken pislik bir adam ve sağlıklı düşünmeyen siz. Alıntıladığım yerleri okuyun tekrar tekrar. Ne gereği var böyle bir duruma? Bu ilişki değil. Tutsaklık. Adam 40 yaşına gelmiş, yol ver gitsin.

Şimdi bu adam size sağlıklı bi ilişkinin vermesi gereken hiçbir şeyi vermiyor. R Rosalind Franklin detayını yazmış zaten ben ikinci kez yazmayayım. Peki ne veriyor bu adam size? Yani bi insan sizin sağlıklı yönlerinize hitap etmediği halde hala hayatınızdaysa geriye tek bi seçenek kalıyor, sağlıksız bi yönünüze hitap ediyordur. Hangi travmanız tekrar tetikleniyor onu bulmalısınız bence. Kendinizi eksik / yetersiz/ değersiz hissettiğiniz, kırılıp üzüldüğünüz ama bi yandan da içselleştirip olması gereken buymuş dediğiniz, yani özünde olumsuzken sizin normal kabul ettiğiniz bi deneyim var bi yerde. Adam da bu yanlış öğrenmeden sızmış içeri. O sızma noktasını bulun, o deliği kapatın. Sonra bu bi mesele olmaktan çıkacak diye düsünüyorum.

Şimdi bu adam size sağlıklı bi ilişkinin vermesi gereken hiçbir şeyi vermiyor. R Rosalind Franklin detayını yazmış zaten ben ikinci kez yazmayayım. Peki ne veriyor bu adam size? Yani bi insan sizin sağlıklı yönlerinize hitap etmediği halde hala hayatınızdaysa geriye tek bi seçenek kalıyor, sağlıksız bi yönünüze hitap ediyordur. Hangi travmanız tekrar tetikleniyor onu bulmalısınız bence. Kendinizi eksik / yetersiz/ değersiz hissettiğiniz, kırılıp üzüldüğünüz ama bi yandan da içselleştirip olması gereken buymuş dediğiniz, yani özünde olumsuzken sizin normal kabul ettiğiniz bi deneyim var bi yerde. Adam da bu yanlış öğrenmeden sızmış içeri. O sızma noktasını bulun, o deliği kapatın. Sonra bu bi mesele olmaktan çıkacak diye düsünüyorum.
Ben en çok o beni alt ettiği zaman tartışma anında onu kaybedip pişman olursam diye kendimi bastırdığımda içim sıkışıyor geri adım attığımda kendimi ezdirdiğimi hissettiğimde moralim çok bozuluyor.Nasıl olur gururlu ol diyorum kendime ama yapamıyorum.Huzursuzluk çıkarıp daha çok arayıp onu o anda kavga çıksa da bitse kurtulsam diye de bir his var ama bunu reelde yapamıyorum.Ya pişman olursam diye.

Kendi duygusal zayıflığını başkalarını suçlayarak mutlu olabilmek yaşam tarzı
Kendi, kendinizi ne güzel manipüle ediyorsunuz
Ne güzel sizin mükemmel bir kişiliğiniz ve sorunsuz bir hayatınız var demek ki...Duygusal olarak da aşırı mutlu ve güçlüsünüz belli ki beni yargıladığınıza göre süper ilişkileriniz de vardır.Ama unutmayın yargıladığını yaşamadan ölmez insan.Büyük konuşmayı ne çok seviyor ya insanlar,ne güzel hayatlar var maşallah.Kötü kalpliler ve empati yoksunları lütfen konu başlığımdan uzak dursun

niye kendini bu kadar degersiz hissediyorsun snde can taşıyorsun korkma wazgeç adam zaten senle olmak istese şuan yanında etrafında olurdu sürekli arama sosyalleş arkadaslar edin yawas yawas onu soyutla kendinendeger wermezsen elin oğlu daha beterini yapar
Ah ah öyle arkadaş edinilecek sosyalleşecek yerler mi kaldı ki :(

Back
X