Kızlar merhaba, başlık ilginç biliyorum.Ama canıma tak etmiş vaziyetteyim.Toksik , bir kere ayrılınıp barışılınan 2 senelik bir ilişkim var.Bu insan 2 aydır yazlığında tatil yapıyor.Orada da çocukluk arkadaşım dediği bir kadın var ( yaşlar adamın 35 kadının 37 bu arada ) Yazlıkta bildiğiniz komşular.Adam babasıyla gitti ama sürekli dip dibeler.İşleri serbest meslek paraları da var istedikleri kadar kalıyorlar kafa rahat.Ve bu insan ömrü boyunca bu şekilde rahat kafasına göre özgür olup yaşamak isteyen bir adam.Ben ilişkinin toksik olduğunu, vazgeçmem gerektiğini o insanla geleceğim olmadığını bildiğim halde ( çünkü evlenmekle ilgili fobisi olan ilişkide darlanmaya hiç gelemeyip öfke problemi yaşayan biri ) bu kadınla olan durumdan rahatsızım.Normalde beni günde 3-4 kere arar , yatarken konuşulur ,sabah uyanınca konusulur ama rutin bozlulunca hissediyorum tuhaflık olduğunu kızla olduğunu hissediyorum,sorunca da hemen arıza çıkarıp beni çok soru sorup sürekli mutsuz olmamla vuruyor ve okları bana döndürüyor.Ben elimde veri olmadan elbette ki suçlayamam ama kadını sevmedğimi de biliyor rutin şaşınca haber vermeyince kendimi iyi hissetmek adına soruyorum bende.Ne yaptın niye aramadın ? Gece geç mi yattın aktivite mi vardı diye ? Bu bugün yaşandı ve ben öyle sıkışmış, öyle yerler altında hissediyorum ki o tartışma anında, resmen bastırılıyorum ne desem.Sorun çıkmasın, giderse pişman olursam çok üzülürsem diye gemileri yakmamak için hemen geri pısıyorum ve bu benim içimi öylesine köpürtüyor ki bugün resmen bana yaşattıkları için ölsün istedim.O ölürse ve bu toksik ilişkiden kurtulursam diye geçirdim resmen içimden, ilk defa birine bunları hissettim.Normal değil biliyorum ama çok üzüldüm artık bu ilk değil tabiki birikmişlik de var o yüzden zaten ayrılmam gerek.Yani aslında biten bir ilişki ama görüşmeyi de kesmem gerek.Nasıl yapacağım bilmiyorum, bırakamıyorum sorun var bende resmen.Pişman olmak istemiyorum.Ama o pişman olsun bana çektirdiklerini çeksin istiyorum.Güya beni sevdiğini de söyleyen biri ama ben onlayken özellikle tartışma anlarında kendimi öylesine kasıyorum ve yansıtamıyorum ki arıza çıkmasın diye resmen hasta olacağım.Burada forumları okuyorum millet kocasından bunu görüyo kadın boşanmayı düşünüyor.Ben daha sevgilikle bana şevkat merhamet göstermeyen şüpheli davranışları olan ve geleceğine beni koyamayan birinden neden vazgeçemiyorum ?