Ölsün istedim

Okuma ablacım sen o zaman yazma beni mi buldun o kadar derdin arasında ??
o dişlerini bana değil seni uzenlere çıkar bence.boylelikle ölsün istemekle yetinmemiş olursun

Ben bu ayrılamıyorum havalarına inanmıyorum ya. Yok ölsünmüş de ilişki bitmişmiş. E oldu anam daha neler. Bence toksik taraf var da, karşınızdaki kişi değil işte. Bu kadarı bağımlılık. Tedavi dahi gerektirebilir.

çok doğru

bunun yöntemleri varmış bende denedim ama ciddi bir çalışma gerektiriyor bulamadım, aslında çocukluga kadar iniliyor

nasıl bitti peki nasıl kurtuldunuz ?

ok

Son düzenleme:
Yardımcı olmayacaklar kötü kalbiyle laf sokacaklar yazmasın abi zaten canım sıkkın birde sizinle uğraşamam.Kötü lafı olan başlığı terketsin, yazmasın.İnsanların sorunlarıyla dalga geçmeyin.

Bneim de gitmem lazım ama bulamıyorum işte Nereye gideceğimi de bilmiyorum.Size iyi gelmiş miydi ?

nasıl bitti peki nasıl kurtuldunuz ?
Mart ayında kendi kendine triplere girmeye başladı. Hareketleri filan değişti,bende sordum “hayırdır?” diye.En sonunda bana “artık sevgili değiliz ama sohbetimiz devam ediyor” dedi.Benden ayrılmış ve benimle arkadaş kalmış ama benim haberim yok...Başlarda geçer,fikri değişir diye düşündüm.2 kez maskeli mesafeli açık havada buluşmaya çağırdım bana evde yaşlı ananem dedem var tehlikeli dedi ve o akşam sevgili kankasıyla buluştu..Bunu bile hazmettim..Mayısın ortasına kadar çektim bu durumu..Mayısta 2. yıldönümümüze denk gelen gün için yine buluşmak istedim onada “gelemem” diyince “tamam” yazdım sadece.Daha da hiçbir şey yazmadım onun yazdıklarınıda okumadan sildim.Numarasını sildim.Fotoları sildim aldığı her şeyi çöpe attım.İki kere aradı numarayı tanımadığım için açmış bulundum.”Özledim napıyosun seni dün rüyamda gördüm(ciddi ciddi bunu dedi )” tarzı konuştu hepsine kayıtsız kaldım.Bugün tam 4 ay oluyor.Çok daha mutluyum.İyi ki bitirmişim.2 ay ağladım sonra mantıklı düşünüp duruldum.Keşke 1,5 yıl önce başka kızlarla instagram sohbetlerini yakaladığımda kendime saygı duyup bitirseydim diyorum.

Bneim de gitmem lazım ama bulamıyorum işte Nereye gideceğimi de bilmiyorum.Size iyi gelmiş miydi ?
Evet çok iyi gelmişti! Eğer İstanbuldaysan sana bilgilerini verebilirim. Gerçekten şahane biriydi. Ve sana ilaç tedavisi vermeyeceğim çünkü ilaç tedavisi taviz verme sorununa çözüm değil. Birlikte aşacağız demiştiz

İlacı bende istemiyorum.Antidepresan resmen illet bişi.Ben Ankaradayım

İlişkiyi birden keseceksin mesela tam şu an sil her yerden çünkü bu adam seni sevmiyor sadece boşta kalmamak için seni kullanıyor; arayınca açma, mesajına cevap verme o sana bunu yapabiliyorsa sen neden yapamayasın
Benim de geçmişte toksik bi ilişkim olmuştu ve gerçekten onu silip konuşmayınca ben ne yapıyormuşum kendime demiştim ve ne hikmetse ben iletişimi kesince değer vereceği tutmuştu ama ben hiç yüz vermedim konuşmadım
Biraz alışkanlıktan üzülürsün ama kendine saygı duyduğunu gördükçe kendinle gurur duyarsın.

Kusura bakmayın ama o kadar acizsiniz ki kendi acizliğinizi kapatmak için bir insanın canından olmasını diliyorsunuz. Bu ayrılmaktan daha zor değil mi?

Aşık bir kalbi kırabilmek pek çok darbe ister. Seven bir kalbi kırabilmek için darbe üstüne darbe gerekir. Ama bir gün kırıldığında o kalbi tekrar birleştirmek imkansızdır. Ondan sonra elde sadece akıl kalır. Akıl ise güvensizliğe yol açar ve güvensizlikle nefret arasında ince bir çizgi vardır. Cable Girls dizisinden. Ne yapmanız gerektiğini siz de çok iyi biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…