- 15 Kasım 2011
- 1.297
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
tüy azaltıcı krem diye bişey yok malesef.
olsa hepimiz onu kullanırdık.
bence lazer düşünmelisin. tek tek seanslara gidersen uyguna geliyor. 2 ayda bir 100-150 tl gibi para verebilirsen lazer tavsiye ederim. paket almak zorunda değilsin yani.
ben lazere gidiyorum. keşke daha önce başlasaymışım. ağdayla boşuna hem canıma hem parama yazık olmuş.
ben de düğüne kadar bitsin diye uğraşıyorum.
50 lira çok iyiymiş ya :44:sizinki baya pahalıymış arkadaşım yaben 2 ayda bir falan gidiyorum ve seans 50 tl :44:
50 lira çok iyiymiş ya :44:
ben paket olarak aldım ama iki bölge seans olarak 100 liraya falan geliyor benim gittiğim yerde
bende çekiniyordum ama alıştım vallaÇekiniyoruM ama gorsun istemiyorum uygulayan dahi olsa... :/
bende çekiniyordum ama alıştım valla
evlendikten sonra sürekli ağdayla bilmem neyle uğraşacağıma lazere giderim dedim ve gittim :))
günah ama napalım mecburuz bi yandan da yaniGunah ya birde
Gunah ya birde
günah ama napalım mecburuz bi yandan da yani
jilete başlarsan ya da şimdiye kadar yaptıysan bilirsin nasıl olduğunu
lazer yaptırmak neden günah olsun. özel bölgeni başkasının görmesi günah olduğundan bahsediyor ve bundan çekiniyor arkadaşKızım lazer yaptırmanın günah olduğu hangi kitapta yazıyor?
lazer yaptırmak neden günah olsun. özel bölgeni başkasının görmesi günah olduğundan bahsediyor ve bundan çekiniyor arkadaş
din konusunda fetva veremem tabiki ama kadının görmesi de günah diye biliyorum.Lazer yapan kişi erkek değil ki.
din konusunda fetva veremem tabiki ama kadının görmesi de günah diye biliyorum.
dediğim gibi din konusunda fetva veremem. ayrıca burası da bunu tartışacak konu değil. araştırmak lazım tabi bilemiyorum.Çok yanlış bir bilgi.
O zaman doğum yapmayalım biz.
Kızım lazer yaptırmanın günah olduğu hangi kitapta yazıyor?
dediğim gibi din konusunda fetva veremem. ayrıca burası da bunu tartışacak konu değil. araştırmak lazım tabi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?