- 19 Kasım 2014
- 121
- 25
- 98
- 35
Merhaba kızlar 8 haftalık olmuştum bugün dr. Gidip keseyi görcektik vekalp atışını duycaktık. Birlikte bakarız dediTüm değerler güzeldi giç birleyim yoktu. Ama dr peogestan vermişti ileri bişide değildi ıstıraat et bile demedi . İlk gittik üstten baktı Allah Allah nerde bu bebiş dedi göremedi. İzin verirsen alttan bakayım dedi tmm dedi baktı bi giyin gel dedi. Cnm bilmiyorum ama bütün değerlerine acil bakıcaz hemen ama herşeyin normaldi dedi. Niye peki dedim dış gebelik olabilir,düşüyo olabilir belki çok çok miniktir dedi bi ihtimal dedi. Beta hcg eğer 6000 üstü ise dış gebelik,4000-6000 arası ise düşük oluodur hastaneye yatırırım ama son değerinden düşükse karnında ölmüştür dedi. Ce kan değerinden iki saat snra aradık değer için son değerimden düşmüş yani karnımda ölmüş saat akşam 19:00 olduğu için hemen yapamadılar sabah 9 da burda olun hazırlıklı gel kürtaj dedi. Çok canım yanıyo içim titriyo çok hayal kurdum hala daha kanamam ve ağrım yok ama içimde ölü bir bebek var ve yarın bnden kopucak. Daha önce yaşayan var mı kürtaj nasıl olucakçok korkutorum kimisi diyo herşey normalken böle olması sübyan olabilir diyo anlam veremiyorum herşey Allah tan ama çok üzülüyorum