olu dogacagini bilerek bebegi dogurmak

melekce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
362
3
96
Diğer
arkadaslar ben bebegimin cinsiyetini ogrenmeye gittigimde bebegin beyninde ezik oldugunu ayrica yarik oldugunu ve bu yariktan su topladigini soyledi ve yasamaz dedi.dogsa bile 1 saat yasar dedi hamileligi sonlardirmam soylendi..2 gundur dusunuyorum kafayi yemek uzereyim ama bunu yapamam canli bir bebegi olduremem diye dusunuyorum.bir yanda ben oldurmektense allah alsin verdigi cani diyorum bir yandanda doguma kadar nasil dayanicam bilmiyorum..

canım öncelikle cok gecmis olsun allah sabrını verir insallah ama ne olursa olsun senin saglıgına bi zararı yoksa dogur belkide allahu teala seni imtihan ediyodur dogurursan saglıklı olacak belkide iyi ihtimalleri göz önünde bulundur rabbim insallah sifa versin cok üzüldüm gercekten bu arada bebegin kac aylık

canım öncelikle cok gecmis olsun allah sabrını verir insallah ama ne olursa olsun senin saglıgına bi zararı yoksa dogur belkide allahu teala seni imtihan ediyodur dogurursan saglıklı olacak belkide iyi ihtimalleri göz önünde bulundur rabbim insallah sifa versin cok üzüldüm gercekten bu arada bebegin kac aylık

canım oncelikle cook gecmis olsun cok uzuldum ama bana kalırsa dogur bebegini ona o canı allah verdi allah alsın imtihanın bu belkide senin belkide dogdugunda saglıklı olacak bu arada kac aylık bebegin?

canım oncelikle cook gecmis olsun cok uzuldum ama bana kalırsa dogur bebegini ona o canı allah verdi allah alsın imtihanın bu belkide senin belkide dogdugunda saglıklı olacak bu arada kac aylık bebegin?

coksagol cnm bebegim 22 haftalik doktorlar yuzde bir ihtimal vermediler bosuna kendini yipratirsin dediler ama ben genede dogurmak istedim..bebegin kafasi buyudugu icin normal dogum risk olabilir dediler ama tam kesin degil yarin randevum var ve ayrintili konucaz doktorla eger normal dogum olmazsa sezeryan yapariz dedim doktora yuzume bakti kaldi...iki evladim var bu ucuncusu olucak allah nasip ederse ha onlarin canina kiymisim ha karnimdakinin canina diye dusunuyorum

Annelik nasıl bir duygu his bilemem ama sana nacizane tavsiyem oldu da bebek tüm bu sağlık sorunlarına rağmen yaşadı... Bu külfeti çocuklarına nasıl yükleyeceksin. Beyin su toplamış diyordun o normale dönse bile bütün vücudumuza hükmeden beyin normale döner mi sence ? O bebek normal olur mu? Sen sonsuza kadar onun yanında kalamayacaksın bence ne ona ne kardeşlerine ne de kendine eziyet etme... Belkiyle falan olacak iş değil... Bu sorumluluğu o küçük omuzlara yükleme bence

bebek sakat kalicak demediler bana yuzde yuz yasamaz dediler..bosuna 9 ay beklemememi sonlandirmami soylediler..bense bile bile bunu yapamiycami dogumu beklemek isytedigimi soyledim

Ben 32 haftalık hamileyim,19 haftalıkken spina bifida,hidrosefali,ayakta eğrilik olduğunu öğrendim,doğsa bile yaşamaz ya da sakat yaşar dedi dr.lar.Bu haftaya kadar ve hala sonlandır diyorlar,kafası büyüdü,anomaliler arttı ama devam ediyorum.Allah,bebeğime ne kadar ömür verdiyse o,başka bir şey söylemeye gerek yok.Hem araştırdım bu şekilde doğup uzun yıllar yaşayanlar var.Allah yardımcın olsun.

haddim değil ama fikrimi yazmak istedim.
%1 ihtimal de bebeğin yaşaması çok zor. bunu bile bile doğum yapmanız sizin açınızdan çok kötü olacaktır. düşünsenize bebeğinize yaptığınız hazırlıkları.. 9 ay sonra kucağına alamamayı. inanın o an daha yıpratıcı olur sizin için. duygusal çöküşe ya da depresyona kadar gidebilirsiniz. doktorla konuştuktan sonra nihat hatipoğlu ya da başka bi hocaya sorarak içinizi rahatlatın isterseniz.

Allahim size yardim etsin insaAllah..
Karari size birakmadan netlestirsin insaAllah..
Cok cok zor gercekten..
Ben size ne yapin ne yapmayin kesinlikle diyemem..
Sadece Rabbimden dilerim ki secimi size birakmasin..

bnde 5 kasımda 17 haftalık bebeğimi kaybettim beyni oluşmamış dediler bütün doktorları gezdim ama hepsi aynı sakat olur zaten doğsada 1 saat yaşar dediler artı omfalosel kalp anomalileri vardı bende ilerde kızımın ve bizim acı çekmemesi için sonlandırdık sonlandırdıktan sonra gördük ki anomalileri doğruymuş hastanede de aynı şeyleri yaşayan kadınlar gördüm doğuma 1 hafta kala bebeğin kalbi durmuş bence daha fazla hem kendine hem eşine acı çektirme doğunca o yüzünü görünce hiç bizaman pskolojini toparlayamazsn

bnde 5 kasımda 17 haftalık bebeğimi kaybettim beyni oluşmamış dediler bütün doktorları gezdim ama hepsi aynı sakat olur zaten doğsada 1 saat yaşar dediler artı omfalosel kalp anomalileri vardı bende ilerde kızımın ve bizim acı çekmemesi için sonlandırdık sonlandırdıktan sonra gördük ki anomalileri doğruymuş hastanede de aynı şeyleri yaşayan kadınlar gördüm doğuma 1 hafta kala bebeğin kalbi durmuş bence daha fazla hem kendine hem eşine acı çektirme doğunca o yüzünü görünce hiç bizaman pskolojini toparlayamazsn

msj yazanlara cok tesekkur ederim..ama yapamadim dogurmaya karar verdim imtihan dunyasi bu ne gelirse allahtan diyerek teselli ediyorum kendimi..surekli doktora gidiyorum simdi bebegin kafasinin buyume ihtimali yuksekmis eger cok fazla buyurse hamilelik sonlandirilicak .benim sagligim tehlikeye giriyormus ne normal ne de sezeryanla dogum yapamazmisim..sadece dua istiyorum sizlerden allah hepinizden razi olsun.

Allah yardımcınız olsun inşallah canım senin ve ailenin karar çok zor biliyorum ama ben seni destekliyorum kendi elinle canlı yavruna kıyamaz ki insan. ben de yaşadım bunu 22 haftalık bebeğimin suyu tamamen bitti doğsa da yaşamaz dediler. ama senden farklı olarak benim de hayatım tehlikeye giriyordu kanımda enfeksiyon çıkmıştı ve gebeliğe devam edersem rahmimi alacaklarını hatta ilerki aşamada yaşamımı kaybeceğimi söylediler. malesef ben bebeğimi canlı doğurdum. hala düşünürüm acaba devam etsemiydim diye kzım bana dargın mı diye.... ama imtihan dünyası işte Rabbim herkesi farklı sınıyor.inşlaah sınavlarımızı vermeyi nasip etsin Allah öteki dünyaya temizce gitmemizi nasip etsin. sende tehlike oluşmadığı sürece devam et. derdi veren Allah dermanını da verir. yukarda yazmışşsın sağlığım tehlikeye giriyor diye ona da yapıcak bişey yok.dinimz annenin sağlığını bebekten üstün tutuyor. Allah yardımcın olsun tekrar.

evet cnm cok dusundum ama simdi sonlandirirsam omur boyu kendimi affetmiycem...simdilik kafasini olcuyorlar..insallah buyumez..senin sinavinda cok zormus gercekten.elinden geleni yapmissin kalbini ferah tut dedigin gibi imtihan dunyasi bu sabretmek lazim.insallah tekrardan evlat sahibi olursun...

senin için ve bebeğin için dua edicem...Duanın açamayacağı kapı yok.. ya bebeğin sağlıklı gelsin yada melek olacaksa Rabbim doğrusunu bilir tabi ama hamileliğin çok ilerlemeden kendiliğinden, karar sana kalmadan melek olsun. Bunları yazmak çok zor tabi bende 26 haftalık kaybettim suyum bitmişti 4 gün yaşadı dayanamadı.. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. 9 aydan sonra kaybetmek çok daha zor olur belki ama Allah o kadar büyükki bir umut işte belki herşey yoluna girecek.. bende aynısını yapardım....

allah razi olsun cnm.dualarin icin.allah hakkimda hayirlisini versin..en zor sinav heralde evladimizla olan sinavdir..gercekten cok zor .senin icinde cok uzuldum hakkinda hayirlisi buymus demekki..insallah tekrardan anne olursun.

Canim suan ne durumdasin bilmiyorum ama ben de bir anneyim seni cok iyi anliyorum Allah yardimcin olsun aldirma derim Rabbim versin karari ama senin hayati bir tehliken varsa dinen ancak o zaman sonlandirilabilir die biliyorum onun icinde kalbi hala atiyor unutma dogsa sakat olsa bu sana eziyet olmamali cunku Allahtan gelen baldan sekerden tatli tabi Allahim herkese saglikli evlat versin iyi haberlerini bekliyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…