- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 35
Canım benim okuyunca direk kendimi gördüm sende şuan ne dicemi bilemedim inançünkü aynı senin anlattıklarını yaşadım bende aynı şeyleri dediler banada,ama inan 6 ay oldu dogum yapalı benim bebgimde dedikleri gibi hiç bişi yoktu kafası normaldi elini ayagını oynatıyo ve okadar güzel bi bebektiki ben görmedim gerçi sadece ressmini biliyorum bitek,tam melekti benim oğluşum ama dogumdan sonra 1 gün yaşadı kaybettim melegimi
arkadaslar ben bebegimin cinsiyetini ogrenmeye gittigimde bebegin beyninde ezik oldugunu ayrica yarik oldugunu ve bu yariktan su topladigini soyledi ve yasamaz dedi.dogsa bile 1 saat yasar dedi hamileligi sonlardirmam soylendi..2 gundur dusunuyorum kafayi yemek uzereyim ama bunu yapamam canli bir bebegi olduremem diye dusunuyorum.bir yanda ben oldurmektense allah alsin verdigi cani diyorum bir yandanda doguma kadar nasil dayanicam bilmiyorum..
canım öncelikle cok gecmis olsun allah sabrını verir insallah ama ne olursa olsun senin saglıgına bi zararı yoksa dogur belkide allahu teala seni imtihan ediyodur dogurursan saglıklı olacak belkide iyi ihtimalleri göz önünde bulundur rabbim insallah sifa versin cok üzüldüm gercekten bu arada bebegin kac aylık
coksagol cnm bebegim 22 haftalik doktorlar yuzde bir ihtimal vermediler bosuna kendini yipratirsin dediler ama ben genede dogurmak istedim..bebegin kafasi buyudugu icin normal dogum risk olabilir dediler ama tam kesin degil yarin randevum var ve ayrintili konucaz doktorla eger normal dogum olmazsa sezeryan yapariz dedim doktora yuzume bakti kaldi...iki evladim var bu ucuncusu olucak allah nasip ederse ha onlarin canina kiymisim ha karnimdakinin canina diye dusunuyorum
bebek sakat kalicak demediler bana yuzde yuz yasamaz dediler..bosuna 9 ay beklemememi sonlandirmami soylediler..bense bile bile bunu yapamiycami dogumu beklemek isytedigimi soyledim
msj yazanlara cok tesekkur ederim..ama yapamadim dogurmaya karar verdim imtihan dunyasi bu ne gelirse allahtan diyerek teselli ediyorum kendimi..surekli doktora gidiyorum simdi bebegin kafasinin buyume ihtimali yuksekmis eger cok fazla buyurse hamilelik sonlandirilicak .benim sagligim tehlikeye giriyormus ne normal ne de sezeryanla dogum yapamazmisim..sadece dua istiyorum sizlerden allah hepinizden razi olsun.
Canim nasil oldu bebegin hayirli haberlerini bekliyorumrabbim yardım etsin hayırlara çıkarsın..
Annelik nasıl bir duygu his bilemem ama sana nacizane tavsiyem oldu da bebek tüm bu sağlık sorunlarına rağmen yaşadı... Bu külfeti çocuklarına nasıl yükleyeceksin. Beyin su toplamış diyordun o normale dönse bile bütün vücudumuza hükmeden beyin normale döner mi sence ? O bebek normal olur mu? Sen sonsuza kadar onun yanında kalamayacaksın bence ne ona ne kardeşlerine ne de kendine eziyet etme... Belkiyle falan olacak iş değil... Bu sorumluluğu o küçük omuzlara yükleme bence
Rabbim insallah ikinizide korur verende o alanda o uzulme..herkesin dusuncesi farkli ama galiba bende senin gibi beklemeyi son ana kadar mucadeleyi tercih ederdmevet cnm cok dusundum ama simdi sonlandirirsam omur boyu kendimi affetmiycem...simdilik kafasini olcuyorlar..insallah buyumez..senin sinavinda cok zormus gercekten.elinden geleni yapmissin kalbini ferah tut dedigin gibi imtihan dunyasi bu sabretmek lazim.insallah tekrardan evlat sahibi olursun...
arkadaslar ben bebegimin cinsiyetini ogrenmeye gittigimde bebegin beyninde ezik oldugunu ayrica yarik oldugunu ve bu yariktan su topladigini soyledi ve yasamaz dedi.dogsa bile 1 saat yasar dedi hamileligi sonlardirmam soylendi..2 gundur dusunuyorum kafayi yemek uzereyim ama bunu yapamam canli bir bebegi olduremem diye dusunuyorum.bir yanda ben oldurmektense allah alsin verdigi cani diyorum bir yandanda doguma kadar nasil dayanicam bilmiyorum..
Canım allah sabır versin bak rabbim seni vicdan azabından kurtardı bilerek aldirmis olsa idin şimdi diyecektin li belki yasardi sağlık li olurdu diye böylesi hayırlıyms demek ki allaha emanet ol inşallah tekrar hamile kalır ve sağlıklı bi yavrun olurbeni merak eden arkadaslara ilginiz icin cok tesekkurler .ben bebegimi kaybettim en son 14 martta kontrolde doktor hamilelikgim sonlandirmami soyledi aksi taktirde her an hayatin tahlikede dedi rahimmimi alabilirlermis ama ben karsi ciktim onlar heyete gonderdiler bense imza atip ciktim bekliycem diye..heyetten haber gelicegim gun19 martta suyum geldi hasteneye gittigimde dogum baslamis dediler 20 mart aksami dogum yaptim bebegim 1 gun yasayabildi benkollarimda oldu.cok zor rabbim dunyadaki hicbir canliya benim yasadiklarimi gostermesin caresilik icinde evladim kollarimda bekledim oldugunu ben haber verdim doktora inanin cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?