olu dogacagini bilerek bebegi dogurmak

benim kızımda öyleydi göstermediler bana ama ameliyat da olmadı çünkü vücudunda hiç bi anormallik yoktu ve evet çok güzeldi herkes aynı şeyi söyledi bi bebek ancak böyle güzel böyle beyaz olabilir... melek oldu melek yüzlüm temmuzda doğdu oniki saat yaşadı.Rabbim verdi Rabbim aldı ama ciğer ateşi çok zormuş.İnşallah arkadaşın bebeği sağlıklı doğar ve yaşar Mevlam bu ateşi hiç bi annenin yüreğine düşürmesin

çok doğru bi karar.sonra çok vicdan azabı çekersiniz benim dr um bana Allah seni hasta çocuğa baktıracaksa sana bu imtihanı yazmışsa sağlıklı verir sonra hasta eder demişti bende tevekkelüteala dedim.inşallah ecrini kazanırız

evet gerçekten büyük imtihan sabır diliyorm

evet ne hayaller kuruyo ne umutla bekliyosun oda senin evladın hem sana şefaat edecek bi evlat herkese nasip olmaz

bebek sakat kalicak demediler bana yuzde yuz yasamaz dediler..bosuna 9 ay beklemememi sonlandirmami soylediler..bense bile bile bunu yapamiycami dogumu beklemek isytedigimi soyledim

bana dr um kırk hafatyı doldursun kalbi dursun öyle alalım demişti ama Allah dan herşeyin hayırlısını istedim dr kendini itemez doğum biz isteyince olur demişti ama kudreti yüce Mevlam hafytası dolmadan doğum başladı bir gün yaşayıp nefes alacak sütümü tadacakmış nasip oldu yavruma.Rabbim kararlarınızı hayırlı etsin

rabbim yardım etsin hayırlara çıkarsın..

Senin dusuncelerinde iyi fikir guzel yorumlamissin ama inan o bebek anne krnindayken insan anne oluyor zaten sadece dogurduktan sonra dgil anne rahmine dusunce biz anneler anne oluyorz sakatta olsa dogumdan sonra kaybedecek bile olsak canina nasil kiyabiliriz rabbim kimseyi imtihan etmesn evladiyla..yanlis anlama kuzum sakin ama bekara hanim bosamak kolay demisler inan sende minick bi bebegin canina kiyamaZdn rabbim vermis canini rabbim alir diye dusunuyorm ben

Rabbim insallah ikinizide korur verende o alanda o uzulme..herkesin dusuncesi farkli ama galiba bende senin gibi beklemeyi son ana kadar mucadeleyi tercih ederdm

Bende 2 defa bebeğimi kaybettim hemde sağlıklı olmalarına rağmen bunun acısını ancak yaşayan bilir ama bebişine bir şans vermelisin canım bence her şeyde bir hayır vardır Rabbim hayırlısını versin de ona bir şans ver imkanım olsaydı 2 yavrumuda kucağıma alabilmek için neler verirdim ama... Allah yardımcın olur inşallah

canım sen ve bebgin nasıl oldunuz merak etdim

Hanımlar bebeğinin biri Spina bifida li olup diğer bebekleri sağlıklı olan biri yok mu aramizds

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

beni merak eden arkadaslara ilginiz icin cok tesekkurler .ben bebegimi kaybettim en son 14 martta kontrolde doktor hamilelikgim sonlandirmami soyledi aksi taktirde her an hayatin tahlikede dedi rahimmimi alabilirlermis ama ben karsi ciktim onlar heyete gonderdiler bense imza atip ciktim bekliycem diye..heyetten haber gelicegim gun19 martta suyum geldi hasteneye gittigimde dogum baslamis dediler 20 mart aksami dogum yaptim bebegim 1 gun yasayabildi benkollarimda oldu.cok zor rabbim dunyadaki hicbir canliya benim yasadiklarimi gostermesin caresilik icinde evladim kollarimda bekledim oldugunu ben haber verdim doktora inanin cok zor

Canım allah sabır versin bak rabbim seni vicdan azabından kurtardı bilerek aldirmis olsa idin şimdi diyecektin li belki yasardi sağlık li olurdu diye böylesi hayırlıyms demek ki allaha emanet ol inşallah tekrar hamile kalır ve sağlıklı bi yavrun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…