Ölü doğum sonrası anne olan var mı?

Funer0745

Teşekkürler bebeğim ❤❤
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
280
118
23
41
Merhaba arkadaşlar
Ben nisan ayında 6.5 aylık bebeğimi suyum bitmesi nedeniyle kaybettim. Tekrar anne olmak istiyorum ama çok korkuyorum. Ölü doğum sonrası anne olan varsa yazabilir mi?

Merhaba arkadaşlar
Ben nisan ayında 6.5 aylık bebeğimi suyum bitmesi nedeniyle kaybettim. Tekrar anne olmak istiyorum ama çok korkuyorum. Ölü doğum sonrası anne olan varsa yazabilir mi?
Başın sagolsun canim hatirliyorum seni..neden korkuyosun oncelikle.ve normal mi dogurttular bebegini sezeryanla mi aldilar

Başın sagolsun canim hatirliyorum seni..neden korkuyosun oncelikle.ve normal mi dogurttular bebegini sezeryanla mi aldilar

Saol canım. Tekrar bebeğimi kaybeder miyim diye korkuyorum. Normal doğumla alındı.bu başlığı da olumlu şeyler duyup korkularımı bir nebze olsun azaltmak için açtım. Umarım ise yarar:110:

Merhaba canım çok üzüldüm:(Ben de bebeğimi 4,5 aylıkken kaybetmiştim rutin kontrolde kalbinin durduğu anlaşılmıştı.Ben de çok korktum ve seni çok iyi anlıyorum.Bir sonraki gebeliğinde mutlaka korku olacaktır ama iyi düşünmeye çalışacaksın başka yolu yok.Ben öyle yaptım.Tam 4,5 ay civarında uykularım bile kaçtı ama sonra atlattım,bebeğimin enerjisini hissettim ve o dünyaya gelecek biliyorum dedim:KK54:Sağlıkla doğdu 2.bebeğim ve 14 aylık oldu bile:)Sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum canım..göreceksin her şey çok güzel olacak:KK39:

Ben de ölü doğum sonrası bebeğimi kucağıma aldım. Temmuz 2014te 5aylık hamileyken kalbi durduğu için kaybetmiştim oğlumu. Normal doğum yapmıştım. Aralık 2014te ise bu bebeğimin müjdesini aldım. Ağustos 2015te de sağlıkla evladımı kucağıma aldım.
İlk bebeğimi kaybettiğim haftaya yaklaştıkça stres yapmıştım. Herşeyden nem kaptığım bi hamilelik geçirdim doğrusunu söylemek gerekirse. Mümkün olduğunca kendimi sakinleştirmeye çabaladım. İlk bebeğimi niçin kaybettiğim belli değil, tek bildiğimiz doktorun göremediği bi gelişim geriliği varmış. Bu bebeğimde başka bir doktora devam etmiştim ve doktorum da diken üstünde takip etti. Her aklıma takılanı, her hissettiğimi paylaştım doktorumla. (Evet bazen pimpirikli duruyoruz böyle yapınca ama bende ultrasonda göremediği erken doğum öncesi semptomları görmesini sağladı bu kendimi dinleyişim ve vaktinde müdahale ile erken doğumum önlendi)
Kısacası korkmamaya çalış. Rabbime emanetler naparsak yapalım bir yerde yapabileceklerimiz bitiyor. Kimseyi dinleme, bebeğini ve kendini en iyi sen hissedersin ve doktorun yorumlar. Annen-kayınvaliden-eşin-dostun kimse sizin kadar anlayamaz. Her aklıma takılanı, her hissettiğini paylaş doktorunla. Varsın adın pimpiriğe çıksın, sonuçta sordukça öğreniyorsun ve için rahat geçiriyorsun hamileliğini. Benim hamileliğim boyunca yapabildiğim dua ile kendini panikten kurtarmaya çalışıp, kendimi abartıya kaçmayarak dinlemek ve olumsuz düşüncelerden sıyrılmaya çalışmaktı. Yapabildiğim kadar işte.. Evet çok zor oluyor tekrar hamilelik.. Çook umut dolu, yaşan sevincin geri verilmiş gibi mutluluk dolu, şükür dolu ama bir o kadar da ürkütücü ve korkunç bir dönem oluyor gözünde. Ama var bak tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına alanlar :) olumlu düşünüp dua et, inşallah sağlıkla vaktinde evladını kucağına alıp evinize bu sefer mutlulukla kucağınız dolu dönersiniz.

Merhaba bende mayıs ayın da kaybettim oğlumu kontrole gittiğim de öğrendim daha genetik sonuçlarımız çıkmadı neden olduğunu bilmiyoruz ben de tekrar hamile kalmaktan çok korkuyorum daha toparlayamadım kendimi

Merhaba bende 1.5 ay önce 22 haftalık ikizlerime erken doğum yaptım. Gaz sancısı diye gittim meğer doğum başlamış. Çok küçük oldukları için tutunamadilar. Tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım beklediğimiz bebeklerdi ama kısmet işte. Şimdi tekrar başlayacağım tedaviye yılmak yok pes etmek yok. Herşey daha güzel olacak İnşallah.

Merhaba bende 1.5 ay önce 22 haftalık ikizlerime erken doğum yaptım. Gaz sancısı diye gittim meğer doğum başlamış. Çok küçük oldukları için tutunamadilar. Tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım beklediğimiz bebeklerdi ama kısmet işte. Şimdi tekrar başlayacağım tedaviye yılmak yok pes etmek yok. Herşey daha güzel olacak İnşallah.

Canım merhaba ; çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Bende bahçecide aralık ayında tedaviye başlıyacagım. 34 yaşındayım. Sen hangi dr. gidiyorsun. Birde tüp bebek için rapor almışsın sanırım . Bahçeciye nekadar ödeme yaptın. Yardımcı olursan banada çok sevinirim.

Canım merhaba ; çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Bende bahçecide aralık ayında tedaviye başlıyacagım. 34 yaşındayım. Sen hangi dr. gidiyorsun. Birde tüp bebek için rapor almışsın sanırım . Bahçeciye nekadar ödeme yaptın. Yardımcı olursan banada çok sevinirim.

Merhaba çok geç gördüm kusura bakmayın. Umut tüp bebek altunizade şubesinde selen Sezginsoy hastasıyım bende. 30 yaşındayım bende. 3080 lira tup bebeğe alıyorlar 300 muayne alıyor bi kereye mahsus birde 800 -1000 arası ilaçlar tutuyor. Toplam 4.500 -5.000 bini buluyor

Geçmiş olsun vede başın sağ olsun.. Bende 2.tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım 20haftalikken kalbi durdu doğum yaptım bende:( bizim sperm azlığı var 1Mil altında başka şansımız yok gibi benim gözüm çok korktu okadar güçlü değilim galiba aynı şeyleri veya beterini yaşamaktan korkuyorum. Sen ne yapacaksın ? Ben 6eylül de kızımı kaybettim

Back
X