Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sagolsun. Ben de 26. Haftalık gebeliğimde bebeğimin kalbi durmasıyla kaybettim bugün dört hafta oldu. Sizin bir sebep bulabildiler mi? Bana doktorum minimum 6-9 ay dedi ben de çok korkuyorum. Psikologa gittim biraz rahatlasam da yine korkular geliyor ama daha çok yeni bi 6 ay sonra böyle olmayacaksın dedi. Siz destek alıyor musunuz? Bir de ben sezeryan oldum sizin normal doğum muydu38. Haftada bebeğimin kalbi durdu . Hamileliğimde herhangi bir sorun yoktu birdahaki gebelik için korkuyorum bu şekilde doğuma yakın bebeğini kaybedip bir sonraki bebeğini sağlikla doğuran var mı?
Sizinde basınız sağolsun destek almıyorum sebep de bulunmadı bende sezeryan oldumBaşınız sagolsun. Ben de 26. Haftalık gebeliğimde bebeğimin kalbi durmasıyla kaybettim bugün dört hafta oldu. Sizin bir sebep bulabildiler mi? Bana doktorum minimum 6-9 ay dedi ben de çok korkuyorum. Psikologa gittim biraz rahatlasam da yine korkular geliyor ama daha çok yeni bi 6 ay sonra böyle olmayacaksın dedi. Siz destek alıyor musunuz? Bir de ben sezeryan oldum sizin normal doğum muydu
Eğer imkanınız varsa destek almanızı tavsiye ederim. Ve canınızı sıkan üzen kıran size kendinizi kötü hissettiren kimseyle görüşmemenizi. Ben çok araştırdım inanın her yerde insanların hikayelerini okuyorum hepımızın acısı aynı hisler aynı. Sezeryandan sonra hemen hamile kalıpta ağrı sızı dışında risk yaşayan kimsenin hikayesini duymadım. Bir iki ay sonra bile kalan var. Ama tabi en doğrusu bence de en azından 6 ay beklemek okuduklarımdan ve doktorumun yorumundan bunu cıkardım. Korkuya gelince bence bu korku hiç bitmicek psikologumla da konustuk bunu hepımız cocuklarımızı aynı korkuyla büyütüyoruz. Hamileyken o korkuyu yaşamayanlar sadece psikopatlar, akıl hastalarıdır dedi.Sizinde basınız sağolsun destek almıyorum sebep de bulunmadı bende sezeryan oldum
Ben varım38. Haftada bebeğimin kalbi durdu . Hamileliğimde herhangi bir sorun yoktu birdahaki gebelik için korkuyorum bu şekilde doğuma yakın bebeğini kaybedip bir sonraki bebeğini sağlikla doğuran var mı?
Ben varım
Malesef benimde basima geldi 34 haftalikken kalbi durdu bebegimin hareketleri yavaslamisti anlamadim ertesi gun hic hareket etmedi öldugunu ogrendim ertesi gun sezeryanla dogum yaptim 10 ay sonra tekrar gebe kaldim perinatoloji doktoruna her ay gittim sizlere tavsiyem sezeryan dikislerinin iyilesmesi yeni bir gebelik icin vitaminlerinize sagliginiza dikkat etmeniz vakti gelincede yeniden gebe kalirsiniz insallah önlem olarakta kan sulandirici hap ve igne kullandim M melekannesi-35 D doa041125
Sizinde Başınız sağolsunBen varım
Malesef benimde basima geldi 34 haftalikken kalbi durdu bebegimin hareketleri yavaslamisti anlamadim ertesi gun hic hareket etmedi öldugunu ogrendim ertesi gun sezeryanla dogum yaptim 10 ay sonra tekrar gebe kaldim perinatoloji doktoruna her ay gittim sizlere tavsiyem sezeryan dikislerinin iyilesmesi yeni bir gebelik icin vitaminlerinize sagliginiza dikkat etmeniz vakti gelincede yeniden gebe kalirsiniz insallah önlem olarakta kan sulandirici hap ve igne kullandim M melekannesi-35 D doa041125
Allah size de çokça sabır versinMerhaba,
Bende 37. haftada ölü doğum yaptım. gerçekten ağır bir imtihan. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Acısı hiç geçmiyor ama zamanla hafifliyor unutulmuyor ama azalıyor. ilk günlerdeki kadar kötü hissetmiyorsunuz. Hormonların ektisi lohusalık dikişlerin acısı kaybın acısı insan allah bullak oluyor. ve tabi çevrenin gereksiz soruları. Ben sürecimi eşimin ve annemin desteği ile atlattım. Ve tabi bu süreçte en dayandığım şey Allaha yaklaşmak dua etmek şükretmek oldu. Çünkü sürekli kafamda neden oldu hastamıydı bişi mi vardı benden dolayımı vs derken gereksiz sorgulamalar insanı daha cok bunalıma sokuyor. Ben bu noktada nasibe inandım. Allah'ın nasip ettiğini 7 cihan bi araya gelse engel olamaz. Nasip böyle imiş diyerek günlerim geçti.
Şu bi gerçekki kesinlikle sağlıklı beden ve zihinde gebelik daha iyi olucaktır. Dikişlerin iç yaraların iyileştiğinde İyi bir perinotoloji uzmanı dahiliye dr u ve endokrin ile birlikte gebeliğini planlarsın. İnsan kaybettiğini yerine cabuk koymak istiyor anlıyorum ama sen her anlamda sağlıklı ve iyi hissedersen kaybın yerine daha kola gelecektir.
Sebepsiz ölü doğumda dr ların genelde önerisi Kan sulandırıcı igne Belki başlarda şeker ilacı diaformin. gebelik öncesi mutlaka tüm vitamin degerlerin optimal seviyede olması için öncesi vitamin desteği. gebelik süresi boyunca sıkı takip ve tabi erken doğum planlaması. olayın olduğu haftayı görmek istemiyor drlar 35 hafta sonrası gerçekleşen vakalarda.
Başın sağolsun.
Allah sabrını artırsın yüregini hafifletsin. Gececek insallah. ve bir gün gönlünden geçen her şeyi yaşarken bulacaksın kendini. Nasibine ve Allah' a güven. Dilerim ki bu imtihandan her birimiz geçmişizdir ve Allahın cennetle müjdelendirdiği hadise nail olmusuzdur. Amin Amin Amin.
amin her birimize insallah.Allah size de çokça sabır versin
İlk gebeliğiniz miydi ?
Bu kaybınızdan sonra gebeliğiniz oldu mu
Sizin ki çok çok daha zordur eminim bende 16 haftalıkken karnımda kalbi durması sonucu bebeğimi kaybettim ve ölü doğum yaptım. Daha önce de iki kimyasal gebelik geçirmiştim. Üç yıl geçti şuan yine hamileyim ama çok korkuyorum daha Bi an bile sevinsek korkularımız ağır basıyor. Ailemiz arkadaşlarımız bişeyler almaya başladı ama biz çöp dahi alamadık, hep dilimizde dua içimizde korku... Dr lar çok riskli kendini herşeye hazırla diyor başından beri, şuan Bi sıkıntı yok bebekte ama ilerledikçe daha zorlaşacak diyorlar... Kan pıhtılaşması var gebelik şekeri çıktı insülin kullanıyorum diyet yapıyorum. Daha önce de kayıplarım olduğu için dr lar hep negatif başlarda çok üzüldüm şimdi de üzülüyorum tmm ama tevekkül etmeye çalışıyorum, ne yapabilirim ki kim ne yapabilir.. Allahın dediği olacak. Diğerin de de herşey yolunda diyorlardı gelişimi çok iyi diyorlardı ama... Birbirimize dua edelim başka hiç bişey gelmez elimizden38. Haftada bebeğimin kalbi durdu . Hamileliğimde herhangi bir sorun yoktu birdahaki gebelik için korkuyorum bu şekilde doğuma yakın bebeğini kaybedip bir sonraki bebeğini sağlikla doğuran var mı?
Canim benim o korku ve çaresizlik hissi gerçekten cok zor yüreğimizi ferahlatsin allah. Bende yeni hamileyim pek sevinemiyoruz guzel gidiuir ama geçmiş tecrübe insanin yakasını bırakmıyor. Bende bu gebeliginde bir cop bile almayi düşünmüyorum. İlkinde o kadar cok sey yaptim ki her sey öylece kaldıSizin ki çok çok daha zordur eminim bende 16 haftalıkken karnımda kalbi durması sonucu bebeğimi kaybettim ve ölü doğum yaptım. Daha önce de iki kimyasal gebelik geçirmiştim. Üç yıl geçti şuan yine hamileyim ama çok korkuyorum daha Bi an bile sevinsek korkularımız ağır basıyor. Ailemiz arkadaşlarımız bişeyler almaya başladı ama biz çöp dahi alamadık, hep dilimizde dua içimizde korku... Dr lar çok riskli kendini herşeye hazırla diyor başından beri, şuan Bi sıkıntı yok bebekte ama ilerledikçe daha zorlaşacak diyorlar... Kan pıhtılaşması var gebelik şekeri çıktı insülin kullanıyorum diyet yapıyorum. Daha önce de kayıplarım olduğu için dr lar hep negatif başlarda çok üzüldüm şimdi de üzülüyorum tmm ama tevekkül etmeye çalışıyorum, ne yapabilirim ki kim ne yapabilir.. Allahın dediği olacak. Diğerin de de herşey yolunda diyorlardı gelişimi çok iyi diyorlardı ama... Birbirimize dua edelim başka hiç bişey gelmez elimizden![]()
O kadar iyi anlıyorum ki. Dr her gittiğimde yüreğim ağzıma geliyor, çıkıyorum bu sefer de bir daha kontrole kadar aynı. Eşim de bende çok korkuyoruz zaman hiç geçmiyor herkes düşünme tadını çıkar diyor ama yaşamayan bilemez gerçektenCanim benim o korku ve çaresizlik hissi gerçekten cok zor yüreğimizi ferahlatsin allah. Bende yeni hamileyim pek sevinemiyoruz guzel gidiuir ama geçmiş tecrübe insanin yakasını bırakmıyor. Bende bu gebeliginde bir cop bile almayi düşünmüyorum. İlkinde o kadar cok sey yaptim ki her sey öylece kaldı![]()
odak ister istemez orada oluyor. Benim cok ileri haftada olduğu için şuan cok stresli degilim ama yinede içimiz hep buruk. Kontrollerde ilk sorum kalbi atıyor mu demek oluyor. Ben içimden sürekli Ya musavvir ya latif ya bari esmalarını çekiyorum. Bebegin sağlıklı doğumu için rahatlamak için baya faydası oluyor. manevi bir rahatlık isterseniz deneyin.O kadar iyi anlıyorum ki. Dr her gittiğimde yüreğim ağzıma geliyor, çıkıyorum bu sefer de bir daha kontrole kadar aynı. Eşim de bende çok korkuyoruz zaman hiç geçmiyor herkes düşünme tadını çıkar diyor ama yaşamayan bilemez gerçekten
Bende çekiyorum ne görüyorsam duyuyorsam okumaya çekmeye çalışıyorum teşekkür ederim. Ben şuan 22. Haftadayım, sizin kaçıncı haftanız. Rabbim bize de her isteyene de sağlıkla sıhhatle afiyetle kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sonrasında da yine kolaylıkla sıhhatle afiyetle yetiştirebilmeyi, uzun ömürler versin inşallah. Ben diğerinde sadece iğne kullanmıştım bu sefer hem iğne hem ecopirin kullanıyorumodak ister istemez orada oluyor. Benim cok ileri haftada olduğu için şuan cok stresli degilim ama yinede içimiz hep buruk. Kontrollerde ilk sorum kalbi atıyor mu demek oluyor. Ben içimden sürekli Ya musavvir ya latif ya bari esmalarını çekiyorum. Bebegin sağlıklı doğumu için rahatlamak için baya faydası oluyor. manevi bir rahatlık isterseniz deneyin.
Her ne kadar kadere inansak nasip desekte insanın içi aman bişi mi olur demekten geri kalmıyor. Yinede güzel düşünmeye güzel olmasına odaklanmak lazım. Siz kaçıncı haftadasınız ?
Bu arada bende pıhtı yok ama dr um önlem amaclı aspirin igne ve varis corabı giydirıyor.
Kolaylikla olsun insalah saglikla kavuşun. Bende 13 haftalik oldum daha başındayız. Sağlıkla ilerler insallahBende çekiyorum ne görüyorsam duyuyorsam okumaya çekmeye çalışıyorum teşekkür ederim. Ben şuan 22. Haftadayım, sizin kaçıncı haftanız. Rabbim bize de her isteyene de sağlıkla sıhhatle afiyetle kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sonrasında da yine kolaylıkla sıhhatle afiyetle yetiştirebilmeyi, uzun ömürler versin inşallah. Ben diğerinde sadece iğne kullanmıştım bu sefer hem iğne hem ecopirin kullanıyorum
İnşallah Allaha emanet olun sizde bebeğiniz de. İnşallah hepimiz mutlu güzel haberlerimizi paylaşırızKolaylikla olsun insalah saglikla kavuşun. Bende 13 haftalik oldum daha başındayız. Sağlıkla ilerler insallah