- 15 Aralık 2014
- 45
- 15
- 13
- 34
- Konu Sahibi kardelen_91
-
Sezeryanla mı normal mi yapmıştın canımben 2 adetten sonra hamile kaldım
Sezeryanla mı normal mi yapmıştın canım
ölü doğum yapmış olupta ne kadar süre içinde anne olan var acaba?
6 aylık ölü dogum yaptım 3 bucuk ay oldu tekrar hamıle kalmayı cok ıstıyorum
doğum şekli önemli canım normal doğursaydım değil 3 ay ilk adette başlardım senin normal doğummu normalse bana kalırsa hemen yap çünkü 6 aylık kaybetmişsin henüz rahmin çok büyümemiş oluyo toparlanması kolay olur inşallah vücut depolarınıda vitaminlerle halledersin tabi planla olmuyo Allah verirse dememiz lazım
doğum şekli önemli canım normal doğursaydım değil 3 ay ilk adette başlardım senin normal doğummu normalse bana kalırsa hemen yap çünkü 6 aylık kaybetmişsin henüz rahmin çok büyümemiş oluyo toparlanması kolay olur inşallah vücut depolarınıda vitaminlerle halledersin tabi planla olmuyo Allah verirse dememiz lazım
normal yaptım canım benım ılk adetımı 28 kasım da gordum 40 gun lohusalık surdu o bıttıkten 36 gun sonra adet oldum ovı testı ıle takıp ettım bu ay ıns olmustur beklemedeyım folık asıt kullanıyorum 1 aydır ben cok ıstıyorum ıns rabbımde ıster de yenıdeen hamıle kalabılırım kaybetmek cok zorr
evt canım kaybetmek gercekten zormuş işte yaşayan anlıyor inşallah hayırlısından bu ay tutar dua et
sana da gecmıs olsun canım ne zaman kaybettın sebebı neydı benım kızım olacaktı kalbı delıktı gelısmemıstı
28 kasımda kaybettim canım kordon bükülmesi yani kordon bebeğin hiç biryerine dolanmamış kordon kendi etrafında dolanmış çok yazdım ama sanada yazayım doktorlar hiç böyle birşey görmemiş belkide dünyada tek çünkü çok sordum çok araştırdım yok çünkü kordon elastik bi yapıya sahipmiş ve kendi etrafında dönse bile tekrar açılırmış silikon gibi anlayacağın vermeyen Allah vermiyor
Benimde 6 aylık kayıp oldu ya normal doğumla şimdi kontrole gittiğimde 2 hafta önce toparlanmaya başlamış demişti ilk adetten sonra başlayabilirsin denemeye dedi bakalım .. Yarın bi sürü test yaptırıcam vucut depoları için sağlık ocağı yapmak istiyo daha doğrusu seni sağlıklı bi hamileliğe hazırlayalım bebek bütün vitamin depolarını boşaltmıştır dedi vitamin falan vericek galiba ..doğum şekli önemli canım normal doğursaydım değil 3 ay ilk adette başlardım senin normal doğummu normalse bana kalırsa hemen yap çünkü 6 aylık kaybetmişsin henüz rahmin çok büyümemiş oluyo toparlanması kolay olur inşallah vücut depolarınıda vitaminlerle halledersin tabi planla olmuyo Allah verirse dememiz lazım
40 gün mü sürdü senin kanaman canım ya benim 10 günde bitti hemen şimdide 1 ay olucak ne akıntı ne kanama hiçbişey yok adeti bekliyorum 40 gün içinde yada 40 günden sonra olursun adet dedi. Ayy inşallah hamilesindir bu arada :) yeni yıla bebeğinle girersin inşallahnormal yaptım canım benım ılk adetımı 28 kasım da gordum 40 gun lohusalık surdu o bıttıkten 36 gun sonra adet oldum ovı testı ıle takıp ettım bu ay ıns olmustur beklemedeyım folık asıt kullanıyorum 1 aydır ben cok ıstıyorum ıns rabbımde ıster de yenıdeen hamıle kalabılırım kaybetmek cok zorr
Evet canım benim önce kordon geldi doğumda ben bakıp incelemiştim hangi kafayla yaptım bunu bilmiyorum ama bakmıştım yani ettafında şeffaf sanki bişeyle sarmışlar onu çok kaygandı zaten .. Kısmet işte Allah biliyo orasını nasıl oldu da öyle oldu senin başına gelen ..28 kasımda kaybettim canım kordon bükülmesi yani kordon bebeğin hiç biryerine dolanmamış kordon kendi etrafında dolanmış çok yazdım ama sanada yazayım doktorlar hiç böyle birşey görmemiş belkide dünyada tek çünkü çok sordum çok araştırdım yok çünkü kordon elastik bi yapıya sahipmiş ve kendi etrafında dönse bile tekrar açılırmış silikon gibi anlayacağın vermeyen Allah vermiyor
Benimde 6 aylık kayıp oldu ya normal doğumla şimdi kontrole gittiğimde 2 hafta önce toparlanmaya başlamış demişti ilk adetten sonra başlayabilirsin denemeye dedi bakalım .. Yarın bi sürü test yaptırıcam vucut depoları için sağlık ocağı yapmak istiyo daha doğrusu seni sağlıklı bi hamileliğe hazırlayalım bebek bütün vitamin depolarını boşaltmıştır dedi vitamin falan vericek galiba ..
Evet canım benim önce kordon geldi doğumda ben bakıp incelemiştim hangi kafayla yaptım bunu bilmiyorum ama bakmıştım yani ettafında şeffaf sanki bişeyle sarmışlar onu çok kaygandı zaten .. Kısmet işte Allah biliyo orasını nasıl oldu da öyle oldu senin başına gelen ..
İşte onu düşündüm bende bi ara ben gördüm çünkü şeffaf sıvı vardı etrafında yumuşak plastik gibi ve çok kaygandı .. Allh ın işine karışılmazmış ya çok düşünmemek gerek galiba ya ..canım 64 kere dönmüş göbek deliğinden kopma noktasına gelmiş valla akıl mantık almıyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?