Ölü doğum sonrası Tekrar anne olmak isteyenler.

Merhaba canım öncelikle başınız sağolsun evet üç ay beklerseniz daha sağlıklı olur yani en erken 3 ay bende kaybettim kızımı karnında 28haftalıkken tam 9 ay sonra hamile kaldım ve artık diyordum ki çocuğum olmayacak ama sonra düşündüm ki allahım bir kere verdi birdaha neden olmasın ki sadece sabır gerek tabiki olucak yavrunuz sakın benim gibi düşüncelere kapılmayın Zorlu bir süreç sizi bekliyor güçlü olun lütfen sizde kucağınıza alacaksınız bebişinizi

Ahhh fadikcaan inşallah inşallaahh canım. İş yerinde aynı anda hamile kaldığımız arkadaşlarımı görünce Rabbimin gücüne gitmesin,aslaaaaa kıskançlık değil sağlıkla sıhhatle bağışlasın rabbim herkesin evladını ama,içim çookk burkuluyor.
Allahımmm yardım etsin hepimize

Ben 9ay sonra hamile kaldım belki siz daha erken kalırsınız ama mutlaka 3 ay bekleyin aynı şeyleri yaşadık diyebilirim ve ben 2 hafta sonra işe başladım insanların bakışları falan insanı çok yoruyor ve üzüyor ama takmayın hiçbirşeyi

evet evet gerçekten bilmeyenler nasıl gidiyor hamilelik dediğinde gözlerim dolmadan cevap veremediğim tek bir an olmadı.
Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin tez zamanda dileyen,bu sorunu yaşayan yaşamayan,kucağına bebeğini almak isteyen herkeslere.Mübarek cuma ve kandil vakti,bu dualarımız kabul olsun hayırlısıyla...

ayrıca ağustosa kadar deneyip,ağustostan sonra aşılama,tüp bebek Allah hangisini nasip ettiyse o şekilde tedaviye başlayacağız.

Hayırlısı olsun bnce normal yollarla deneyin sonuç olarak hamile kalabiliyorsyn

Merhaba çocuğunuz oldu mu inşallah olmuştur sağ salim kucağınıza almışsınızdır merak ettim.

Topik oldukça eskiymiş ama görünce yazmak istedim 21 haftalık ölü erken Doğum sonrası anne olmak isteyen adaylardan biriyim

Şimdi erken Doğum sonrası olacak ilk reglimi bekliyorum heyecanla... Bilmezdim regl olacağım günü böyle içten bekleyeceğimi. Kaldı ki geçmiyor zaman... İnşallah Rabbim tez vakitte rahmimize Yen'i melekler kondurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…