- 29 Mayıs 2020
- 48
- 29
- 3
- 31
- Konu Sahibi ankamaras11
-
Bilmiyorum şoktayım sanki yaşıyor gibi 52 yaşındaydıBen de babacığımı 54 yaşında kaybettim. Kötü bir hastalıktan maalesef. Ama kabullenemedim, didindim durdum. Çareler aradım. Hiçbir şey kar etmedi, yaşatamadım babamı. Ve gözümün önünde eridiği halde kaybı büyük bir şoktu, kurtulacağına inanıyordum. Her şey yarım kaldı. Hayallerimiz vardı. Torunlarıyla hayalleri vardı. Büyüdüklerini göremedi. Bazen 70 yaşında, 80 yaşında birilerini görünce babacığımın da o kadar ömrü olsaydı torunları kaç yaşında olurdu diye hesaplıyorum. Bir gün tekrar kavuşacağımızı hayal ediyorum. Bizi gördüğünü düşünüyorum. Bu düşünceler ve inançlar tek dayanağım
Benim 1 yıl oldu. Bilmiyorum unutulur mu, ben hala şokunu atlatamadım galiba. Bazen bir şey takılıyor kafama, bunu babam bilir diye düşünüyorum ve elim telefona gidiyor. Ona anlatmak istediklerim oluyor. Çok özlüyorum. Kalbim hala yanıyor.
Allah rahmet etsin inşallah10 gün oldu babamı kaybettim
İçimde bi sancı var. Kötü hastalıktı öleceğini bilmemize rağmen hep bi umut vardı içimde
Hiç keyfim yok her şey boş anlamsız sanki
Sürekli babamı düşünüyorum
Günden güne koyuyor acısı
Şimdiden çok özledim
Bu acı geçer mi bilmiyorum çok kötüyüm çok
Başınız sağolsun babam vefat edeli 3 gün oldu şokta gibiyim bi aglıyorum bi gülüyorum babam kolon kanseriydi bir ayda eridi hep iyileşcek sandım ama olmadı ölüme kimsenin gücü yetmiyor10 gün oldu babamı kaybettim
İçimde bi sancı var. Kötü hastalıktı öleceğini bilmemize rağmen hep bi umut vardı içimde
Şimdiden çok özledim
Allah merhameti ile muamele etsin10 gün oldu babamı kaybettim
Şimdiden çok özledim
Geçmez canım 5 yıl 4 ay 2 hafta oldu babam gideli sadece alıştım yokluğuna.Hala bazen öldüğünü unutup tam bir şey için yeltenirken içimde ki o normal beni saniyelik olsa da yaşarım.Giden kalanlarin da bir yanını götürür işte.Zaman tanı kendine bol bol dua et onun senden tek beklentisi o artık.Allah rahmet eylesin10 gün oldu babamı kaybettim
Şimdiden çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?