- 29 Mayıs 2020
- 48
- 29
- 3
- 31
- Konu Sahibi ankamaras11
-
Ah akciğer kanseri bende bu meret hastalıktan kaybettimBol sabırlar diliyorum size
17 yıl önce babamı akciğer kanserinden kaybettimSizi çok iyi anlıyorum çok zor günler geçiriyorsunuz ama zamanla hafifliyor içimizi yakan o ateş gibi acı,asla geçmiyor ama hafifliyor...
bende babamı kaybedeli 4 yıl oldu kesinlikle bizi gördüklerini düşünüyorum bende, çoğu kez hissettim bu durumuBizi gördüğünü düşünüyorum.
Beni bir ay vardi torunu gormeye goremedi okdr zorkibende babamı kaybedeli 4 yıl oldu kesinlikle bizi gördüklerini düşünüyorum bende, çoğu kez hissettim bu durumukına gecemden 1 gün önce gördüğüm rüyayı asla unutmam, babacığım yemyeşil bir bahçede ağırladı beni rüyamda düğün yemeği yedik baba evindeki son gecemde veda etti bana hiç konuşmadı sadece gülümseyerek baktı bana düğünümü göremedi ama biliyorum ki hissetti torunlarını göremeyecek ama biliyorum ki onların varlığınıda hissedecek
Bu acı geçmez, benim babam vefat edeli 9 yıl oldu acısı hala duruyor, eskimiyor, ama hafifliyor. Sizin de hafifleyecek hiç merak etmeyin. Bol bol dua edin babacığınıza, Allah mekanını cennet eylesin10 gün oldu babamı kaybettim
İçimde bi sancı var. Kötü hastalıktı öleceğini bilmemize rağmen hep bi umut vardı içimde
Hiç keyfim yok her şey boş anlamsız sanki
Sürekli babamı düşünüyorum
Günden güne koyuyor acısı
Şimdiden çok özledim
Bu acı geçer mi bilmiyorum çok kötüyüm çok
AminBu acı geçmez, benim babam vefat edeli 9 yıl oldu acısı hala duruyor, eskimiyor, ama hafifliyor. Sizin de hafifleyecek hiç merak etmeyin. Bol bol dua edin babacığınıza, Allah mekanını cennet eylesin
Rabbim sabır versin canım elimizden gelen birşey yok hayatın kanunu malesefBeni bir ay vardi torunu gormeye goremedi okdr zorkiyenidogum yaptigim bir gun bende hisdettim yanimizdaydi torununu verdim kucagina sevdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?