Sizin de başınız sağolsun..Ben teselli bulamazken kendime sizi nasıl edebileceğimi bimiyorum .Allah rahmet eylesin abimize ve ablasına...Geride kalanlar için sıhhatli ve uzun ömürler diliyorum..Bende bugun 40 yasinda 4 cocuk babasi hayat dolu gencecik arkadasimizi abimizin olum haberini aldim
Onunda ablasi 2 ay once koronadan olmusdu
Abimizde kalp krizi gecirdi sanirim oda dayanamadi ablasina
Cok uzgunum acini paylasiyor yasiyoruz
Ne diyebiliriz ki
Mekanlari cennet olsun
Gulusu cocuklariyla oynamasi hic gitmiyor gozumun onunden
Canim benim allah razi olsun hepsinin mekani cennet olsunSizin de başınız sağolsun..Ben teselli bulamazken kendime sizi nasıl edebileceğimi bimiyorum .Allah rahmet eylesin abimize ve ablasına...Geride kalanlar için sıhhatli ve uzun ömürler diliyorum..
Kuzenlerimden biri trafik kazasında vefat etti,diğeri 6. Kattan dengesini kaybedip düşerek vefat etti.Kuzenleriniz de mi kalp krizi gecirdi? Basiniz sagolsun. Eger yaptirmiyorsaniz duzenli saglik taramasi yaptirin.
Estafirullah canım...Yalnız olmadığımı biliyorum malesef..Ne çok acı var..Canim benim allah razi olsun hepsinin mekani cennet olsun
Senin derdin sana yeter zaten uzmek icin yazmadim ayni aciyi yasiyoruz bil istedim yalniz degilsin
Başınız sağ olsun.. çok büyük bir acı…Merhaba arkadaşlar.Dün gece halam vefat etti.50 yaşında bile değildi.Hiç bir hastalığı yoktu.Acılara dayanamadı.İki sene önce iki tane genç yaşta kuzenimi ani ve acı bir şekilde kaybettik.Hemen akabinde hiç bir şey yokken ani bir kalp krizi ile bütün sülalenin direği olan amcamı. O da ellisinde yoktu.Sonra diğer halam vefat etti.Bütün bu olanların üzerine halam depresyona girdi.İyileşemedi.Üzüntü,yas süreci derken bağırsakları İLE ilgili problem yaşadı.Çünkü yaşananları hazmedemiyordu.Doktorlar bile anlam veremedi.Kanser vs. gibi bir şey olmamasına rağmen bağırsakları iflas etti.En sonunda diğer organları da iflas edince dün gece vefat haberini aldık.
Ne hissettiğimi bilemiyorum.İçimde bir yumru ,adeta yutkunamıyorım. Bu haberlerin hepsini gece vakti aldık.Hatta o kadar alıştık ki cenazeye hazırlık süreçlerinde uzman olduk.Bunları söylemek bile acı veriyor.Sanki herkes sıraya dizildi.Ölümün yaşlısı genci yok ama kaybettiklerimizin hepsi gençti.25,27,49,50,55..Hepsi zamansız..İnsanız nihayetinde.Allah’ın neden bizi böyle sınadığına anlam veremiyorum.İnançlı bir insanım.
“Allahım çok yorulduk.Ne olur kızma bana ,ama artık kimse ölmesin.”diye dua ettim.Öyle bir şey ki, sonradan vefat edenler bir öncekilerinin açısından öldüler sanki.Ölümü anlayamıyorum..Köyümüz bomboş kaldı.Köydeki evimiz sahipsiz kaldı.Bayramlarda toplandığımız köyümüz şimdi ıssız.Anılarımdaki herkes öldü..Ne kadar şendik.Ne kadar mutluyduk..Niye böyle olduk...
Ve ölen halalarım hiç evlenmediler.Aşık olmadılar..Sevmediler.Belki de çok sevdiler,kavuşamadılar..Kuzenlerim evlenecekti.Sevdikleri vardı.Sevdikleri yarım kaldı.Amcamın çocuğu yoktu.Bizi evlatları gibi benimserdi.
Peki babam.Nasıl dayanıyor bu acılara.Aklıma geldikçe fena oluyorum...Canım çok yanıyor..
Çok teşekkür ediyorum.Kalp için detaylı muayene oldum sadece.Diğer tahlilleri nasıl yaptırabilirim ?Başınız sağ olsun.. çok büyük bir acı…
Biraz duygusuz gelebilir size yorumum ama, dikkatimi çok çeken bir şey oldu..
Ölenler hep baba tarafınızdan, birbirleriyle yakın akrabalar. Hemen hepsi genç yaşta ve sebepsiz gibi görünen ölümler..
Bence genetik tahlil yapılmalı, muhtemelen kalıtsal seyreden bir hastalık mevcut baba tarafınızda.
Eğer bulunursa sizin de içiniz rahat olur..
Tekrardan başınız sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?