4-5 ay önce beni mahallede görüp sanal ortamdan bulup ekleyen bir çocukla tanıştım. Israrları ile ve boşlukta olduğum kafası ile görüştüm.
Ben hiç etkilenmedim ama o benden baya etkilenmiş. Hergün şiirler yazıyor uzun uzun iyi geceler mesajı atıyor.
Ben ona seni sevmiyorum diye defalarca dedim olsun zamanla seversin ben seni yıllarca beklerim senden vazgeçmicem dedi.
Beni hastaneye götürmüştü bir kere sinemaya gidelim mi teklifini bu iyiliğinden dolayı reddedemedim. Arkadaşlarım sevmediğini söylesen de konuşmandan dolayı ümit eder dedi konuşmayı sonlandırmaya karar verdim. Dün için son kez sözümü tutup bağları kopartmak istedim.
Dün sinemaya gittik. Otoparka aracı sokarken araçlar kontrol ediliyordu.
O sırada babasının diğer arabasında silah unuttuğundan falan bahsetti geçen az daha yakalanıyordum ruhsatsızdı falan dedi
Suratım bir garipleşince babam taksicilik yapıyordu bu şekilde suriyelilerden kurtuldu ondan beri hep taşır dedi üstelemedim.
Çok sıra vardı o sırada araç kontrolü yapılırken arkadan birisine kızmış anlamadım
Dedi ben bu araba için adam öldürdüm sizi de öldürürüm dedi.
ben şok oldum suratım değişti gerçekten ne diyeceğimi bilemedim.
Noluya ya şaka yaptım dedi.
Ne şakası ya bu dediğin çok farklı bir boyuta sokuyor işi ne şakası dedim.
Şaka yaptım her şeye kızıyorsun valla şaka yaptım dedi.
Sinemadan çıktık yemek yiyelim dedi yok dedim doğru eve geldim
Hala uzun uzun mesajlar yazıp beni sevdiğini söylüyor
Böyle şaka olabilir mi ?
Konuşmayı tamamen bırakırsam bana zarar verirse diye de korkmaya başladım açıkçası.
Evimi, işimi her şeyi biliyor.
Umarım şaka yapmıştır.