- 27 Eylül 2020
- 106
- 43
- 48
- 27
- Konu Sahibi Shadygirl054
-
Doktora gitmeniz gerekiyor tabiki bunun neyini soruyorsunuzMerhaba öZellikle düzce depremi sonrasında prdaydım geceleri bi korku oluyor eskidende oluyordu ama yoğunlaştı. Kendimi ani bi kalo krizi geçirecekmiş gibi hissediyprum ve geceleri uyuyamıyorum kalbim hızlı atoyor ve ağeıyor bugün de uyuyamadım malesef ne yapmam gerekiypr artık çok yoruldum
Geçmiş olsun ,bir piskiyatriste gitmeniz gerekiyor yada piskolog anksiyete olmuş gibi ilerlemeden bir destek almanızı tavsiye ederim( kendim de destek aliyorum)Merhaba öZellikle düzce depremi sonrasında prdaydım geceleri bi korku oluyor eskidende oluyordu ama yoğunlaştı. Kendimi ani bi kalo krizi geçirecekmiş gibi hissediyprum ve geceleri uyuyamıyorum kalbim hızlı atoyor ve ağeıyor bugün de uyuyamadım malesef ne yapmam gerekiypr artık çok yoruldum
Benzer şeyleri yaşayan insanlardan bilgi almak istedim yoksa biliyorum doktora gitmem gerektiğini yakın zamanda gidicem zatenDoktora gitmeniz gerekiyor tabiki bunun neyini soruyorsunuz
Benzer seyleri yasayan insanlar da sizin uyumanizi saglayamaz; doktora gitmelisinizBenzer şeyleri yaşayan insanlardan bilgi almak istedim yoksa biliyorum doktora gitmem gerektiğini yakın zamanda gidicem zaten
İşte bu yanlışBenzer şeyleri yaşayan insanlardan bilgi almak istedim yoksa biliyorum doktora gitmem gerektiğini yakın zamanda gidicem zaten
Sibel hanım sizin sgk ifade konusu vardı ne oldu bana da bir yazı geldiGeçmiş olsun ,bir piskiyatriste gitmeniz gerekiyor yada piskolog anksiyete olmuş gibi ilerlemeden bir destek almanızı tavsiye ederim( kendim de destek aliyorum)
Deprem sizde anksiyete bozukluguna yol acmis gibi. Tabi doktora gorunun. Ilac kullanmaya baslayabilirsiniz. Depreme gelince, bence en iyisi Marmardan kulliyen tasinmak.Merhaba öZellikle düzce depremi sonrasında prdaydım geceleri bi korku oluyor eskidende oluyordu ama yoğunlaştı. Kendimi ani bi kalo krizi geçirecekmiş gibi hissediyprum ve geceleri uyuyamıyorum kalbim hızlı atoyor ve ağeıyor bugün de uyuyamadım malesef ne yapmam gerekiypr artık çok yoruldum
Gittim sgk müfettişi ile görüştüm. Hastane ile ilgili şikayet olmuş ameliyatı olup olmadığını epikriz raporunu ve kac paraya olduğunu sordu anlattım ve gösterdim bitti :)Sibel hanım sizin sgk ifade konusu vardı ne oldu bana da bir yazı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?