Ölüm korkusu

çok unutmadan yaşamamak lazım ama her dakika da hatırlarsan yaşayamazsın.
seni korkutan bir şey mi var?
mesela şu an ölsem ahhh şunu da yapsaydım diyecek bişeyim yok benim.
hayatta her günümün değerli olduğunun farkında olup insan ilişkilerimi de ona göre kuruyorum çünkü.
eşimle evden küs çıkmıyorum, ailemle dialogumu iyi tutuyorum.
kazaya falan kurban gidip ölürsem de ölürüm yani o da şans biraz.
evde vasiyetim de var eşime mektup şeklinde verdim. ölürsem açacak

O kadar cok kitap okuyorum ki sonradan farkettim hepsi polisiye. Sevdigim icin okudum ama sabirim beni kotu etkiledi bi de ustune gundem. Cok etkilendim sanirim farkli seylere yonelmeye calistim ama yine de aklimdan cikaramiyorum. Hani bu ölüm istegi degil yanlis anlasilmasin tamamen korkusu.

Ben de yazın böyleydim anneannem vefat edip onu toprağa gömülürken gördükten sonra başladı her şey. 1 ay falan bir şey yiyemedim. Sürekli aklımda ölümün eninde sonunda geleceği, ve o toprağın altına gireceğim geliyordu. Annem ve babamın ölümünün de bir gün geleceğini biliyordum. Bununla ilk defa karşılaşmıştım önceden hep kafamdan uzaklaştırıyordum ama artık görmezden gelemiyordum bu gerçeği. Hatta başkalarının nasıl bunu unutarak yaşadığını anlayamıyordum. Nasıl olsa ölcez şuan yaptıklarımın hiçbir anlamı yok diyordum. Ateizmi kabullenme evresinde olduğum için de beni en çok yokluk korkutuyordu. Hala çok alışmış değilim ama en azından gün içinde aklıma gelmiyor. Eğer bir dine inanıyorsan sana zor gelmemeli ölüm. Ben de inanmayı çok isterdim..

Sorunum fazla inanmaktan kaynakli sanirim. Gelicek sonra nolucak geri de kalanlar. Cok boz geliyo hersey.

Back
X