Olum ok hasta :(

1.dereceden bir akrabam şizofrendi,
ama tanıdığım en mükemmel insandı, öncelikle gizli bir robin hood-tu o
insanlar ona acırlar bişeyler veriler, oda bu aldıklarını fakirlere verirdi.
bir şizofreni anlamanın bazen çok zor olduğunu fakat başedilmeyecek bir durum olmadığını anlatmakla başalayalım işe öncelikle oğlunuzla sürekli diyaloğa girin çoğu şizofren hastası, yanlızlıktan, şiddetten, istemedikleri bir olaydan kaynaklanan durumlardan hastalığa geçiş yaşarlar, aslında çok başarılı insanlar arasında da yoğun bir hastalıktır. erken teşhis çok önemli, saldırgan durumların önlenmesi açısından, umarım hep birlikte aşarsınız bu durumu, ama kökeninde ne yattığını irdeleyin, onun yanında olun
onlarla yaşamak bazen zordur, uyumazlar daha doğrusu geceden korkarlar gece uyumazlar gündüzleri uyurlar, bir yere odaklanırlar vs. Allah yardımcınız olsun, umarım sadece başlangıçtır, ilerlemez

çok geçmiş olsun canım benimopuyorumnanaktan
rabbim şifa versn
hem bak ne güzel,böyle seven kocaman yürekli bi annesi var
sarıp sararsın kuzcunu.ona bi şey olmaz opuyorumnanaktan
anne gibisi var mı ya:asigim:

simdi bütün yazilari okudum inan cok üzüldüm ..bir anne olarak neler yasadin..gecen gündüz+n mahvolmustur...sükürler olsunki atlatmissin..maasallah cok ugrasmissin doktor doktor iyi gezmissin aferin...almancanda var heraldeki herseyi kendin yapmissin...allahtan almanca biliyosun bilmedigini düsünsen ne yapardin :(( hep beklemen gerekirdiki biri gelsinde yardim etsin diye...allahim daha iyi etsin yarabbim...kimseyi allah evlatla denemesin ...iyisiniz demi simdi ...uzun zamandir yazmamissin..

Konuyu ilk actiginizda sizofreni teshisini hemen koymustum,benimde yakinim sizofreni hastasi ama oglunuz sizofreni diyemedim.Erken teshis gercekten cok onemli size tavsiyemm mutlaka ama mutlaka yalniz birakmayin hep cevresinde olun kalabalik ortamlarda,faaliyetlerde bulundurun!Allahim kimsenin basina vermesin bu hastaligi cok zor cok!

1 aydan fazla oldu oglum cikali ve durumu cok iyi hatta yasadiklariyla dalga bile geciyor artik. hepinize desteklerinizden dolayi cok tsk ediyorum opuyorumnanaktan
cok iyi bir psyatir da bulduk 2-3 haftada bir düzenli olarak ona gidiyor

Back
X