- Konu Sahibi cherry_jam
Şartlar da acımı yaşamama izin vermiyor. ben ağlarken eşim bana çok kızıyor bağırıyor,benim kafayı oynatmamdan korkuyormuş,normal değilmiş bu davranışım,düşünebiliyor musun ben ağlamak için eşimin uyumasını bekliyorum. dayanamıyorum ki,ağlamak istediğim için mi bu kadar sorun çıkarıyorum,ister miyim bunu?? kalbim acımasa ağlarmıyım, en yakının bile seni anlamazken acım kat kat artıyor. ben çok merhametli biriyim, evliliğimi bozmaya çalışan iftiralar atıp ıspatlayamayan birinin geçen ay trafik kazasında öldüğünü duydum ona bile dayanamadım çok ağladım. düşmanıma ağladığımı gören eşim babam için bu kadar üzülmemin normal olması gerektiğini idrak edemiyor.
yaşamayan tam olarak anlayamayabiliyor canım.. ben herkesin yanında ağlayamıyorum.. çünkü kimse samimi gelmiyor artık bana.. saysam 3 kişi ya var ya da yok.. kendi çekirdek ailemin yanında bile ağlayamıyorum..mesela senle şuan duygularımı paylaşmak bile ne çok hafifletiyor beni.. çünkü anlıyorsun, çünkü benim bu süre zarfında düşündüklerimi, yaptıklarımı anlayabiliyor, hak veriyorsun.. dolayısıyla gerçekten anlaşıldığımı düşününce hafifliyorum.. sağolasın..