- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
:çok üzgünüm:Ayy tüylerim ürperdi okurken..
Ne kadar doğru sözler yarınların hiç bir garantisi yok aslında..
Nasılki yeni doğan bir bebeğin,haberini aldığımızda seviniyorsak
Sevdiklerimizin yakınlarımızın acı haberlerini aldığımızda da bir o kadar üzülüyoruz..
Tama doğanın kanunu bu ama..
Doğum haberleri her zaman insana bir huzur verirken,ölüm haberleri hep acıyı,hep gözyaşının getirir insana...
Duygularım karma karışık oldu,inan sanki en yakınım olan birisi ölmüşte onun haberini almış kadar içim acıdı birden :a015:
Annemin cansiz bedenini kendi gözlerimi gördüm adosum, kendi ellerimle dokundum...ve yinede inanamiyorum..:çok üzgünüm:...Bu nasil bir celiskidir?? Bu nasil bir tuhafliktir degilmi?? :çok üzgünüm:
Allah (C.C.) öyle bir sabir vermiski insanogluna öyle bir güc vermiski kaldiramayacagi aci yokmus meger...En aci Aciyi Ölüm acisini bile kaldirabiliyormus....
Allah gecinden versin tabiki lakin yarin öbür gün bizde bu yolculugu yapacagiz her canli gibi...o yüzden bence ölümü acida olsa hatirlamamiz lazim....cünkü ne kadar cok hatirlarsak bu dünyada yaptiklarimiza ve söylediklerimize o kadar özen gösteririz bence...
Ay bu sözlerin beni derinden yaraladı.Bir an kendimi senin yerine koydum,bir an canımdan çok secdiğim annem ve ben..
Yoo hayır ben kaldıramam böylesine büyük bir acıyı kaldıramam ben..
Sevdiklerimin acısını yaşamaktansa,benim canımı alsın Rabbim..Benden alsın anneme babama versin..
İnan halen şoklarda gibiyim,bu yazdıkların,bu yazılanlar beni çok derinden yaraladı,inanılmaz etkilendim.:çok üzgünüm:
Allah'ım anneciğinin mekanını Cennet eylesin,geride bıraktığı siz sevenlerine çok büyük sabırlar versin..
Hiç birşey söyleyemiyorum,resmen nutkum tutuldu inanki..
Ay bu sözlerin beni derinden yaraladı.Bir an kendimi senin yerine koydum,bir an canımdan çok secdiğim annem ve ben..
Yoo hayır ben kaldıramam böylesine büyük bir acıyı kaldıramam ben..
Sevdiklerimin acısını yaşamaktansa,benim canımı alsın Rabbim..Benden alsın anneme babama versin..
İnan halen şoklarda gibiyim,bu yazdıkların,bu yazılanlar beni çok derinden yaraladı,inanılmaz etkilendim.:çok üzgünüm:
Allah'ım anneciğinin mekanını Cennet eylesin,geride bıraktığı siz sevenlerine çok büyük sabırlar versin..
Hiç birşey söyleyemiyorum,resmen nutkum tutuldu inanki..
Gulsumcugum ben bu tur konuları desıfre etmeyı pek sevmıyorum hatta cok hassasım ama yarama dokundu bu yer..
Annem 41 yasında ve gecen hafta kalp krızı gecırmıssVe ben gurbetteyım onsuz nefes alıyorum onsuz ızlıyorum yagan yagmuru atan topragı..
Onu dokunmadan onu opmeden yasayamam gıbı gelırdı..Aılemsız yaapamam gıbı gelırdı ama Rabbım cc nasıbıımızı burası tayın etmıs..
Nasıl hıssettıgımı anlayabılırsın belkı..
Insallah canım..Allah cc razı olsun..Iste hersey bızım ıcın..Ben haftaya gıdıyorum yanlarına zaten ınsallah..
Yerınde ıyı olsun hepsı,heerkes..O kadar da canlı pozıtıf bır ınsan kı bana dedıgı sey sakın gelme zahmet etme bıtanem,ben cok ıyıyım,hem Mıya usur hasta olur yollarda..yanı demek boyle bısı ben annemı dusunuyorum annem benı torununu dusunuyor..
Rabbım bu nasıl bır derınlıktır baglılıkktır..Gulsumum bılıyorsun annecıgının en guzel emanetı SenSın bu dunyaya..ve kardeslerın..Bılhassa cuma gunlerı Kuranın Kalbını okursak ınsallah en anlamlı armagandır bu annecıgıne..Sureklı daıma okumak onu anmak..Rahat uyumasını saglamak..
Kısının arkasından devam eden amel ve sadakalarından bırı evlatlarıdır..Dualarımız olmasa neyımız var kı..
allahtan bütün ölmüşlerimize rahmet diliyorum, hepsinin mekanı cennet olsum.
Gülsüm;
çok güzel çok anlamlı bir yazı.
zaten biz insanoğlu başımıza gelene kadar birşeylerin ciddiyetine varmayız genelde.
insan doğuma ne kadar çabuk alışıp kabulleniyorsa, ölümü o kadar kabullenemiyor.
aslında ne kadar içiçe doğumla ölüm..
1,5 sene önce teyzem 24 yaşındaki oğlunu -kuzenimi- toprağa verip eve geldiğinde demişti ki;
"hep gazetelerde okur, televizyonlarda seyrederdim. evlat kaybetmek nasıl birşeydir, insan böyle bir acıya dayanamaz, benim başıma gelse o an çatlar, ölüverirdim. ama bak ölmedim, çatlamadım hala nefes alıyorum. keşke alamasam ama alıyorum" demişti.
hep aklıma gelir bu kelimeler, demir gibi oturur içime.
insan herşey gibi ölüme de alışabiliyor demek ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?