• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm

sorması ayıptır, hayvanlar neden "geberiyor"?
günah bile işlemeyen canlılara neden gebermeyi layık gördünüz?
yolda araba çarpıp ölmüş bir köpeğe ya da kış günü soğuktan donmuş bir kuşa gebermiş mi diyorsunuz?

benimde garibime gitti yazdığı ama öyle demek istememiştir diye bişey yazmadım :26: yoksa yazdığı çok rahatsız edici gerçekten :31:

Eski konunu okudum belliymiş be canım bağıra bağıra geliyormuş ihanet.
Üzülme lütfen umarım kendine bir şey yapmazsın..

benimde garibime gitti yazdığı ama öyle demek istememiştir diye bişey yazmadım :26: yoksa yazdığı çok rahatsız edici gerçekten :31:

başka bir şey demek istemiştir umarım. :44:
neyse arkadaşın konusunu sabote etmiyim :34:
gerçi o da yazdı gitti cevap vermedi bi daha.

sorması ayıptır, hayvanlar neden "geberiyor"?
günah bile işlemeyen canlılara neden gebermeyi layık gördünüz?
yolda araba çarpıp ölmüş bir köpeğe ya da kış günü soğuktan donmuş bir kuşa gebermiş mi diyorsunuz?
layık görme meselesi değil. hayvan severliğim konusunda şüphen olmasın. ölmüş bi hayvan gördüğümde asla bu tabiri kullanmam. o ifade hayvanlar için kullanılır. bu nedenle de argodan öyle yerleşmiş dilimize. kızınca birine gebersin filan o yüzden denir. hayvan ölüsüne nasıl "leş" deniyosa bu da onun gibi.
yeteri kadar açıklayıcı oldu diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Canim ben sana daha onceki konunda istihare yap kesin bise yapiosa cikar demistim hatirliosan? Ve yapcam demistin yaptinda oylemi cikti cnku ben demistim bak kisa surede ortaya cikar die ben hic yanilmadim her seferinde ciktigi icn biliorm eger yapmadiysanda beraat kandilinin hurmetine alah sana gosterdi.. beraat kandilinde kaderler degisir ona gore dua etmelisn ve senin kaderinde boyle degisti iste ben her ne kdr kotu durumda olduguna uzulsemde o srefsizden kurtulduguna suan sukredioeum gercekten allah cok sukurrrrrrrr gordun de bitti

___dega___

Canım şu istihare namazını anlatabilir misin bana da??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecen gun de ölmek istedigine dair konu acmistin. Senin ablan olsam kolundan tuttugum gibi psikiyatra gotururum

Burdayim olmedim daha merak etmeyin.aksam aradigimda acmadi teli aradim aradım en sonunda acti.bitti dedim dedi.ne bitmesi konuştuk ya bugün dedim sonra yanindaki kiza verdi. Kiz eski sevgilisi ve rus bana bahsetmisti.sen beni terk etyi bende senden intikamimi aldim dedi.ne diyebilirdimkiii hersey yalan. ..
.niye yasagayim kime inanayim

Burdayim olmedim daha merak etmeyin.aksam aradigimda acmadi teli aradim aradım en sonunda acti.bitti dedim dedi.ne bitmesi konuştuk ya bugün dedim sonra yanindaki kiza verdi. Kiz eski sevgilisi ve rus bana bahsetmisti.sen beni terk etyi bende senden intikamimi aldim dedi.ne diyebilirdimkiii hersey yalan. ..
.niye yasagayim kime inanayim

Vallahi degmez bak şu mübarek gecede üzüldüğüne..

Ben ona değil yalana inandığım için ağlıyor

Sevgilimin beni aldattigini ogreneli 5 dakika oldu....su anda baska biriyle beraber uyuyor.ben.olmeyimde kimler ölsün..yeni bir sabaha uyanmak istemiyorum

Seni sevmeyen olsun

Seni sevmeyen seni aldatan birisi için üzülmene değmez ki canım çünkü o seni haketmemiş seni haketmeyen birisi için de boşver sakın üzülme.
Ne hali varsa görsün böyle bir günde ölümü aklında bile geçirme oturup dua et bence karşına Rabbim daha hayırlı ve seni sevecek birisini çıkartsın.

Cok yorgunum bilemezsinizzzzzz

Bence o anca o yataklara layık. Gerçek aşkı sevgiyi asla tadamicak. Daha dünkü çocuk bu baksana yok intikam aldım bilmem ne. Ne diyon ollum sen. Srn kalemimi kirdin ben de seninkini kırdım. Çocuk bu daha buyumemis yaa. Inan ilerde böyle bi günde böyle degersiz birine uzuldugun için kendine çok kizicaksin

Amaannn değmeyecek biri için kendini hırpalama.
Bak mübarek gece,güzelce dua et,Allah'tan hayırlısını iste.Hatta şükret kurtulduğuna.
Bir daha da aramazsın umarım o "bipbip" i .....

Bu senin sabır sınavındır belki canım üzülme sakın kendine kızma, o şahsada sabırlı ol, hakaret yada ah etme enazından ağır ah etme, çok mübarek bir gecedeyiz ağzımızdan çıkan, aklımızdan geçen herşey bu gece kabul olur.. Bu arada herkesin bir hakettiği layığı vardır demekki onunkide o rus kadınmış.. Seni bekleyen daha iyisi varmışki böyle bi gecede çıkmış bu olay.. Ne sevgili için hatta koca için bile ölünmez, kimse vaz geçilmez değildir..Üzülme..

Back
X