• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölüm

nasılsın napıyorsun kendini nasıl hissediyorsun demen yeterli.. biraz zaman geçince de birinizin olduğu yerde buluşursunuz yüzyüze de destek olursun.. o da kalabalık dağıldığında biraz olsun kaçıp uzaklaşmak isteyecektir..

tüm önerileri söyleyip tekrara düştüyseniz, üzerinden ne kadar geçti bilmiyorum ama, normal günlük yaptığınız işlerden bahseden mesajlar da atabilirsiniz.
bugün okula gittim, şunu yaptım vs gibi.
aramak bence de daha iyi olabilir ama mesaj at yazmış arkadaşınız.
bu şekilde çok mutlu gözükmeyen mesajlar atabilirsiniz, gününüzü onunla paylaşmak adına.
çok uzakta değilse ziyaretine gitmek de bence güzel olur.

27 yaşında koskoca kadinsiniz ve mesaj yazayım mi be yazayım diye soruyorsunuz? Ben de lise öğrencisi sandım ilk msj inizda. Komik olmayın ya açın tlf nu ergen gibi msj nedir sana destek olmak icin geleceğim de. Çocuk musun ne msj i? Koskoca kadinsiniz

Arada yüzünü gülümsetecek kisa mesajlar atabilirsin. Günlük hayata dair enstanteneler. Gördüğünüz güzel bir seyin fotografini cekip atın. Kendinizi anlatın.

Arada arayın naber diye, ses tonundan etkileniyorum deyip bencillik yapmayın.

Konusmanın gidisatına göre de yanındayım, geleyim ister misin vs vs.. hatta gidebiliyorsanz gidin bile,bu ona güc verecektir

Mesajdan ziyade arayın, günde birkaç defa arayın, söyleyecek bir şey bulamasanız da arayın.

Eğer arada mesafe adına ucurumlar yoksa mutlaka yanına gıtmenızı onerırım. Benım bır erkek arkadasım vardı.Babamı kaybettıgım donemde ona sarılır aglardım.Allah razı olsun ondan..Bende derin yeri vardır. Ayrıldık bitti ama hala saygım sonsuz ve yerı derindir. Arayıp konusun mutlaka.. Her ınsan etkılenır ıllaki.. Hayatınızda sonsuza kadar yer almasını ıstemesenız bıle muhakkak yanında olun. Zaten elinizden geleni yapmaya calısıyorsunuz.

Eğer arada mesafe adına ucurumlar yoksa mutlaka yanına gıtmenızı onerırım. Benım bır erkek arkadasım vardı.Babamı kaybettıgım donemde ona sarılır aglardım.Allah razı olsun ondan..Bende derin yeri vardır. Ayrıldık bitti ama hala saygım sonsuz ve yerı derindir. Arayıp konusun mutlaka.. Her ınsan etkılenır ıllaki.. Hayatınızda sonsuza kadar yer almasını ıstemesenız bıle muhakkak yanında olun. Zaten elinizden geleni yapmaya calısıyorsunuz.
Ortada bir netliğim olsa giderim ama ne sıfatla gidebilirim ki bişeyler kesinlemş olsa ilerisi olsun olmasn giderdim,kendisine söyledim gelmek istiyorum diye hiç gerek yok böyle de cok destek oluyosun düşünmen yeter dedi,gerçi hoş istese bile gel demez direk ama diyorum ya bi adım olsa hiç durmam giderim.Şimdi gelen gidenden beni görmez düşünmez zaten o ben biraz insanlar cekilsin öyle gitmeyi düşünüyorum :( teşekkür ederim bu arada

sadece arayıp nasıl olduğunu sorman bile yanında olduğunu hissettirir çok kasma doğal ve samimi ol

Böyle bir durumda destekleyici ve ilgili olman gerekirdi, aynısı sana olsa o seni arayıp mesaj atmasa ulaşmasa ne hissederdin bunu düşünerek davran. Ben ondan ne beklerdim böyle bi durumda de, aklına gelenleri uygula.
Babasını kaybetmiş adam, kolay değil.

Merhabalar
Sevgili değiliz ama birbirimizi tanıma yolunda gibi bi durumdayız
Konuştuğum kişinin babası vefat etti
Farklı şehirlerdeyiz ortada kesin bi durum olmadığı için gidemedim
Hergün msj atıyorum sacmalıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum ama onu da merak ediyorum
Sadece aksamları soruyorum kendisini gündüz çok kalabalk oluyor diye
O gündüzleride benden msj bekliyormuş
Ama ben ne yazacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum yardım edin neler yazabilirim nasıl ilgilenebilirim
:KK43: :KK43:
ne mesajı yahuu telefon acın konusun ne garip davranıslar bunlar

nasılsın? diye sormayın iyi değil ama napıyorsun diye sorabilirsin, yoruldun mu? yemek yedin mi? buralarda havalar soğuk kendine dikkat et üşütme. diyebilirsin.
böyle durumlarda "nasılsın" en saçma soru ama onu düşündüğünüzü gösteren şeyler yazmalısınız çünkü desteğe ihtiyacaı var heleki erkekler dağılmazlar da kendilerini güçlü göstermek için kasarlarda kasarlar arayın konuşun günlük şeylerden bahsedin belki laf arasında kendisi de açılacak, belki babası ile ilgili bir anısını sizinle paylaşacak, belki biraz ağlayıp sakinleşecek ya da sadece sesinizi duyup mutlu olacak. Gün içinde de arayın, mesaj atın insan en çok kalabalıklar içinde yalnız kalır "ölüm" girdiğinde hanesine.

Back
X