- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi incicicegi3
Gecicek canim üzülme sen elinden geleni yapmissin. Gerisi zamana kalmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimGecicek canim üzülme sen elinden geleni yapmissin. Gerisi zamana kalmış
Ortada bir netliğim olsa giderim ama ne sıfatla gidebilirim ki bişeyler kesinlemş olsa ilerisi olsun olmasn giderdim,kendisine söyledim gelmek istiyorum diye hiç gerek yok böyle de cok destek oluyosun düşünmen yeter dedi,gerçi hoş istese bile gel demez direk ama diyorum ya bi adım olsa hiç durmam giderim.Şimdi gelen gidenden beni görmez düşünmez zaten o ben biraz insanlar cekilsin öyle gitmeyi düşünüyorumEğer arada mesafe adına ucurumlar yoksa mutlaka yanına gıtmenızı onerırım. Benım bır erkek arkadasım vardı.Babamı kaybettıgım donemde ona sarılır aglardım.Allah razı olsun ondan..Bende derin yeri vardır. Ayrıldık bitti ama hala saygım sonsuz ve yerı derindir. Arayıp konusun mutlaka.. Her ınsan etkılenır ıllaki.. Hayatınızda sonsuza kadar yer almasını ıstemesenız bıle muhakkak yanında olun. Zaten elinizden geleni yapmaya calısıyorsunuz.
ne mesajı yahuu telefon acın konusun ne garip davranıslar bunlarMerhabalar
Sevgili değiliz ama birbirimizi tanıma yolunda gibi bi durumdayız
Konuştuğum kişinin babası vefat etti
Farklı şehirlerdeyiz ortada kesin bi durum olmadığı için gidemedim
Hergün msj atıyorum sacmalıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum ama onu da merak ediyorum
Sadece aksamları soruyorum kendisini gündüz çok kalabalk oluyor diye
O gündüzleride benden msj bekliyormuş
Ama ben ne yazacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum yardım edin neler yazabilirim nasıl ilgilenebilirim
![]()
![]()