• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm

Bende anneciğimi 15 gün önce kaybettim. Kanser hastasıydı yedi ay zorlu gecen bi mücadelenin ardından kaybettim. Sizinle aynı duyguları paylaşıyorum. Hayattan ziyade bende suan dert edindiğimiz şeylerin ne kadarda gereksiz olduğunu düşünüyorum. Benimde tek tesellim öldüğündeki acıların dinmişliği ve yüzündeki huzuru görmek. Umarım orada çok daha mutludurlar. Sanırım bundan sonra kolay kolay bişeyleri dert edinmem bu hayatta diye düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.
Baskniz sağolsun

Evet ,sonradan farkettim ama bu hissizligin sebebi ucundan kıyısından korkuya dayanıyor bence. Yok olma korkusu !

Konu sahibi kendi hissiyatını daha iyi anlatır ama benim ateist arkadaşlarımdan duyduğum yok olmak değil enerjiye dönüşmek,doğaya karışmak gibi gibi

Babam vefat ettiğine tam hatirlamiyorum ya aksaminda ya da ertesi aksam tv acmistim haberlerdi sanirim... hayat devam ediyordu ...saskinlikmi desem tam bilmiyorum garip hissetmistim anliyorum sizi

İnançlı ol olma ölüme karşı hissedilen duygular aynı,bence,inançlı olmayan genelde madde yok olmaz dönüşür mantığında oluyo enerji temelli bir ele alış var,inançlı olanlar içinse hesap verme akabinde gideceğin yer vs vs,biliyorsunuz ama her iki grupta ölmek istemiyo sonuçta değil mi
"Madde yok olmaz dönüşür ." Çok merak ediyorum bu mantığı :) acaba madde neye dönüşerek dünyaya tekrar gelmeyi planliyo :halay:aklımda birşey var ama ban yemeyeyim:KK45:

"Madde yok olmaz dönüşür ." Çok merak ediyorum bu mantığı :) acaba madde neye dönüşerek dünyaya tekrar gelmeyi planliyo :halay:aklımda birşey var ama ban yemeyeyim:KK45:

Azcık fizik bilgisi olan anlar zannediyorum polemiğe girilecek bi mevzu değil,inanan inanır inanmayan inanmaz bizlik birşey zannediyorum yok

Konu sahibi kendi hissiyatını daha iyi anlatır ama benim ateist arkadaşlarımdan duyduğum yok olmak değil enerjiye dönüşmek,doğaya karışmak gibi gibi
Enerjiye dönüşmek ,doğaya karismak noktasında bir fikrim var ama söyleyemiyorum :) Mune Mune aplam saygılar :KK48:

Hayat bu hepimiz birgün öleceğiz bunu kabullenmek dildede olsa kabullendiğimiz bir durum
buna inandığımı kabullendiğimi düşünüyordum düne kadar
Hayatımda ilk kez ölü bir insan gördüm ve karma karışık bir ruh hali içerisindeyim neden
Ve bu kesinlikle korku değil
varmı böyle bir durum mu yaşayan
Aynı ruh haline haline bürüneceğimi bildiğimden ölüye falan bakmam çok korkarım zaten sürekli ameliyat oluyorum bi ayağım çukurda:KK17: ama bazen düşünüyorum ölüm bi son mu!yoksa bir başlangıç mı!

Azcık fizik bilgisi olan anlar zannediyorum polemiğe girilecek bi mevzu değil,inanan inanır inanmayan inanmaz bizlik birşey zannediyorum yok
Yooo asla polemik niyetinde değilim .yazdıklarınla alakalı da sorun yok .inanana da inanmayana da saygılıyım . Sadece bu konu açılınca içimden başka biri çıkıyo :)

Ben ölmekten,
toprak altından
sevdiklerimden ayrılma düşüncelerinden dolayı değil de
Vereceğim hesaptan korkuyorum.
(İnanan biri olarak)

+1

Çünkü ben ölünce de hayat ardımda kalanlara devam edecek , giden olarak gittiğim yerde yalnız kalan ben olacağım( iyi amellerim, sevaplarım, dualarım vs) haricinde.

Ben babannemi görmüştüm biz bakıyorduk zaten, uyuyor gibiydi gidip ben kontrol ettim korkmadım birşey hissetmedim galiba biraz değişik bir insanım orası kesin

Çocuğum düşündürür beni de daha ziyade,benden sonrası

Ben de şöyle düşünüyorum

Ben olsam da olmasam da oğlum için bu dünya
benim için nasıl imtihan ise
Onun için de öyle.

Benle de devam edebilir, bensiz de...

Babamı kaybettiğimde 17 yaşındaydım.
Bugun 31. Yaşadım..
O da yaşar.

Ben de şöyle düşünüyorum

Ben olsam da olmasam da oğlum için bu dünya
benim için nasıl imtihan ise
Onun için de öyle.

Benle de devam edebilir, bensiz de...

Babamı kaybettiğimde 17 yaşındaydım.
Bugun 31. Yaşadım..
Herkesin imtihanı kendisine.
Kayinvalidem 12 yasinda öksüz kalmis babaanemse 3 yaşında yani hayat devam ediyor bense evladı mi kaybettim 6 yil oldu burnumun diregi hala sizlar hala gozumde yaş ama yaşıyorum ne acı

Back
X