- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Allah sabır versin size. Kısa süreli aralıklı olsa da olmasa da ölüm,çok kolay kabul edilen bir şey değil maalesef. Yapabileceğimiz tek şey bol bol dua etmek. Çok da üzerine düşünmeyin. Biliyorum çok zor ama düşündükçe daha çok kahrolacaksınız. Aklınızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın. Üzerinizdeki bu kara bulutlar bir gün dağılacak elbette. Umarım en kısa sürede ruh sağlığınıza kavuşursunuz. Tekrar Allah sabır versin.
Destek alıyorum ama yetmiyor...Başınız sağ olsun. Böyle bir durumun altından desteksiz kurtulamazdım sanırım. Siz de profesyonel yardım almayı düşünmez misiniz?
Amin..Allah bu acıları unutturacak acılar vermesin.
Allah rahmet etsin.
Yeter demek iyi bişey değil zaten demeyin.
Allah razı olsun..Basiniz sagolsun demeye geldim.
Her olum hem aci hem erkendir.
Hem başınız sağ olsun, hem geçmiş olsun, hem de gözünüz aydın.Başınız sağolsun. Geçtiğimiz Aralık ayında 1 er hafta arayla dayımı, amcamı, sevdiğim bir arkadasimin babasını ayni hastalık yüzünden kaybettim. Tam sizin gibi depresyon içerisindeyken aynı ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. 40 gün önce çocuğumu kucağıma aldım, aynı süreçte annem rahatsızlandı ve geçen sene sevdiklerimi benden alan hastalıktan şüpheleniyor doktor. Hayat tam olarak böyle birşey sanırım. Allah geride kalanlara sabır versin...
Kendinize tutunacak bir dal bulmaya çalışın lütfen. Zaten destek alıyormuşsunuz, bundan sonrası için ailenize ve size sağlıklı mutlu bir ömür dilerim.
Hem başınız sağ olsun, hem geçmiş olsun, hem de gözünüz aydın.
Benim anneme de aynı hastalık teşhisi konulduğunda ve 6 ay ömür biçildiğinde benim kızım da 2 yaşındaydı. Anneme bi attım kızı "al torun bak ben çalışacağım" diye (ki hiç aklımda yoktu) o gazla annem hayata bağlandı.
Çok şükür hala hayatta, bir sürü hastalıkla boğuşuyor ama canı sağ (kızım 16 olmak üzere). Demem odur ki, meşguliyet ve moral çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?