- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Sizin de başıniz sağolsun..hissettillerimiz aynı seyler...Başınız sağolsun Allah sabırlar versin geride kalanlarına.. Ben de 10 yıl kadar önce 1 yıl içinde, Dedemi (hasta değildi beyin kanaması), ardından dayımla, aynı evde büyüdüğüm kardeşim kadar yakın kuzenimi aynı anda (trafik kazası) , sonra anneannemi (hiçbi hastalığı yoktu kalp krizi), ardından amcamı (trafik kazası), kaybettim.. 3.cüden sonra aynı size olan şey oldu dondum kaldım ağlayamadım günlerce uyudum depresyona girdim, doktora gittim bi süre ilaç kullandım, 2 yıl da terapi gördüm (çünkü gözümü kapatsam rüyamda biri ölüyo ağlayarak uyanıyodum falan) halen ara ara o rüyaları görüyorum hala ağlayarak uyanıyorum.. Ama ilaç kullanımım kısa sürdü, terapi süreci bana çok iyi geldi, tavsiye ederim.. Veren de alan da Allah.. Ölümü kabullenmeyi öğrenmeliyiz..
Amin. Allah razı olsun..Allah sabır versin.
Ölüm hepimize hak ve vakti gelince bizleri de bulacak.
Elbetteki insan sevdiklerini bir bir uğurlarken, yüreği yanıyor.
Bende üst üste bir kaç kayıp yaşamış biri olarak, gerçekten insan üzerinden atamıyor etkilerini.
Sizi anlıyorum, Rabbim başka acılar ile sınamasın inşallah.
Kayıplarınızın da taksiratını affetsin, mekanları cennet olsun inşallah...
Başıniz sagolsun..insan kendi başına gelmeden anlamıyorGeçen hafta dayımı toprağa verdim...
Ve bu yaşımda ölümle ilkkez tanıştım. İlkkez cenazeye katıldım..
Daha önce de ölüm haberi aldım elbet ama bu kadar içten yaralamamıştı hiç biri..
Alışılır deniyo ama, insan kendini kandırıyo sanırım.
Düşünmemeye çalıştığında alışmış mı oluyorsun ?
Benim acım çok taze.
Düşünürsem çok ağlarım, sakin kalmaya çalışıyorum.
Genç, yaşlı dinlemiyor ölüm.
Allah yanımızdaki sevdiklerimize uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah...
Başıniz sagolsun..Rabbim cennetiyle odullendirsin ..babam öldükten sonra (yaşım 9 du) hayatta ki en büyük acılardan birini yaşadığımı anladım.. sonra vefat edenler oldu ağlayamadım. insan 9 yaşında ölümle karşılaşınca bir de en sevdiği olunca taş kesiliyor. çocukluk işte ben sanıyordum ki önce yaşlılar ölecek, ohhh daha kimler kimler var annem babama sıra gelinceye kadar derdim... ölüm zor çok çok zor, boğazda tıkanıklık.. Allah sabır versin.. Allah sıralı ölüm versin.. ben size acıları geçer unutursunuz 3-5 güne diyemem ama acısı dinecek, ilk gün ki gibi kalmıyor.. başınız sağolsun..
Ben hep böyle rüyalar goruyorum.uykularimda Dislerimi sıkmaktan ağzımda dia kalmadı desem yeridir.hepsini de yalnız atlatmaya calisiyorumBaşın sağolsun !
Öyle kayıplar verdim ki , çevremdekiler artık benden korkmaya başladı ,çünkü artık sıra bende :) geçen yıl da babamı kaybettim ,ilaçlı tedavi görüyorum .alışmadım hiç ,hatta geçen annem geldi ,üzüldüm ! Hep babamla gelirdi çünkü . Baba kaybı çok başka ..her an aklımda ,rüyalarımdan da hiç gitmiyor .diyecek birseyim yok .kayıp vermek çok acı ..
Peki ıyi mısınız?çok başıniz sağolsun ..Başınız sağolsun. Sabırlar diliyorum.
Neler hissettiğinizi bir nebze anlayabiliyorum. Ben de 7 sene önce 2 sene içinde amcamı, dedemi, teyzemi, eniştemi, anneannemi, diğer teyzemi, diğer eniştemi, babaannemi, diğer amcamı, yengemi ve en son kayınpederimi kaybetmiştim. Benim de eski Genel Müdür'üm "csi deve kesin bence. bu nedir?" demişti.
Bir süre sonra gerçekten vücut kendini kapatıyor sanırım. Böyle duygusuz gibi oluyorsunuz ama içinizde fırtınalar kopuyor. 12kg vermiştim o dönemde. (sonra geri almayaydım iyiydi tabi)
Kuzen acısını ise 1,5 sene önce yaşadım. O da ani bir vefat idi. Onun tarifi yok.
"Allah ölümün bile sıralısını nasip etsin" demek ne demekmiş artık çok daha iyi anlıyorum.
sağolsun. Çok ama cokk geçmiş olsun ...Başınız sağolsun. Geçtiğimiz Aralık ayında 1 er hafta arayla dayımı, amcamı, sevdiğim bir arkadasimin babasını ayni hastalık yüzünden kaybettim. Tam sizin gibi depresyon içerisindeyken aynı ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. 40 gün önce çocuğumu kucağıma aldım, aynı süreçte annem rahatsızlandı ve geçen sene sevdiklerimi benden alan hastalıktan şüpheleniyor doktor. Hayat tam olarak böyle birşey sanırım. Allah geride kalanlara sabır versin...
Kendinize tutunacak bir dal bulmaya çalışın lütfen. Zaten destek alıyormuşsunuz, bundan sonrası için ailenize ve size sağlıklı mutlu bir ömür dilerim.
Alışıyorsunuz zamanla. Geriye çok büyük bir özlem kalıyor. O özleme çare yok maalesef.Peki ıyi mısınız?çok başıniz sağolsun ..
Terapi aldin mi ? Normalde nasil durumun ?Ben hep böyle rüyalar goruyorum.uykularimda Dislerimi sıkmaktan ağzımda dia kalmadı desem yeridir.hepsini de yalnız atlatmaya calisiyorum
AminSizin de başıniz sağolsun..hissettillerimiz aynı seyler...
Başıniz sagolsun..Rabbim cennetiyle odullendirsin ..
Ben de bu konuda dış hekimime sorayim öyleyseAminBu arada bi mesajınızda diş sıkmadan bahsetmişsiniz ben de o tarihlerden bu yana (antidepresan kullandığım dönem hariç) bana musallat olan geceleri diş sıkma hastalığıma bi türlü çare bulamadım.. Bu yüzden geçen sene hiç çürüğü çiziği olmayan 2 tane dişimi aynı anda çektirmek zorunda kaldım çünkü dişleri sinüs kemiklerimi eritip içine girmiş sinüs kemiklerim yokolmuş.. Sonrasında doktorun tavsiyesi üzerine masetal botoksu yaptırdım.. Bi nebze daha az sıkıyorum en azından inşallah dişlerimi kaybetmem tekrar.. Yani bu tür psikolojik problemler daha da büyük sağlık sorunlarına yol açabiliyo lütfen siz de önlem alın..
Terapi alıyorum ama yeterli bilmiyorum. Doktorum hem psikiyatrist hem de terapi yapıyor.onceligi ilaçlara veriyor.duygu durumunu düzeltip o şekilde yaralı yapalım diye düşünüyor belki ama yaklaşık 6 aydan beri terapiden verim almiyorumTerapi aldin mi ? Normalde nasil durumun ?
O zaman psikoterapi dene .sadece ilaçlarla yada psikiyatrinin kısıtlı, yüzeysel terapisiyle olmaz .Terapi alıyorum ama yeterli bilmiyorum. Doktorum hem psikiyatrist hem de terapi yapıyor.onceligi ilaçlara veriyor.duygu durumunu düzeltip o şekilde yaralı yapalım diye düşünüyor belki ama yaklaşık 6 aydan beri terapiden verim almiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?