- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Hem başınız sağ olsun, hem geçmiş olsun, hem de gözünüz aydın.
Benim anneme de aynı hastalık teşhisi konulduğunda ve 6 ay ömür biçildiğinde benim kızım da 2 yaşındaydı. Anneme bi attım kızı "al torun bak ben çalışacağım" diye (ki hiç aklımda yoktu) o gazla annem hayata bağlandı.
Çok şükür hala hayatta, bir sürü hastalıkla boğuşuyor ama canı sağ (kızım 16 olmak üzere). Demem odur ki, meşguliyet ve moral çok önemli.
Başınız sağolsun. Geçtiğimiz Aralık ayında 1 er hafta arayla dayımı, amcamı, sevdiğim bir arkadasimin babasını ayni hastalık yüzünden kaybettim. Tam sizin gibi depresyon içerisindeyken aynı ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. 40 gün önce çocuğumu kucağıma aldım, aynı süreçte annem rahatsızlandı ve geçen sene sevdiklerimi benden alan hastalıktan şüpheleniyor doktor. Hayat tam olarak böyle birşey sanırım. Allah geride kalanlara sabır versin...
Kendinize tutunacak bir dal bulmaya çalışın lütfen. Zaten destek alıyormuşsunuz, bundan sonrası için ailenize ve size sağlıklı mutlu bir ömür dilerim.
Annemi 13 Ekim Cumartesi akşamı o lanet hastalık yüzünden kaybettik. Ömür bile biçilmemişti daha, biyopsi bile yapılamadı. Daha 50 yaşında torununu sadece 15 gün görerek, bir sürü şeyi yarım bırakarak gitti. Allahtan size ve annenize birlikte uzun bir ömür diliyorum.
Başınız sağolsun. Anneciğinizin mekanı cennet olsun inşallah.Annemi 13 Ekim Cumartesi akşamı o lanet hastalık yüzünden kaybettik. Ömür bile biçilmemişti daha, biyopsi bile yapılamadı. Daha 50 yaşında torununu sadece 15 gün görerek, bir sürü şeyi yarım bırakarak gitti. Allahtan size ve annenize birlikte uzun bir ömür diliyorum.
Başınız sağolsun. Yattığı yer pirnur makamı olsun.Size ve ailenize yardım etsin Rabbim.Annemi 13 Ekim Cumartesi akşamı o lanet hastalık yüzünden kaybettik. Ömür bile biçilmemişti daha, biyopsi bile yapılamadı. Daha 50 yaşında torununu sadece 15 gün görerek, bir sürü şeyi yarım bırakarak gitti. Allahtan size ve annenize birlikte uzun bir ömür diliyorum.
Terapi iyi geliyor ama uzmanindan.oyle uçuk fiyatlı bir yere gitmiyorum.yeni basladim.onceki hem pahalıydı hem de yüzeysel terapi yapiyordu.yani bana ıyi gelmedi.Ben alışamadım. İlaç iyi geliyor ama zaman zaman bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Aklıma geldikçe aklımı kaçıracak gibi oluyorum.
İnanamiyorum,çok saçma geliyor her şey.
Yalnız yaşıyorum ama ıyi olacağım inanitorum.evet ölüm gerçeğini görüyorum ama hayattayım ve nefes aliyorum..Rabbim sabırlar versin.
Metanetli olun .
Yapacak birşey yok ,insan tabikii üzülüyor .
Yalnız kalmamaya çalışın.
Allah razı olsun..Dua edin.Mümkün olduğunca sabrınızı koruyun ve Allah’ a sığının.Başka maalesef elimizden birşey gelmiyor.Başınız saolsun.
Amin.Allah razı olsun...Geldi mi pespesepe gelir. Benim ananem bir buçuk yıl içinde önce kocasını, sonra yeğenini,sonra torununu,kardesini ve kayın biraderini kaybetti.
Çok zor ama ölüm Allah'ın emri, bir süre sonra kendi hayatına bakmaktan başka çaresi kalmıyor insanın....
Sizin de başınız sağolsun . Bu son olsun insallah
Annemi 13 Ekim Cumartesi akşamı o lanet hastalık yüzünden kaybettik. Ömür bile biçilmemişti daha, biyopsi bile yapılamadı. Daha 50 yaşında torununu sadece 15 gün görerek, bir sürü şeyi yarım bırakarak gitti. Allahtan size ve annenize birlikte uzun bir ömür diliyorum.
Offf içim parçalandı ağlıyorum başınız sağolsun. Tüm ölmüş lerimizin
Çok ama çok başınız sağolsun yazmanızın üzerinden beş gün geçmemiş bile.Allah size sabır versin.
Başınız sağolsun. Anneciğinizin mekanı cennet olsun inşallah.
Sabırlar diliyorum. Allah kuvvet versin, gerçekten çok üzüldüm. İyi dilekleriniz için de çok ama çok teşekkür ederim.
Başınız sağolsun. Yattığı yer pirnur makamı olsun.Size ve ailenize yardım etsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?