• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖLÜME Bİ GÜN DAHA YAKLAŞTIK

sosyal hizmetler isin içine girince senin sorun çozuldu sanki ne dersin ?
baska dr a gitmeyi neden akil edemedinki ?
sevde nin yorumundan beri yani sikayet dendiginden beride herseye tesekkur ediyorsun geçti herhalde dislerin
konuyun fake oldugunu dusnuyorum,ve kib liyorum arastitilir kesin
kaç kiiside seni ciddiye alip uzulmu$ yazik ..

LÜTFEN OLAYI BAŞKA YERLERE TAŞIMAYIN. BENİM ANNEMİ ÜZMEYE HAKKIM YOK. O KADIN BİZİM İÇİN KARDEŞLERİM İÇİN 20 SENE NELER ÇEKMİŞ. SIRF BİZ OKUYALIM EVLENDİĞİMZDE BİZE DE EŞİMİZ BÖYLE DAVRANMASIN BUNLARIN BABASI YOK DEMESİN DİYE KADIN AĞZINI AÇMIYO BABAMA. BEN BURAYA YAŞADIKLARIMI İÇİME ATMAMAK İÇİN DERTLEŞMEK İÇİN YAZDIM. ARKADAŞLARIMLA BU KONULARI KONUŞAMADIĞIM İÇİN YAZDIM. SİZLERİ DE ÜZMEK İSTEMEZDİM ÖZÜR DİLERİM. BENİM SADECE 2 SENEM KALDI KURTULUCAM ZATEN. ANNEMİDE YANIMA ALICAM. ABLAMDA EVLENİR. ERKEK KARDEŞİMDE BÜYÜMÜŞ OLUR. KİMSENİN YAPTIĞI YANINA KALMAZ. ANNEM BANA HEP Bİ ŞEY SÖYLEDİ BUGÜNE KADAR'' YARINA KALIR AMA YANINA KALMAZ KIZIM SABRET DEDİ'' BABAM BENİM BURAYA ONU ANLATTIĞIM GÖRSE ANNEM NASIL ÜZÜLÜR. NEYSE HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.

Canim siz kendinizi kandiriyorsunuz. Sizin icin degil, annen kendi icin cekmis. Sizi dusunse, bu hayattan alir, temiz bir hayat icin ugrasirdi. Sirf siz okuyun diye diyorsun, ama babanin golgesinde okuyabilecek misin? Seni gonderir mi sence? Ben te buradan goruyorum ki gondermez boyle biri universiteye filan. Konunun basligi bile olay, olume yaklastik filan diyorsun, otesi yok. Daha ne olsun? Yine de umarim istediklerin olur, diyecek bir sey yok.
Ama olayi bir yere cekmeye calismiyorum. Ben sizi dusunuyorum hatta, simdi anlayamayabilirsin bunu. Bunu, yarin birgun o evin icinde hayatin mahvolunca anlarsin. Veya devlet tarafindan dogru duzgun okutulup bir yere gelince... Sen 5 aylik bebek kardesine bakip onun da ileride sudan sebeplerle dayak yiyecegini, kucuk yasinda dukkanda calisacagini, Allah korusun bir derdi olunca kendi haline birakilacagini bir dusun bakalim o cocugun yuzune bakarken. Ne kadar kotu bir sey kotu kaderinin bastan belli olmasi.

annen neden gelmiyor bkmıyor o da ayrı bir şey kaç yaşındasın üniversite falan okutmazlar çok cimri galiba babanız Allah yardımcınz olsun güvendiğiniz bir arkadaşınızı koysanız dükkana ya da bir akrabayı arayıp rica edip gerekirse babanızdan izinsiz öyle olmaz mı ki belki bir saat bile sürmek aynı dişi yapıştırması 20 dk sürmez hemen geliverirsiniz randeu oldugundan bilemedim:/ kardşleriniz dursa dükkanda eminim siz en büyük çocuksunuzdur :/

ben sadece hayatımı anlattım. içimi buraya döktüm kimseye anlatmak istemediklerimi buraya yazdım. sosyal hizmetler falan diyosunuz korkuyorum. ben ailemden falan ayrılamam. tamam babam kötü ama ben sırf bu yüzden annemden kardeşlerimden ayrılamam. o zman asıl ölürüm. madem burada dertlerimi yazdığımda başka yerlere gidicek olay bi daha da böyle bişey yapmam bu ilk ve son oldu. benim kimseyi kandırdığım falan yok. acılarıma ortak olanlara teşekkür ederim. üzdüklerim için de özür dilerim.

İNŞALLAH BİLİYORUM O GÜN GELİCEK. PEK DENİCEĞİMİDE SANMIYORUM AMA. TAM BÖLE ARAMIZ BİRAZ İYİ OLUYO HEMEN BİŞEYE Bİ MANZERET BULUYO BAĞIRIYO. BİŞEY SORABİLİR MİYİM YA BURDA YAZDIKLARIM BAŞKA YERLERE GİTMEZ DİMİ SOSYAL MEDYA YÜZÜNDEN ÇOK TARTIŞTIK ZATEN BABAMLA.
evet canım her canlı ölecek er yada geç ..ve bu toprağın üstü varsa altı da vaar.. yok canımmm zannetmiyorum basına bişe gelmez burdan

Back
X