• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümle Burun Buruna Geldiğiniz Oldu Mu Hiç?

evet yaşadım bandırmadan gönene giderken önümüzde araba vardı 1/2 kere yol istedik ama vermedi az ilerde yol tek şerite düşüyordu o sırada bizi sollamasıyla önümüze kırdı eğer ona çarpsaydık tam iki kapının ortasındaki direkten çarpıcaktık babam belki kurtarırız diye fren yaptı ama arkadaki bize çarptı sonrası sadece bağrışmalar ve 8/9 kere dönme yolda ve gümbürtüyle birlikte cam sesi arka cam olduğu gibi üstüme inmişti önde annemle babam oturuyordu bende ablamın 2 yaşındaki oğlunu tutuyordum arkada koltukların arasına yattım biz tam ters tarafta otobüs durağına girmiştik durak ve araba darma dağındı allah korudu kimsenin burnu dahi kanamadı hatta çizik bile yoktu ama beni balıkesire kaldırdılar falan allaha şükürler olsun hepimiz yine beraberiz allah kimseye yaşatmasın yani bu bizim için ikinci bi şans ....

ben de maden muhendisiyim yaz stajlarimiz oluyor bizim manisadaki komur madenlerine gitmistik 2 sene once, daha gitmeden orda bir patlama oldugunu bir iscinin vefat ettigini duymustum. tabi urpererek de olsa gittik. asagiya yerin 200 metre altina indigimizde fenalik gibi bisi gecirdim. hemen 20 metre otemde patlatma yapiliyor ben tum gazi yutuyordum, herkes oyle gerci herkes benim gibiydi. ama yukari cikarken bir anda zemin ayaklariimn altindan kayar gibi oldu muhendisi durdurdum ben gidiciyim gibilerinden. korktular baya rengim kirec gibi olmus cunku neyse sonra su mu getirdiler sakinlestim baya.
bizim gidecegimiz gun de gocuk oldu. surekli birilerine birsey oluyordu orda zaten.
olumun kiyisina gitmedim belki evet ama o gunlerde yasamin bir mucize olduguna gercekten inanmistim. ve en zor en kotu aninizda aslinda olume cok yakinken olmek istemedigimizi de anlamistim. o zamandan beri hayatim daha kiymetli benim icin.

trafik kasası geçirdim,araba param parça oldu,ama bise bişey olmadı,burnumus bile kanamadan çıktık arabadan!bir kerede boğulma tehlikesi atlattım,

ben önceden toprak kokusu alıyorum erken öleceğim ben derdim.. çok bunaldığım zamanlar da ölmek istiyorum derdim.. çok kızardı bu lafıma sevdiğim.

bir gün arabadayız nişanlımla.. hava yağmurlu. toprak kokusu geliyor bak yine dedim..
ölmek mi istiyorsun dedi.. o zaman gel beraber ölelim dedi. ani frene bastı. hava yağmurlu. araba etrafında hızla dönerek karşı yola geçti. sonra bariyerlere çarpıp durduk. araba enkaza döndü.. karşıdan araba tesadüfen gelmediği için şanslıydık.. çok korkmuştum. iki gün konuşamadım.

o sırada "yaşamak istiyorum ben, gencim daha" demişim şoktan.. bir daha da demem ölmek istiyorum diye.. Dersimi aldım.

Son düzenleme:
ben önceden toprak kokusu alıyorum erken öleceğim ben derdim.. çok bunaldığım zamanlarda ölmek istiyorum derdim..
bir gün arabadayız nişanlımla.. hava yağmurlu. toprak kokusu geliyor bak yine dedim..
ölmek mi istiyorsun dedi.. o zaman gel beraber ölelim dedi. ani frene bastı. hava yağmurlu. araba iki defa kendi etrafında hızla döndü. karşı yola geçti. sonra bariyerlere çarpıp durduk. araba enkaza döndü.. karşıdan araba gelmediği için yaşıyorduk.. çok korkmuştum. iki gün konuşamadım.

hala nişan devam ediyor mu:1shok::1shok::1shok:

Ölümle Burun Buruna Geldiğiniz Oldu Mu Hiç?

hiç yaşamla ölüm arasındaki o çizgiye yaklaştınız mı?
sonrasında hayata daha sıkı mı sarıldınız?
başınızdan geçen olayları paylaşmak istermisiniz..?
buyrun o zaman...
sevgiler...

tabi paylayımm...

biz muciize denecek bir kaza geçirdik..:çok üzgünüm:

kuzu kuzu yolumuzda giderken hatalı sollamaya yasak yerdi geldi bir araba bize çarptı..

şülkürki kemerler baglıydı ama çok sarsıldık..

karşı taraftan 1 kişi öldü bizi allah korudu..

senağlama
ömrümüz varmışş yasıcak günlerimiz bol bol şükrettik o olaydan sonraa.......

aslında marmara bölgesine çok uzağım ama 99 depreminden çok etkilenmiştim. Şaban Döğen isimli bir yazarın depremi yaşayanları anlattıkları bir kitap vardı. her sayfasında ağlamıştım. Allah hayatlarını kaybedenlerin günahlarını bağışlasın. sevdiklerine sabırlar versin. çok zor bir olay.

Back
X