Ölümle tehdit ediyor....

sdyney666

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
20
0
0
Antalya
Daha önceki konumda 7 yillik erkek arkadasimindan nasil ayrilirim diye bir konu acmistim.halen ne yaptiysam pesimi birakmiyor. Eger ayrilirsam kendine zarar verecekmis.Öldürürüm kendimi diyor.Bir türlü anlamak istemiyor.Ben onu coktan kalbimden yüregimden sildim.arkadas kalalim diyor.Bak degisecegim ne istersen yaparim gibi seyler. Bir sans daha ver. Ve yalvarmalar...

Bugün olanlara gelelim, sabah bulusup bir arkadasimiz isi icin avukattan gittik. Yanimizda o arkadasimizda vardi.Ortam gergindi karsilikli durmadan atisiyorduk...Konu benim baska bir sehre tasinmam konusunda. Neyse avukkattan ciktik ve o arkadasimiz gitti. Konusmak icin kendi evine davet etti.Sorunlari kendi capinda cözmek istiyor. Neyse oturup konusmaya basladik, sonra seslerimiz o kadar yüksekmiski komsular polisi cagirmis. Birde pencere acikti daha sesler gitmis. Kim polisi cagirdi bilmiyorum ama komsular diye tahmin ettim. Eve 2 bayan 5 erkek polis geldi.Resmen evi bastilar.Neden bagirisiyorsunuz ne oldu? Bu adam seni dövüyormu ? bu sorular .Onu da erkekler baska bir köseye cekip soru sormuslar. Dövdün mü bu kizi ? vs.

Cok sesli tartisiyorduk ama dayak gibi birsey yoktu.. Onu bir kac kez ittigimi hatirliyorum. O da ben dövmedim onu o beni itti kac defa demis. Sonra polisler gitti. Biz kaldimiz yerden devam.BItti diyorum ayagima sarilip yalvariyor resmen. Ben sensiz ölürüm ederim ama ben ciktim gitmek istiyorum önümde egilmeler ,disari cikmama izin vermemeler.Tamam o zaman düsüneyim deyip kendimi disari attim ve telefonlarina cevap vermedim.

Arama üstüne arama annemi aramis ,annesi beni aradi kizim benim icin bir sans ver. Ailesine saygim var cok seviyorum ama kimse beni anlamiyor. Ben ondan ayrilmak istiyorum. O bana iyi gelmiyor. Onunlayken stres küpüyüm resmen. Ben böyle biri degildim. Cok sakindim simdi bütün hayatim degisti. Beni rahat biraksin ama ne degisiyor ne de bir seyler yapiyor. Ayrilik deyince yalvariyor ayagima kapaniyor, ölümle tehdit ediyor. 7 yillik iliski bir anda bitemez diyor. ne yapabilirim lütfen birseyler söyleyin.

Bunlar hep olur. Aynılarını yaşadım. Hiçbir şey yapamaz size. Eğer bu tehdidi içeren SMS leri varsa silmeyin. Şikayetçi olacağınızı söyleyin. 7 yılın hatrı vardır mutlaka ama bu derece abartıya da başka şans bırakmamış size. İstediğiniz kadar anlatmayı deneyin, anlamazlar.

Bunlar hep olur. Aynılarını yaşadım. Hiçbir şey yapamaz size. Eğer bu tehdidi içeren SMS leri varsa silmeyin. Şikayetçi olacağınızı söyleyin. 7 yılın hatrı vardır mutlaka ama bu derece abartıya da başka şans bırakmamış size. İstediğiniz kadar anlatmayı deneyin, anlamazlar.
Beni öldürmiyecek intahar ederim sen gidersen diyor. <psikoloji bir dönem bozuktu. Böyle seyleri yapmaya meillidir.

Beni öldürmiyecek intahar ederim sen gidersen diyor. <psikoloji bir dönem bozuktu. Böyle seyleri yapmaya meillidir.

Yapanını da gördüm, tek yapman gereken annesine babasına kardeşine, yanında kim varsa bu durumu anlat. Yalnız bırakmayın, benden günah gitti de. Hatta bunu bir de SMS ile gönder. İhtiyacın olursa gösterirsin benim üstüme vazife olmadığı halde uyarımı da yapmıştım diye. Ailesi de yalnız bırakmaz herhalde. Çok zor durumdur cidden.

Yapanını da gördüm, tek yapman gereken annesine babasına kardeşine, yanında kim varsa bu durumu anlat. Yalnız bırakmayın, benden günah gitti de. Hatta bunu bir de SMS ile gönder. İhtiyacın olursa gösterirsin benim üstüme vazife olmadığı halde uyarımı da yapmıştım diye. Ailesi de yalnız bırakmaz herhalde. Çok zor durumdur cidden.

Ailesini baska bir sehirde yasiyor. Inan aradim onlari ayrilmak istiyorum gelin diyorum gelcez gelcez diyolar yine gelmiyorlar. Vicdanim rahat bak düzelmessen giderim diye binlerce kere söyledim. Ama anlamiyor. herkes bak sever der bu sevgi degil resmen takinti.

Ailesini baska bir sehirde yasiyor. Inan aradim onlari ayrilmak istiyorum gelin diyorum gelcez gelcez diyolar yine gelmiyorlar. Vicdanim rahat bak düzelmessen giderim diye binlerce kere söyledim. Ama anlamiyor. herkes bak sever der bu sevgi degil resmen takinti.

Takıntılı erkek dünyanın en korkunc seyi gercekten. Seni anlıyorum canım. Umrunda degil zaten, birak ne yaparsa yapsin. Oralarda bir arkadasi varsa onu uyar. Ailesine de "oglunuz intihar edecekmis, cenazesine mi gelmeyi dusunuyorsunuz" de. Birak, ne yaparsa yapsin. Sıkmış seni belli. İsinle ilgilen sen, bosver onu. O seni dusunmemis, duzelmemis. Sen de onu dusunme.

onun davranışları başlı başına bi sorun. aşk böyle olmaz. bu saplantı gibi bişey ve normal değil yani. bu insanla yola devam etseniz ben korkarım böyle tipler ilerde ayrılmak isteseniz size bile zarar verir belli olmaz.normal değil çünkü. siz ailesini bi kaç defa daha arayın. ne rahat aileler var onu da anlamış değilim......

Son düzenleme:
Daha önceki konumda 7 yillik erkek arkadasimindan nasil ayrilirim diye bir konu acmistim.halen ne yaptiysam pesimi birakmiyor. Eger ayrilirsam kendine zarar verecekmis.Öldürürüm kendimi diyor.Bir türlü anlamak istemiyor.Ben onu coktan kalbimden yüregimden sildim.arkadas kalalim diyor.Bak degisecegim ne istersen yaparim gibi seyler. Bir sans daha ver. Ve yalvarmalar...

Bugün olanlara gelelim, sabah bulusup bir arkadasimiz isi icin avukattan gittik. Yanimizda o arkadasimizda vardi.Ortam gergindi karsilikli durmadan atisiyorduk...Konu benim baska bir sehre tasinmam konusunda. Neyse avukkattan ciktik ve o arkadasimiz gitti. Konusmak icin kendi evine davet etti.Sorunlari kendi capinda cözmek istiyor. Neyse oturup konusmaya basladik, sonra seslerimiz o kadar yüksekmiski komsular polisi cagirmis. Birde pencere acikti daha sesler gitmis. Kim polisi cagirdi bilmiyorum ama komsular diye tahmin ettim. Eve 2 bayan 5 erkek polis geldi.Resmen evi bastilar.Neden bagirisiyorsunuz ne oldu? Bu adam seni dövüyormu ? bu sorular .Onu da erkekler baska bir köseye cekip soru sormuslar. Dövdün mü bu kizi ? vs.

Cok sesli tartisiyorduk ama dayak gibi birsey yoktu.. Onu bir kac kez ittigimi hatirliyorum. O da ben dövmedim onu o beni itti kac defa demis. Sonra polisler gitti. Biz kaldimiz yerden devam.BItti diyorum ayagima sarilip yalvariyor resmen. Ben sensiz ölürüm ederim ama ben ciktim gitmek istiyorum önümde egilmeler ,disari cikmama izin vermemeler.Tamam o zaman düsüneyim deyip kendimi disari attim ve telefonlarina cevap vermedim.

Arama üstüne arama annemi aramis ,annesi beni aradi kizim benim icin bir sans ver. Ailesine saygim var cok seviyorum ama kimse beni anlamiyor. Ben ondan ayrilmak istiyorum. O bana iyi gelmiyor. Onunlayken stres küpüyüm resmen. Ben böyle biri degildim. Cok sakindim simdi bütün hayatim degisti. Beni rahat biraksin ama ne degisiyor ne de bir seyler yapiyor. Ayrilik deyince yalvariyor ayagima kapaniyor, ölümle tehdit ediyor. 7 yillik iliski bir anda bitemez diyor. ne yapabilirim lütfen birseyler söyleyin.

Bitireceksen kesip atacaksin. Yoksa boyle yuz verdikce daha da abartir. Evine gotmek ne yahu ayrilmak ostiyosun karsinda psikolojisi bozuk adam var... Adam gibi tekseferde ayrildik bitti gitti de ve tlfunu bilmemneyi degistir acma da bir daha.. Sen boyle davrandikca o daha da ustune gelir.

yahu ben çocuk adına nedense çok üzüldüm içim burkuldu....

Evet önüme cöküp yalvarmasi beni de üzdü,cok agladi. Kendimi biran cok kizdim cok kalpsiz oldugumu düsündüm. Ne yapabilirim ki elimden birsey gelmiyor. Onu sevmiyorum ve beni cok üzdü. Simdide ayrilmak istiyorum icimde zerre kadar o na karsi bir duygu kalmadi.

Son düzenleme:
Bitireceksen kesip atacaksin. Yoksa boyle yuz verdikce daha da abartir. Evine gotmek ne yahu ayrilmak ostiyosun karsinda psikolojisi bozuk adam var... Adam gibi tekseferde ayrildik bitti gitti de ve tlfunu bilmemneyi degistir acma da bir daha.. Sen boyle davrandikca o daha da ustune gelir.
Bugün 4-5 saat konustuk. Bitti diyorum anlamiyor gercekten. Millete rezil oluyoruz. Sokakta tartisiyoruz herkes bize bakiyor. Ayrilmak istiyorum bitti diyorum. Bir seyler yapiyor onu yanliz birakamiyorum.

inşallah sizden biran önce soğur... bence onu seviyorsanız (yani üzülmesi canınızı yakıyorsa herhangi biri gibi de düşünebilirsiniz...) sizden tiksinmesi için elinizden geleni yapın... o da çok acı çekiyor...

Son düzenleme:
inşallah sizden biran önce soğur... bence onu seviyorsanız (yani üzülmesi canınızı yakıyorsa herhangi biri gibi de düşünebilirsiniz...) sizden tiksinmesi için elinizden geleni yapın... o da çok acı çekiyor...

Insallah soğur. Birisini aldatamam böyle biri deilim. Ama baska sansimda kalmadi gibi güzellikle konustum. Bak benden sana ne dag olur ne kasaba benim pesimi birak. Ama anlamiyor. Ben ne kadar ayrilmak istedigimi söylersem o da bensiz yasayamazmis ölürmüs vs. vs.

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama madem ilişkinizi bitirdiniz ne işiniz var onun evinde?
yanlış anlamayın "eve gidilmez" diye saçma bir mantığa sahip değilim; ama kesin olarak bittiyse bu yanlış bir tavırdır bana göre.
kaldı ki ev yerine bir cafede görüşmüş olsaydınız iş bu derece tırmanmazdı bence. yani ne siz onu iterdiniz ne de polislerin o tavrına maruz kalırdınız. hele evden çıkmak için düşüneceğim demenize hiç gerek kalmazdı.
tabi olan olmuş ama en azından bundan sonrası için bunu yapmayın derim ben
sms demiş bir arkadaş bana da çok mantıklı geldi. yani görüşmek istemiyorsanız eğer aile ile yüz yüze en mantıklısı sms. ama yüzyüze görüşüp olayı izah etmek en mantıklısı.
sonrasındada sizinle iletişim kuracağı her şeyi yok etmek sizin kendiniz için atacağınız en mantıklı adımdır.

Hiçbir şey yapamaz yapamıyolar başıma geldi ordan biliyorum kendine bir şey yapmasın diye beni aldatan eski sevgilimle tekrar barıştım onun öldüğünü düşünmek acı veriyodu bana ama olmadı yürümedi yine aynı şeyi söyledi ama yapmadı sadece göz korkutmaya çalışmak onlarınki

Kendisine ya da sana bir şey yapıp yapamayacağının garantisi yok. Çok zor bir durum seninkisi. Bana kalırsa bir ilişki terapistinden yardım almanız. Neden yürütemediniz neden bitiremiyorsunuz, gelecek beklentileriniz nedir nasıldır gibisinden ve bu ilişkiyi ikiniz de yara almadan nasıl bitirebilirsiniz oturup konuşun terapistle...

havlayan köpek ısırmaz derler ya.. çoğu da öncesinden sinyal veriyor.. dikkatli olun.. ailenizin bu tehditlerden haberi olsun.. korkunuzu anlıyorum ama artık onunla asla yüzyüze ve tlf da konuşmayın, siz konuştukça ümitlendiriyorsunuz onu.. o da ağzınan salyalar akıta akıta tehditler savuruyor.. cibiliyetsiz herif.. hiç üzülmedim hiç de acımadım.. kim bilir ne yaptı da sizi bu hale getirdi bu kadar soğudunuz ondan.. :ssz: 1 sene boyunca üni.ye gidememiştim eski nişanlımın tehditleri yüzünden. üstelik ben şiddete de maruz kaldım.. en güzeli tamamen kestirip atmak hiçbi şekilde iletişim kurmamak..

Öncelikle ona gözüktükçe, onunla konuştukça ona ümit veriyorsun. Bunu yapma.. Son bir kez mesaj at bittiğine dair ama güzellikle yaz ve artık onu sevmediğini yapamadığını söyle açık açık. Daha sonrada hiçbir şekilde karşısına cıkma onun. Sensizliğe alıştır yani kısa onu.

Back
X