Olumlu mu,olumsuz mu anlamalıyım ?

Bende tam tersi abla kardeş gibi olmak isterdim onunla.
Sanırım espri yapmak istedi ve hani alınabilecek olmamı düşünemedi

Nasıl bir espri bu ?
Benim böyle bi espri anlayışım yok.
Ayrıca abla kardeş arkadaş olmakta içinde çabalamayın bırakın o çabalasın size yaklaşmak için

Hemen ardından sende selam söyle dedi.
Ben o ara hiç birşey demedim. Ama sonra bozuldum.Erkek arkadaşıma sonra böyle dedi birazcık üzüldüm dediğimde o samimiyet kurmak için demiştir dedi

Anladım .
Siz de birdahakıne selam yollamayın ondan bekleyın:)
Buna da takılmayın boşverin

yuh!
bu sitedeki şu bol keseden atıp tutmalara bayılıyorum. ablasını mı tanıyorsunuz. sevgilisini mi tanıyorsunuz. neler hissettiklerini mi biliyorsunuz. tekrar, yuh!
Benim iyi niyetli olduğundan şüphem yok kesinlikle iyi biridir ama beni belki kabullenmek istememiştir. Olabilir yani.

yuh!
bu sitedeki şu bol keseden atıp tutmalara bayılıyorum. ablasını mı tanıyorsunuz. sevgilisini mi tanıyorsunuz. neler hissettiklerini mi biliyorsunuz. tekrar, yuh!

Pardon ama hangi kese ?

Birini ismen tanıyıp üstelijte bu kardeşinizin sevgilisiylen o kim ? deniyosa bu kişi terbiyesizdir

Yada siz böyle terbiyesizlerle çok karşılaşmışsınız size artık normal geliyo

Yani yuh diye tepki verdiğinize göre normal gelmeside şaşılacak bir durum değil.

ya bence senin bozulmana burda gaza gelmene de gerek yok bence kardesıne laf dokundurmuş sana değil

Kardeşinin sevgilisi olduğunu biliyor olabilir de, şu selam söylüyor deyince, o kişinin siz olduğunuzu anlamamış olabilir, isminizi hatırlamamış olabilir, o isimde başka bir arkadaşı olduğunu düşünüp, emin olmak için kim olduğunuzu sormuş olabilir. Yani şundan bile neden kötü anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz? Size karşı bir önyargısı varsa, bunu yüz yüze geldiğinizde tavırlarından az çok anlarsınız. En azından şuan siz önyargılı davranmayın.

ben olsam selam yollamazdim ne o oyle merakli gibi, salla gitsin takma kafana

Canım kelimelere takılma.O an laf olsun diye de söylemiş olabilir.Şımarıklıkta yapmış olabilir.Kardeşiyle senin hakkında konuştuğunu,yani seni tanıdığını belli etmeme çabası da olabilir.Sevgilinin ablasıyla abla kardeş gibi olmanıza da gerek yok.Saygı olsun yeter.Kimseye kendini kabullendirmek zorunda da değilsin.Sen sensin.Sevgilinle kafa yapın uyuyorsa,biribirinizi kabul ettiyseniz en önemlisi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…